marţi, 21 noiembrie 2017

DRAMĂ! Un băiețel de 4 ani a MURIT în brațele mamei după ce a fost tratat de medici pentru OTITĂ!

DRAMĂ! Un băiețel de 4 ani a MURIT în brațele mamei după ce a fost tratat de medici pentru OTITĂ!

Dramă fără margini pentru o familie! În loc să sărbătorească ziua de naștere a micuțului lor, părinții lui Alex se pregătesc de înmormântare. Băiețelul s-a stins după două zile de suferință, din neglijența medicilor, chiar în brațele celei care i-a dat viață.

Familia din Bacău este decisă acum să dea în judecată medicii Spitalului din Moinești, pe care-i acuză că i-au pus un diagnostic greșit, asta deși nimeni nu le mai poate aduce înapoi copilul.

Potrivit antena3.ro, Alex s-a simțit rău vineri, în timp ce era la grădiniță. Micuțul se plângea că-l dor capul și urechile, astfel că mama a mers cu el la medicul de familie, care i-a trimis la spitalul din Moinești. A ajuns acolo cu ambulanța și un medic specialist i-a prescris tratament cu antibiotic pentru otită și i-a trimis acasă.

A doua zi, copilul se simțea din ce în ce mai rău, iar mama a chemat din nou ambulanța. Medicii i-au trimis din nou acasă. După 48 de ore de chin, băiețelul a murit în brațele mamei.

Examenul legiștilor arată că o posibilă cauză a morții e meningita. Părinții lui Alex vor să dea spitalul în judecată și îi acuză pe medici de neglijență.

Micuțul ar fi împlinit 4 ani în doar câteva zile. 

Comenteaza aceasta stire

CONSTANȚA. Fetițe lăsate în mașină de mama plecată la cumpărături - o copilă a pornit motorul ÎN JOACĂ! VIDEO
De Andreea Jîjîie si Cristina Puşcaşu 7 noiembrie 2017

Este de necrezut ce a făcut o mamă din Constanța. Femeia și-a lăsat cei doi copii în mașină, ce par de vârsta grădiniței, într-o parcare a unui supermarket, și a plecat liniștită la cumpărături. Câțiva clienți ai magazinului le-au văzut pe fetițe și nu s-au mai dezlipit de lângă autoturism, mai ales că una dintre copile a reușit să pornească motorul.

Mămică ÎNGROZITĂ de imaginea propriului bebeluș în timpul unei ecografii
De Neptun TV 30 octombrie 2017

Prima data când auzi inimioara copilului tău, prima dată când vezi chipul sau trupușorul bebelușului tău, chiar dacă o faci cu ajutorul unui ecograf, este un moment plin de magie, de care fiecare mămică își va aminti toată viața.

SEMNAL DE ALARMĂ de la meteorologi: vine o iarnă de coșmar, cu ger năprasnic! PROGNOZĂ METEO
De Neptun TV 30 octombrie 2017

Președintele Societății Meteorologice Române a declarat că ne așteaptă o iarnă grea, o iarnă asemănătoare cu cea din 2012. Potrivit acestuia, pe durata iernii ne vom confrunta cu cel puțin trei viscole.

CONSTANȚA. Laborator de analize, acuzat de NEPĂSARE! O gravidă a pierdut consultul pentru că nu a primit analizele la timp!
De Andreea Filip 25 octombrie 2017

Tânăra este gravidă în luna a treia și se confruntă cu o sarcină cu probleme.

CAZ ȘOCANT! Mămică MĂCELĂRITĂ de doctor - 10 zile ÎN COMĂ după cezariană! Manuela are nevoie de ajutorul nostru
De Neptun TV 22 octombrie 2017

Medicii susțin că este necesară conectarea la un aparat care sa stimuleze carnea sa creasca.