vineri, 23 august 2019

DRAMĂ în județul CONSTANȚA. Andrei, tânărul mort în voiaj, a fost adus acasă. Cei care îl cunosc sunt așteptați să își ia rămas bun de la el

DRAMĂ în județul CONSTANȚA. Andrei, tânărul mort în voiaj, a fost adus acasă. Cei care îl cunosc sunt așteptați să își ia rămas bun de la el

Un ocean de lacrimi și durere a lăsat în urmă Andrei Cîrchea, tânărul în vârstă de 25 de ani din localitatea constănțeană Tortomanu, mort la 13 mii de kilometri de casă în timpul unui voiaj. A alunecat de pe o scară a navei unde lucra și a cazut de la peste 20 de metri înălțime. Din pacate, salvatorii care i-au sarit imediat in ajutor nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viață. De cand s-a intamplat nenorocirea, rudele s-au luptat din răsputeri să țină legătura cu autoritățile din Chile pentru a-l aduce pe Andrei acasă. Au fost de îndeplinit mai multe formalități, iar consilierul pe Afaceri Politice, Culturale și Consulare din cadrul Ambasadei României în Chile, Florin Palade, a făcut tot posibilul ca dosarul să fie întocmit la timp și trupul lui Andrei să ajungă acasă, în Tortomanu.

Familia spune că fără sprijinul necondiționat al consilierului Florin Palade, care a ținut legătura telefonic zi-noapte cu autoritățile de acolo, astăzi, la trei saptamani distanta de la cumplita tragedie, copilul lor nu ar fi fost în țara.

Vă reamintim că tragedia s-a produs la finele lui noiembrie, la scurt timp după ce Andrei a plecat în voiaj. Era inginer electronist pe vasul de croazieră Le Boreal, sub pavilion fracez. Într-o seară, a căzut de pe o scară și s-a prăbușit 23 de metri. Procurorul de caz din Chile a declarat presei locale că a fost vorba despre un accident de muncă, imaginile de pe vapor surprinzând nenorocirea.

Pe internet curg zeci de mesaje despre Andrei.

"COPIL FRUMOS SI BUN, NU TE VOM UITA NICIODATA. Dumnezeul in care ai crezut, caruia i te-ai dedicat si pe care l-ai iubit, nu te-a aparat. Sa ai un somn lin si cerul aproape, suflet bun"

"DOAMNE, S-A STINS IN FLOAREA VIRSTEI! DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE! CONDOLEANTE FAMILIEI, MULTA PUTERE SA TREACA PESTE ACEASTA MARE DURERE!"

"Dumnezeu sa te ierte! Aveai toata viata inainte, tanar si frumos .. Dumnezeu te-a ales sa îi fii alaturi si sa i te dedici in continuare lui cum ai facut-o si pana acum .. Pacat

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire