sîmbătă, 17 august 2019

Durere de neconsolat pentru doi părinți din Prahova. Fetița lor de cinci ani a murit, iar fratele ei a fost grav rănit într-un accident

Un înger de copil a ajuns la ceruri în urma unei tragedii rutiere care a avut loc, astăzi, în localitatea prahoveană Filipeştii de Pădure. O fetiţă care ar fi împlinit peste câteva zile 5 ani şi-a pierdut viaţa, iar fratele ei de 9 ani se luptă cu moartea după ce maşina în care se aflau împreună cu părinţii lor a fost lovită de un autoturism care nu le-a acordat prioritate.

Moartea a luat unei familii din județul Prahova ce avea mai de preț, pe unul dintre cei doi copii, o fetiță de aproape cinci ani. Copila nu a mai putut lupta pentru viață, în urma accidentului care a avut loc la intersecția dintre un drum comunal și unul județean din localitatea Filipeștii de Pădure.

Micuța și fratele ei de 9 ani se aflau împreună cu părinții în mașină, când la intersecția dintre un drum comunal și unul județean, o șoferiță a izbit autoturismul familiei în plin.

În urma impactului, autovehiculul s-a rostogolit de mai multe ori, iar copiii care se aflau pe bancheta din spate au fost grav răniți. Un elicopter SMURD a fost trimis rapid la fața locului, dar pentru micuță, medicii nu au mai putut face nimic. Fratele ei este în stare critică.

Când a aflat că nu-și va mai vedea niciodată fetița care peste câteva zile ar fi împlinit cinci ani, mama acesteia a leșinat de durere.   

Martorii susțin că poate micuța ar fi supraviețuit dacă ambulanțele nu ar fi ajuns târziu. Ba mai mult, una dintre autospeciale, în care a fost urcată fetița, era defectă și nu mai pornea.

Șoferița care a provocat tragedia susține că în zonă nu erau indicatoare și că era ferm convinsă că ea se afla pe drumul cu prioritate.

Femeia este cercetată pentru omor din culpă și vătămare corporală.

Comenteaza aceasta stire