duminică, 21 iulie 2019

DONEAZĂ SÂNGE! FII EROU! Studenții Facultății de Medicină din Constanța au demarat o campanie care salvează oameni - VIDEO

'Donează sânge! Fii erou!'. Acesta este sloganul cu care studenţii de la Facultatea de Medicină din Constanţa vor să atragă donatori. Tinerii sunt ajutaţi în campania lor şi de campioana naţională la triatlon, Antoanela Manac. Medicii de la Centrul de Transfuzii Sanguine spun că numărul donatorilor a crescut în ultima perioadă, dar au mare nevoie în continuare de grupele de sânge B şi 0.

Campania de donare inițiată de studenții de la Medicină pare să dea roade. Sute de tineri și nu numai au mers în ultimele zile să doneze sânge la Centrul de Transfuzii din Constanța.

Donatorii au primit toate informațiile necesare despre transfuzie de la studenții mediciniști, li s-a luat tensiunea, iar la sfârșit au primit dulciuri și lichide, pentru regenerarea sanguină. Implicată în campanie este și Antoanela Manac, campioană națională la triatlon. Sportiva, care este și studentă la Medicină, spune că nu ezită niciodată să se ocupe și de astfel de acțiuni.   

Cei care vor să doneze pot merge zilnic la Centrul de Transfuzii din Constanța, între orele 7.30 – 13.30.

Comenteaza aceasta stire