duminică, 23 septembrie 2018

DRAMĂ! Moarte cumplită pentru un șofer de TIR, de 24 de ani - a făcut accident la câțiva kilometri de casă! Bărbatul își serbase ziua de naștere

DRAMĂ! Moarte cumplită pentru un șofer de TIR, de 24 de ani - a făcut accident la câțiva kilometri de casă! Bărbatul își serbase ziua de naștere

Un tânăr de 24 de ani a murit la volan în noaptea de duminică spre luni, 12 martie, după ce a pierdut controlul autoturismului, a lovit un copac și s-a răsturnat de mai multe ori pe câmp cu autoturismul. Bărbatul era șofer de TIR experimentat, făcând curse în toată Europa.

Accidentul s-a produs duminică noaptea, în jurul orei 03:00, pe drumul județean 151, între localitățile Șintereag și Șieu Odorhei, din județul Bistrița-Năsăud. Adrian Măgherușan și-a luat doi prieteni și a mers la un local situat la câțiva zeci de kilometri de Șirioara, satul său natal. Acesta își serba ziua de naștere, tânărul împlinind 24 de ani vineri, în data de 9 martie.

După ce au mâncat la localul în cauză, cei trei au pornit spre casă. Între Șintereag și Șieu Odorhei, la câțiva kilometri de casă, tânărul de 24 de ani a pierdut controlul volanului, a mers câțiva zeci de metri pe acostament, după care a lovit un copac și s-a răsturnat de mai multe ori pe un câmp din apropiere. Echipajele medicale l-au găsit pe tânărul șofer în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor medicilor, acesta nu a putut fi salvat. Prietenii săi au scăpat fără răni grave din accidentul care a transformat autoturismul într-un morman de fiare.

„Din primele cercetări, un autoturism având conducătorul auto și doi pasageri, a pierdut controlul direcției de mers, a rulat parțial pe acostament, ultterior s-a izbit de un copac, după care s-a răsturnat mai în față. A rulat 150 de metri pe șanțul de pe marginea drumului. Din accident a rezultat decesul conducătorului auto”, a declarat subinspector Pop Vasile, din cadrul Poliției Beclean.

Adrian Măgherușan trăia de ani buni din șoferie. De doi ani, acesta efectua și curse în afara țării. În ciuda experienței, prietenii spun că viteza l-a ucis. Acul vitezometrului s-a blocat la 140 de km/h. Acesta a mai avut un accident de circulație destul de serios în urmă cu un an sau doi. Rănile suferite atunci nu au fost grave, însă autoturismul a fost distrus în totalitate. Ca o ironie a sorții, cel mai bun prieten al tânărului a murit în urmă cu doi ani, în aceeași zonă, în timp ce mergea acasă de la același local. Autoturismul în care se afla a intrat sub un TIR.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

ALERTĂ METEO. Se întorc furtunile. Cum va fi vremea în Dobrogea și în țară
De Neptun TV 5 septembrie 2018

În cursul nopții de miercuri spre joi (5/6 septembrie) fenomenele vor continua local în sud-est și pe spații mai mici în zonele montane.