marţi, 21 noiembrie 2017

DRAMA UNEI FAMILII. O fetiță de doi ani a murit după ce nu a fost vaccinată împotriva meningitei B! IMAGINE ȘOCANTĂ

DRAMA UNEI FAMILII. O fetiță de doi ani a murit după ce nu a fost vaccinată împotriva meningitei B! IMAGINE ȘOCANTĂ

O fetiță de doar doi anișori a a murit în chinuri groaznice după ce s-a îmbolnăvit de meningită. Într-un apel disperat, mama sa a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie pentru a atrage atenția tuturor părinților de ce poate face această boala unui copil.

Fotografia o arată pe copilă cuplată la aparate, cu o erupție îngrozitoare pe piele. Jenny Burdett, mama micuței, spune că după ce s-a îmbolnăvit, complicațiile ulterioare au omorât-o. Micuța a suferit 11 zile pe patul de spital,

Meningita este, spune ea, o boală "rea". După ce a dat semne că starea micuței se îmbunătățește de mai multe zile, Faye a murit subit în urma unei complicații, pe patul unui spital din Londra. Pe măsură ce infecția se răspândea rapid în corpul ei, medicii au solicitat acordul părinților pentru amputarea picioarelor, un braț și, eventual, ambele. Pentru a salva viața fiicei lor, mămica le-ar fi dat acordul, dar apoi, cu două zile înainte de moartea ei, rinichii micuței au cedat.. "Cel mai bun lucru pentru Faye a fost să o lăsăm să plece", a spus tatăl fetei.

În Marea Britanie, din septembrie anul trecut, copiii născuți după 1 iulie 2015 au fost vaccinați gratuit împotriva meningitei B, însă părinții copiilor mai mari au fost obligați să plătească 450 de lire pentru ca ai lor copii să beneficieze de această protecție. Micuța Faye nu a fost vaccinată din această cauză.

Acum, familia lui Faye se alătură altor mii de persoane care au inițiat o petiție pentru vaccinarea gratuită și a copiilor mai mari de 5 luni. Această petiție a strâns sute de mii de semnături.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

CONSTANȚA. Fetițe lăsate în mașină de mama plecată la cumpărături - o copilă a pornit motorul ÎN JOACĂ! VIDEO
De Andreea Jîjîie si Cristina Puşcaşu 7 noiembrie 2017

Este de necrezut ce a făcut o mamă din Constanța. Femeia și-a lăsat cei doi copii în mașină, ce par de vârsta grădiniței, într-o parcare a unui supermarket, și a plecat liniștită la cumpărături. Câțiva clienți ai magazinului le-au văzut pe fetițe și nu s-au mai dezlipit de lângă autoturism, mai ales că una dintre copile a reușit să pornească motorul.

Mămică ÎNGROZITĂ de imaginea propriului bebeluș în timpul unei ecografii
De Neptun TV 30 octombrie 2017

Prima data când auzi inimioara copilului tău, prima dată când vezi chipul sau trupușorul bebelușului tău, chiar dacă o faci cu ajutorul unui ecograf, este un moment plin de magie, de care fiecare mămică își va aminti toată viața.

SEMNAL DE ALARMĂ de la meteorologi: vine o iarnă de coșmar, cu ger năprasnic! PROGNOZĂ METEO
De Neptun TV 30 octombrie 2017

Președintele Societății Meteorologice Române a declarat că ne așteaptă o iarnă grea, o iarnă asemănătoare cu cea din 2012. Potrivit acestuia, pe durata iernii ne vom confrunta cu cel puțin trei viscole.

CONSTANȚA. Laborator de analize, acuzat de NEPĂSARE! O gravidă a pierdut consultul pentru că nu a primit analizele la timp!
De Andreea Filip 25 octombrie 2017

Tânăra este gravidă în luna a treia și se confruntă cu o sarcină cu probleme.

CAZ ȘOCANT! Mămică MĂCELĂRITĂ de doctor - 10 zile ÎN COMĂ după cezariană! Manuela are nevoie de ajutorul nostru
De Neptun TV 22 octombrie 2017

Medicii susțin că este necesară conectarea la un aparat care sa stimuleze carnea sa creasca.