luni, 18 iunie 2018

DRAMĂ! Un băiețel de 4 ani a MURIT în brațele mamei după ce a fost tratat de medici pentru OTITĂ!

DRAMĂ! Un băiețel de 4 ani a MURIT în brațele mamei după ce a fost tratat de medici pentru OTITĂ!

Dramă fără margini pentru o familie! În loc să sărbătorească ziua de naștere a micuțului lor, părinții lui Alex se pregătesc de înmormântare. Băiețelul s-a stins după două zile de suferință, din neglijența medicilor, chiar în brațele celei care i-a dat viață.

Familia din Bacău este decisă acum să dea în judecată medicii Spitalului din Moinești, pe care-i acuză că i-au pus un diagnostic greșit, asta deși nimeni nu le mai poate aduce înapoi copilul.

Potrivit antena3.ro, Alex s-a simțit rău vineri, în timp ce era la grădiniță. Micuțul se plângea că-l dor capul și urechile, astfel că mama a mers cu el la medicul de familie, care i-a trimis la spitalul din Moinești. A ajuns acolo cu ambulanța și un medic specialist i-a prescris tratament cu antibiotic pentru otită și i-a trimis acasă.

A doua zi, copilul se simțea din ce în ce mai rău, iar mama a chemat din nou ambulanța. Medicii i-au trimis din nou acasă. După 48 de ore de chin, băiețelul a murit în brațele mamei.

Examenul legiștilor arată că o posibilă cauză a morții e meningita. Părinții lui Alex vor să dea spitalul în judecată și îi acuză pe medici de neglijență.

Micuțul ar fi împlinit 4 ani în doar câteva zile. 

Comenteaza aceasta stire