sîmbătă, 24 august 2019

Două case ale unui om de afaceri din Timișoara au fost distruse de un incendiu

Prăpăd într-o localitate din județul Caraș Severin. Flăcări înalte de câțiva metri au cuprins, seara trecută,  două case ce aparțin unui om de afaceri din Timișoara. Pompierii s-au chinuit să  stingă repede incendiul mai ales că în apropierea locuințelor  se află un rezervor cu motorină.

Primii care au ajuns la incendiul din localitatea Brebu Nou din județul Caraș Severin au fost pompierii voluntari din comună. În câteva minute și-au dat seama că nu pot birui singuri focul care cuprinsese cele două case, așa că au cerut ajutorul colegilor de la Văliug.

La scurt timp au venit și două autospeciale din Reșița. Deși intervenția  a fost rapidă, cele două imobile s-au făcut scrum. Autoritățile spun că cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza focului lăsat nesupravegheat la un șemineu.

Nu au existat victime, ci doar pagube materiale importante, spun autoritățile. Pompierii susțin că  dacă focul nu ar fi fost stins la timp, s-ar fi putut produce un dezastru  de proporții.  În apropierea celor două case  distruse de incendiu se află un rezervor cu două tone de motorină.

Comenteaza aceasta stire