luni, 19 martie 2018

DRAMĂ! Moarte cumplită pentru un șofer de TIR, de 24 de ani - a făcut accident la câțiva kilometri de casă! Bărbatul își serbase ziua de naștere

DRAMĂ! Moarte cumplită pentru un șofer de TIR, de 24 de ani - a făcut accident la câțiva kilometri de casă! Bărbatul își serbase ziua de naștere

Un tânăr de 24 de ani a murit la volan în noaptea de duminică spre luni, 12 martie, după ce a pierdut controlul autoturismului, a lovit un copac și s-a răsturnat de mai multe ori pe câmp cu autoturismul. Bărbatul era șofer de TIR experimentat, făcând curse în toată Europa.

Accidentul s-a produs duminică noaptea, în jurul orei 03:00, pe drumul județean 151, între localitățile Șintereag și Șieu Odorhei, din județul Bistrița-Năsăud. Adrian Măgherușan și-a luat doi prieteni și a mers la un local situat la câțiva zeci de kilometri de Șirioara, satul său natal. Acesta își serba ziua de naștere, tânărul împlinind 24 de ani vineri, în data de 9 martie.

După ce au mâncat la localul în cauză, cei trei au pornit spre casă. Între Șintereag și Șieu Odorhei, la câțiva kilometri de casă, tânărul de 24 de ani a pierdut controlul volanului, a mers câțiva zeci de metri pe acostament, după care a lovit un copac și s-a răsturnat de mai multe ori pe un câmp din apropiere. Echipajele medicale l-au găsit pe tânărul șofer în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor medicilor, acesta nu a putut fi salvat. Prietenii săi au scăpat fără răni grave din accidentul care a transformat autoturismul într-un morman de fiare.

„Din primele cercetări, un autoturism având conducătorul auto și doi pasageri, a pierdut controlul direcției de mers, a rulat parțial pe acostament, ultterior s-a izbit de un copac, după care s-a răsturnat mai în față. A rulat 150 de metri pe șanțul de pe marginea drumului. Din accident a rezultat decesul conducătorului auto”, a declarat subinspector Pop Vasile, din cadrul Poliției Beclean.

Adrian Măgherușan trăia de ani buni din șoferie. De doi ani, acesta efectua și curse în afara țării. În ciuda experienței, prietenii spun că viteza l-a ucis. Acul vitezometrului s-a blocat la 140 de km/h. Acesta a mai avut un accident de circulație destul de serios în urmă cu un an sau doi. Rănile suferite atunci nu au fost grave, însă autoturismul a fost distrus în totalitate. Ca o ironie a sorții, cel mai bun prieten al tânărului a murit în urmă cu doi ani, în aceeași zonă, în timp ce mergea acasă de la același local. Autoturismul în care se afla a intrat sub un TIR.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

CONSTANȚA. Trei persoane, printre care și o gravidă, la un pas de moarte după o ciocnire violentă! IMAGINI DE LA ACCIDENT
De Neptun TV 13 martie 2018

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul, precum și cine este vinovat.

DRAMĂ! Moarte cumplită pentru un șofer de TIR, de 24 de ani - a făcut accident la câțiva kilometri de casă! Bărbatul își serbase ziua de naștere
De Neptun TV 12 martie 2018

Ca o ironie a sorții, cel mai bun prieten al tânărului a murit în urmă cu doi ani, în aceeași zonă, în timp ce mergea acasă de la același local. Autoturismul în care se afla a intrat sub un TIR.

CONSTANȚA. Plaja Midia, câmp de bătălie în cadrul exercițiului multinațional Spring Storm 2018! Forțe impresionante ale NATO
De Neptun TV 12 martie 2018

Militari din exercițiul multinațional Spring Storm 2018 fac antrenamente pe plaja de la Capu Midia, pe țărm și pe mare.

CRIMĂ ȘOCANTĂ! Constănțean ucis de colegul de apartament - criminalul i-a tăiat gâtul cu un cuțit!
De Neptun TV 10 martie 2018

Crima s-a petrecut în dimineața zilei de vineri, 9 martie, în apropiere de Veneția, în localitatea Mira Taglio. Cei doi români munceau pe un șantier naval aparținând Grupului Fincantieri.

CONSTANȚA. Surpriză de infarct pentru un șofer - și-a găsit mașina acoperită de vopsea, în parcare!
De Neptun TV 8 martie 2018

Un constănțean a avut parte în această dimineață de o surpriză neplăcută. Bărbatul și-a găsit mașina vandalizată în parcare.

VISCOLUL ȘI GERUL închid școlile! Cursuri suspendate în mai multe județe, printre care și Constanța! Vezi anunțul Ministerului Educației
De Neptun TV 26 februarie 2018

Informațiile au fost comunicate Ministerului Educației de inspectoratele școlare județene, respectiv Inspectoratul Școlar al Municipiului București (ISMB), în urma deciziilor luate la nivel local în comandamentele pentru situații de urgență.