luni, 19 august 2019

Eliza Samara și-a savurat ”pe fugă” triumful de la Europene. Are meciuri “pe bandă rulantă”, în Liga Asiatică și Liga Campionilor!

După ce a câştigat duminica trecută titlul de campioană europeană cu echipa României, Eliza Samara a dat o fugă în Malaezia pentru a participa la Liga Asiatică. Ieri s-a întors acasă, dar miercuri pleacă deja, în Polonia. ”Nu am timp să sărbătoresc acum, poate în vacanţă”, recunoaşte constănţeanca. Eliza a ignorat derby-ul Steaua – Dinamo pentru că, oricum, ţine cu Viitorul.

Eliza a pus umărul la victoria României în finala cu Germania după ce a învins-o pe Han Ying, colega sa de la clubul polonez Tarnobrzeg.

Încoronată campioană europeană cu echipa României în Luxemburg, Eliza s-a dus direct în Malaezia, la Johor, pentru a juca în Liga Asiatică. În weekend se va întoarce în Asia, la Singapore, după un mic ocol prin Polonia, unde are meci de Liga Campionilor.

Legitimată de curând la CSA Steaua, Eliza nu a fost nici pro nici contra FCSB în derby-ul cu Dinamo. Constănțeanca e sigură de un lucru: într-un meci Steaua – Viitorul, ține cu Viitorul!

Comenteaza aceasta stire