vineri, 22 septembrie 2017

DRAMĂ! Un băiețel de 4 ani a MURIT în brațele mamei după ce a fost tratat de medici pentru OTITĂ!

DRAMĂ! Un băiețel de 4 ani a MURIT în brațele mamei după ce a fost tratat de medici pentru OTITĂ!

Dramă fără margini pentru o familie! În loc să sărbătorească ziua de naștere a micuțului lor, părinții lui Alex se pregătesc de înmormântare. Băiețelul s-a stins după două zile de suferință, din neglijența medicilor, chiar în brațele celei care i-a dat viață.

Familia din Bacău este decisă acum să dea în judecată medicii Spitalului din Moinești, pe care-i acuză că i-au pus un diagnostic greșit, asta deși nimeni nu le mai poate aduce înapoi copilul.

Potrivit antena3.ro, Alex s-a simțit rău vineri, în timp ce era la grădiniță. Micuțul se plângea că-l dor capul și urechile, astfel că mama a mers cu el la medicul de familie, care i-a trimis la spitalul din Moinești. A ajuns acolo cu ambulanța și un medic specialist i-a prescris tratament cu antibiotic pentru otită și i-a trimis acasă.

A doua zi, copilul se simțea din ce în ce mai rău, iar mama a chemat din nou ambulanța. Medicii i-au trimis din nou acasă. După 48 de ore de chin, băiețelul a murit în brațele mamei.

Examenul legiștilor arată că o posibilă cauză a morții e meningita. Părinții lui Alex vor să dea spitalul în judecată și îi acuză pe medici de neglijență.

Micuțul ar fi împlinit 4 ani în doar câteva zile. 

Comenteaza aceasta stire

Primul mamograf 3D cu tomosinteză ajunge în Constanța!
De Andreea Bajdechi 15 septembrie 2017

În mai puțin de o lună, un aparat mamograf 3D cu tomosinteză va fi adus în Constanța. Numărul cazurilor de cancer la sân a crescut alarmant, în ultimii ani, spun specialiștii, care trag un semnal de alarmă. Ei speră ca, odată cu existența unui astfel de aparat și în Constanța, tot mai multe cazuri să fie depistate la timp, iar femeile să aibă încă o șansă la viață.

Mesajul unui părinte, după ce a ajuns cu bebelușul la Urgențe: 'Știu florari care se poartă mai frumos cu florile lor... mie mi-ar fi rușine în locul vostru'
De Neptun TV 15 septembrie 2017

Nu am sa ma pronunt cu privire la profesionalismul celor ce au reusit sa puna in 30 de minute o branula dupa muuuuulte incercari..

Medici din țară și străinătate, prezenți la Constanța! Dezbatere despre analizele din timpul sarcinii și ecografiile periodice!
De Andreea Bajdechi 24 august 2017

Suntem cu toții de acord că sarcina este unul dintre cele mai frumoase momente din viața unei femei. Aceasta însă trebuie atent monitorizată, spun specialiști din țară și din străinătate care dezbat, la Constanța, modul în care se pune corect diagnosticul ecografic pentru a depista din timp posibilele anomalii dezvoltate de făt.