joi, 13 decembrie 2018

Eliza Samara: 'N-am mai avut liber 12 zile de 22 de ani!'. Campioana europeană a făcut Revelionul în Thailanda

Cea mai bună jucătoare de tenis de masă a României, Eliza Samara, a început pregătirea pentru noul an la Constanţa. Campioana europeană a revenit ieri acasă, după ce a petrecut vacanţa de Revelion în Thailanda.

Eliza Samara: 'N-am mai avut liber 12 zile de 22 de ani!'. Campioana europeană a făcut Revelionul în Thailanda

Eliza Samara nu a ratat niciun obiectiv turistic din Bangkok și spune că a fost o vacanță foarte... activă.

Eliza a revenit în sala de antrenament după o pauză lungă și s-a încălzit bine înainte de a relua pregătirea, în prezența grupelor de copii și a antrenorilor de la LPS Farul Constanța.

Calificată în primele 16 jucătoare la Campionatul Mondial și campioană europeană cu echipa României, sub bagheta lui Viorel Filimon, Eliza lasă în urmă un an, 2017, foarte bun, și așteaptă un altul, 2018, cel puțin la același nivel.

Deși a făcut anul trecut pasul de la CS Farul la Steaua, Eliza se pregătește în continuare la Constanța, unde se simte cel mai bine.

Legitimată și la echipa poloneză Tarnobrzeg, Samara va juca pe 26 ianuarie, în sferturile Ligii Campionilor, primul meci oficial din acest an.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

România s-a calificat în semifinalele Campionatului European de handbal feminin! Cristina Neagu, de urgență la spital
De Neptun TV 13 decembrie 2018

Naționala de handbal feminin a României s-a calificat după 8 ani în semifinalele Campionatului European din Franța, de pe locul al doilea în grupa a II-a principală, și va întâlni campioana olimpică Rusia, vineri, la Paris.

Simona Halep, desemnată din nou favorita fanilor: Acest trofeu înseamnă mult pentru mine
De Neptun TV 8 decembrie 2018

Jucătoarea de tenis Simona Halep, liderul WTA, le-a mulțumit fanilor care au votat-o ca fiind preferata lor în circuitul WTA, pentru cel de-al doilea an consecutiv, precizând că acest trofeu înseamnă mult pentru ea.

Darren Cahill, pe larg despre despărțirea de Simona Halep: Face parte din familia mea, știa ce urmează
De Neptun TV 3 decembrie 2018

După despărțirea de Darren, Simona a hotărât să meargă la primele turnee din 2019 fără antrenor. Numărul 1 mondial și-a început pregătirea sub comanda lui Florin Segărceanu, care nu o va însoți însă și la turnee.