miercuri, 19 iunie 2019

DRAMĂ. Denisa a murit la 19 ani într-un BMW condus cu viteză! Mesajul emoționant al iubitului: 'Nenorocit de om... Mi-ai luat tot ce aveam mai drag'

DRAMĂ. Denisa a murit la 19 ani într-un BMW condus cu viteză! Mesajul emoționant al iubitului: 'Nenorocit de om... Mi-ai luat tot ce aveam mai drag'

Denisa Cruceru a murit în urma unui accident cumplit. Alți patru tineri sunt în stare gravă. 

Accidentul rutier s-a produs, azi noapte, pe centura orașului Lugoj, din județul Timiș.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, Ionuț Sârbu, a declarat, azi dimineață, că șoferul unei mașini care circula dinspre Caransebeș spre Timișoara, în care se aflau încă patru persoane, a pierdut controlul volanului într-un sens giratoriu și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În data de 3 decembrie, în jurul orei 22.50, un tânăr născut în 1996, din Târgu-Jiu, a condus un autoturism pe DN6, din direcția Caransebeș în direcția Lugoj, iar la sensul giratoriu dintre DN 6 cu centura Lugoj nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a lovit sensul giratoriu și a părăsit partea carosabilă, pe partea stângă a sensului de mers, răsturnându-se. În urma accidentului au rezultat cinci victime, dintre care una decedată, o tânără de 19 ani”, a declarat, pentru Gorjeanul, Ionuț Sîrbu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

 

”În urma accidentului, a rezultatul decesul unei tinere de 19 ani, iar alte patru persoane aflate în mașină au fost rănite, două femei și doi bărbați, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Toate sunt din județul Gorj. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a afirmat Ionuț Sârbu.

Potrivit reprezentanților IPJ Timiș, cele patru persoane rănite au vârste cuprinse între 19 și 21 de ani, două dintre acestea fiind în stare gravă. Aceștia erau studenți și mergeau la Timișoara, la facultate.

"Inima mea refuză să mai bată fără tine"

Iubitul Denisei a postat azi un mesaj emoționant după ce a aflat că iubita sa și-a pierdut viața. Elly, din comuna Mătăsari, județul Gorj, l-a acuzat pe șoferul BMW-ului care a provocat tragedia că este vinovat de moartea iubitei sale: 'Nenorocit de om... Mi-ai luat tot ce aveam mai drag!'.

"Nu îmi vine sa cred așa ceva...Sunt in stare de șoc 😭 de ce tocmai tu de ce Dumnezeu a vrut sa te ia așa devreme nu pot sa cred așa ceva 😭😭😭 Cine ma mai enervează pe mine cine ma mai stresează cine îmi mai spune mie ca ma iubește și ca nu poate sa stea fără mine 😭😭 Cine inima mea cine 😭😭Numai pot nu pot sa cred așa ceva 😭😭 Inima mea refuza sa mai bată fără tine tu erai tot ce aveam mai drag tot ce iubeam mai mult pe lumea asta 😭😭Refuz sa cred ca nu mai ești printre noi refuz sa cred ca Dumnezeu te-a vrut acolo sus 😭😭 Mi-ai lăsat un gol in inima pe care nimeni nu-l poate umple nimeni nu ma va mai iubi așa cum ai făcut-o tu 😭😭😭 Te iubesc și te voi iubi toata viața mea suflețelul meu vei rămâne etern in inima mea😭😭 Ma uit in jurul meu și te văd doar pe tine îți văd zâmbetul tău frumos care ma făcea și pe mine sa zâmbesc îți văd ochișorii tai plini de iubire😭😭 Refuz sa cred ca numai ești 😭😭 Vei rămâne mereu in inima și suflețelul meu iubirea mea 😭😭 Nu te voi uita niciodată Denisa mea", a scris tânărul pe Facebook.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire