luni, 19 august 2019

Echipa României pentru meciul de Cupa Davis cu Austria: Tecău, Frunză, Borza, Dima și Jianu

Echipa României pentru meciul de Cupa Davis cu Austria: Tecău, Frunză, Borza, Dima și Jianu

Echipa României pentru meciul de Cupa Davis cu Austria va fi formată din Dragoș Dima, Nicolae Frunză, Bogdan Borza, Horia Tecău și Filip Cristian Jianu, a anunțat, marți, președintele Federației Române de Tenis, George Cosac.

"Tecău, Dima, Frunză, Jianu și Borza sunt jucătorii convocați pentru meciul cu Austria care se va disputa pe zgură în deplasare, în perioada 15-17 septembrie. În cursul zilei de astăzi vom afla și componența echipei Austriei. Dacă racheta lor numărul 1 va fi Dominic Thiem (numărul 8 ATP), atunci șansele noastre sunt aceleași ca în situația în care Marius Copil s-ar fi aflat în echipa noastră", a spus George Cosac.

Absențele de marcă ale României sunt Florin Mergea, locul 50 în ierarhia de dublu, și Adrian Ungur, poziția 423 în clasamentul ATP. Horia Tecău ocupă locul 27 la dublu, în timp ce Dragoș Dima și Nicolae Frunză se află pe pozițiile 568, respectiv 590. Căpitanul nejucător, Andrei Pavel, se va putea baza și pe puștiul de 16 ani, Filip Cristian Jianu.

România va întâlni Austria în perioada 15-17 septembrie în Grupa 1 a zonei Europa-Africa din cadrul Cupei Davis. Confruntarea va avea loc în Austria, la Wels, pe zgură.

Comenteaza aceasta stire