miercuri, 26 septembrie 2018

'E primăvară în ianuarie'! Încă o zi caldă la malul mării! Cand vin ploile și frigul!

'E primăvară în ianuarie'! Încă o zi caldă la malul mării! Cand vin ploile și frigul!

Deși suntem la început de ianuarie, când toată lumea se teme de "gerul Bobotezei", soarele ne bucură cu razele sale primăvăratice. După ziua de ieri, astăzi avem încă o zi caldă de primăvară, cu o atmosferă însorită.

La CONSTANȚA, la amiază se vor înregistra astăzi 12 grade, iar soarele va străluci în toată splendoarea sa, pe parcursul întregii zile.

În țară, la ora prânzului, se vor înregistra temperaturi cuprinse între 8 și 16 grade. Cel mai cald va fi în zonele deluroase din vestul și sudul tãrii.

 În Moldova temperaturile vor urca până la 12 grade Celsius, în nordul Transilvaniei și în Maramureș vor fi înnorări, dar după prânz vor fi 12 grade Celsius.

Vreme bună se anunță și în vestul țării. Temperaturile continuă să crească și vor atinge chiar și 16 grade în zonele deluroase.

În ținuturile centrale norii apar pe partea estică a provinciei dar în rest va fi soare și timp frumos. Maximele termice vor crește ușor față de ziua trecută.

În sud-vestul țării, așteptam vreme bună cu cer curat însă și pe aici vor fi condiții de ceață în primele ore ale zilei. Se mai încălzește ușor și temperaturile ajung până la 14-15 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile

Luni temperaturile scad, mai ales în est și în sud. Cerul va fi noros în aproape toată țara, în estul și nordul țării va ploua, iar în nordul Carpaților Orientali, va fulgui trecător.

Marți se răcește în sud și în est. Vor fi ploi, dar la munte și trecător prin Moldova apar ninsori și lapoviță. În restul țării, vremea va fi schimbătoare și mult mai caldă decât ar fi normal.

 

Comenteaza aceasta stire

O nouă ALERTĂ METEO! Frig, vânt puternic și brumă timpurie în toată țara - cât timp este valabilă avertizarea meteorologilor!
De Neptun TV 25 septembrie 2018

În intervalul menționat vremea va fi rece, iar valorile termice, atât cele diurne, cât și cele nocturne, vor fi în general cu 4 - 8 grade mai coborâte decât normele perioadei.

PROGNOZĂ METEO. Un val de ger arctic ajunge în România - cât de mult scad temperaturile în zilele următoare!
De Neptun TV 22 septembrie 2018

Temperaturile vor scădea dramatic, cu 9-10 grade, iar la munte vor coborî până la minus șapte grade și va cădea prima zăpadă.

PROGNOZĂ METEO. Uraganele din Oceanul Atlantic aduc toamna în România - vremea se răcește și vin ploile!
De Neptun TV 20 septembrie 2018

Vremea se schimbă radical în următoarele zile, iar un val de precipitații dinspre Oceanul Atlantic va lovi România. Meteorologii spun că toamna își va face simțită prezența, iar temperaturile vor scădea brusc și cu 10 grade.

PROGNOZĂ METEO. Weekend cu temperaturi peste cele normale pentru această perioadă!
De Neptun TV 15 septembrie 2018

În acest sfârșit de săptămână, vremea se menține caldă, cu temperaturi de până la 32 de grade, spun meteorologii, precizând că valorile termice vor fi “ușor peste cele normale” pentru această perioadă. Pe litoral vor fi maxime de până la 24 de grade, iar la munte sunt așteptate ploi.

PROGNOZĂ METEO! Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, în fiecare regiune a țării!
De Neptun TV 12 septembrie 2018

Potrivit meteorologilor, în prima săptămână de prognoză vremea va fi frumoasă, cu temperaturi mai ridicate decât normalul climatologic în cea mai mare parte a țării, posibil cu abateri mai mari în jumătatea de vest.

PROGNOZĂ METEO. Început de toamnă cu temperaturi ridicate - cum va fi vremea în intervalul 27 august - 9 septembrie!
De Neptun TV 28 august 2018

Meteorologii prognozează pentru următoarele două săptămâni (27 august - 9 septembrie) o vreme caldă, cu temperaturi medii diurne în creștere chiar și în primele zile ale lunii septembrie.

AVERTIZARE METEO! Ploile și furtunile continuă până în această seară, dar numărul județelor sub cod galben a fost restrâns
De Neptun TV 27 august 2018

Meteorologii au actualizat ultima informare meteo și anunță că ploile și furtunile continuă până luni seara, dar numărul județelor aflate sub cod galben a fost redus.