luni, 18 iunie 2018

Elevii de 10 ai Constanței, recompensați! Câți bani au primit de la Ministerul Educației pentru performanța lor!

Munca elevilor excepţionali din judeţul Constanţa nu rămâne nerecompensată. În semn de apreciere a excelenței, Ministerul Educației a oferit câte 3 mii de lei pentru elevii care au luat 10 la bacalaureat şi o mie de lei pentru cei cu nota maximă la Evaluarea Naţională.

Maria Alexandra este singura elevă din Medgidia care se poate mândri cu nota maximă la examenul de bacalaureat. Asta a ajutat-o să își împlinească visul, acela de a intra la Medicină. Astăzi a fost recompensată pentru toate orele petrecute cu cărțile în mână.

Rând pe rând, cei 14 elevi cu nota 10 la examenele naționale din județul Constanța au urcat pe scenă pentru a-și primi premiile.   

Erica a fost una dintre puținele candidate care a avut lucrări perfecte la Evaluarea Națională.  

Nota maximă îi permite acum să urmeze liceul la care și-a dorit să ajungă.  

Elevii de liceu cu 10 la bac au primit câte 3.000 de lei, iar cei care au avut aceleași rezultate la evaluarea națională, 1.000 de lei. Toți ne-au spus că vor cheltui acești bani pe cărți, rechizite și haine pentru începutul de an școlar.   

Comenteaza aceasta stire

REZULTATE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2018, afișate pe portalul Edu.ro. Cum poți depune contestație la NOTE CAPACITATE 2018 și când sunt publicate rezultatele finale la EVALUARE
De Mediafax 17 iunie 2018

Primele rezultate la EVALUAREA NAȚIONALĂ 2018 vor fi afișate marți, 19 iunie, iar în aceeași zi, între orele 14.00 - 19.00, se vor putea depune contestațiile. După soluționarea contestațiilor, notele finale vor fi făcute publice pe data de 23 iunie.

Evaluare Națională 2018: Absolvenții clasei a VIII-a susțin proba la limba maternă
De Neptun TV 14 iunie 2018

Peste 150.000 de elevi care au terminat clasa a VIII-a susțin, joi, 14 iunie, examenul la limba maternă, în cadrul Evaluarii Naționale. Rezultatele finale vor fi afișate pe 23 iunie. Elevii vor primi subiectele la ora 09:00, iar examenul va dura două ore.

EVALUARE NAȚIONALĂ MATEMATICĂ 2018: Proba la matematică. Programul complet
De Neptun TV 13 iunie 2018

Primele rezultate ale evaluarii nationale vor fi afișate pe 23 iunie, iar în aceeași zi, între orele 14.00 - 19.00, se vor putea depune contestațiile. După soluționarea contestațiilor, notele finale vor fi făcute publice pe data de 23 iunie.

Astăzi este Ziua Învățătorului: Elevii vor merge la școală, însă nu vor face cursuri
De Neptun TV 5 iunie 2018

Ziua Învățătorului este sărbătorită în fiecare an pe 5 iunie. Data de 5 iunie reprezintă și ziua nașterii lui Gheorghe Lazăr, cel considerat fondatorul învățământului românesc.

Încep înscrierile la Evaluarea Națională!
De Neptun TV 31 mai 2018

Cursurile elevilor de clasa a VIII-a se finalizează pe 8 iunie, urmând ca pe 11 iunie să aibă loc proba scrisă la limba și literatura română din cadrul Evaluării Naționale.

125 de ani de la înființarea Liceului Pedagogic, marcați prin evenimente
De Roxana Glăvan 23 mai 2018

Cei mai mulți dintre dascălii din Constanța s-au format la Liceul Pedagogic, astăzi la ceas aniversar. Colegiul Național Pedagogic Constantin Brătescu a sărbătorit 125 de ani de la înființare alături de foști și actuali dascăli, de elevi și absolvenți realizați și care se mândresc cu școala din spate.