joi, 13 decembrie 2018

'E primăvară în ianuarie'! Încă o zi caldă la malul mării! Cand vin ploile și frigul!

'E primăvară în ianuarie'! Încă o zi caldă la malul mării! Cand vin ploile și frigul!

Deși suntem la început de ianuarie, când toată lumea se teme de "gerul Bobotezei", soarele ne bucură cu razele sale primăvăratice. După ziua de ieri, astăzi avem încă o zi caldă de primăvară, cu o atmosferă însorită.

La CONSTANȚA, la amiază se vor înregistra astăzi 12 grade, iar soarele va străluci în toată splendoarea sa, pe parcursul întregii zile.

În țară, la ora prânzului, se vor înregistra temperaturi cuprinse între 8 și 16 grade. Cel mai cald va fi în zonele deluroase din vestul și sudul tãrii.

 În Moldova temperaturile vor urca până la 12 grade Celsius, în nordul Transilvaniei și în Maramureș vor fi înnorări, dar după prânz vor fi 12 grade Celsius.

Vreme bună se anunță și în vestul țării. Temperaturile continuă să crească și vor atinge chiar și 16 grade în zonele deluroase.

În ținuturile centrale norii apar pe partea estică a provinciei dar în rest va fi soare și timp frumos. Maximele termice vor crește ușor față de ziua trecută.

În sud-vestul țării, așteptam vreme bună cu cer curat însă și pe aici vor fi condiții de ceață în primele ore ale zilei. Se mai încălzește ușor și temperaturile ajung până la 14-15 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile

Luni temperaturile scad, mai ales în est și în sud. Cerul va fi noros în aproape toată țara, în estul și nordul țării va ploua, iar în nordul Carpaților Orientali, va fulgui trecător.

Marți se răcește în sud și în est. Vor fi ploi, dar la munte și trecător prin Moldova apar ninsori și lapoviță. În restul țării, vremea va fi schimbătoare și mult mai caldă decât ar fi normal.

 

Comenteaza aceasta stire

PROGNOZĂ METEO. Iarna lovește din nou România - când se anunță ninsori și ger năprasnic! Cum va fi vremea până pe 7 ianuarie
De Neptun TV 10 decembrie 2018

Un nou episod de iarnă adevărastă lovește România. Vremea rea cuprinde toată țara. Conform Administrației Naționale de Meteorologie(ANM), în noaptea de marți spre miercuri, masa de aer rece din nordul Europei va coborî peste țara noastră și va aduce ger năprasnic.

PROGNOZĂ METEO. Vremea se va încălzi în zilele următoare. Temperaturi maxime de 11 grade Celsius
De Neptun TV 8 decembrie 2018

Vremea se va încălzi în toată țara în zilele următoare, anunță reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), precizând că temperatura maximă va fi de 11 grade, în timp ce minima va fi de minus un grad. De asemenea, vor fi precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare.

ALERTĂ METEO de ultimă oră! Iarna revine în forță: COD GALBEN de vânt și ninsori în 16 județe! HARTA ZONELOR AFECTATE
De Neptun TV 27 noiembrie 2018

Meterorologii anunță că vremea va fi deosebit de rece în toată țara, până vineri dimineață. Miercuri, Capitala și 16 județe intră sub cod galben de vânt și ninsori viscolite.

PROGNOZĂ METEO. Gerul cumplit lovește România - când revin ninsorile!
De Neptun TV 26 noiembrie 2018

Lapoviță, ninsoare și polei. Aceasta este prognoza meteorologilor pentru următoarele zile. Nici în decembrie nu se anunță mai bine: precipitații excedentare în toată țara. Luni, 26 noiembrie, vremea va deveni în general închisă și temporar va ploua în vestul, centrul și nordul țării și local în rest.

O nouă AVERTIZARE METEO. Ploi, ninsori și intensificări ale vântului până miercuri
De Neptun TV 19 noiembrie 2018

ANM a actualizat avertizările meteo. Vor fi ploi, ninsori și intensificări ale vântului până miercuri dimineață.

PROGNOZĂ METEO. Cât de frig se face și unde se anunță ninsori puternice - vremea până pe 10 decembrie
De Neptun TV 17 noiembrie 2018

Iarna își intră în drepturi, iar frigul pătrunzător ne va da bătăi de cap.

ALERTĂ METEO! Trei zile cu ninsori, ger și vânt în toată țara
De Neptun TV 15 noiembrie 2018

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o atenționare meteorologică de vreme deosebit de rece, ninsori și intensificări ale vântului.