marţi, 25 septembrie 2018

Eliza Samara și-a savurat ”pe fugă” triumful de la Europene. Are meciuri “pe bandă rulantă”, în Liga Asiatică și Liga Campionilor!

După ce a câştigat duminica trecută titlul de campioană europeană cu echipa României, Eliza Samara a dat o fugă în Malaezia pentru a participa la Liga Asiatică. Ieri s-a întors acasă, dar miercuri pleacă deja, în Polonia. ”Nu am timp să sărbătoresc acum, poate în vacanţă”, recunoaşte constănţeanca. Eliza a ignorat derby-ul Steaua – Dinamo pentru că, oricum, ţine cu Viitorul.

Eliza a pus umărul la victoria României în finala cu Germania după ce a învins-o pe Han Ying, colega sa de la clubul polonez Tarnobrzeg.

Încoronată campioană europeană cu echipa României în Luxemburg, Eliza s-a dus direct în Malaezia, la Johor, pentru a juca în Liga Asiatică. În weekend se va întoarce în Asia, la Singapore, după un mic ocol prin Polonia, unde are meci de Liga Campionilor.

Legitimată de curând la CSA Steaua, Eliza nu a fost nici pro nici contra FCSB în derby-ul cu Dinamo. Constănțeanca e sigură de un lucru: într-un meci Steaua – Viitorul, ține cu Viitorul!

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a accidentat și ar putea renunța la turneul de la Wuhan: '24 de ore foarte dificile'! Niculescu, învinsă în primul tur
De Mediafax 24 septembrie 2018

Simona Halep, locul I WTA, a anunțat că a simțit dureri la spate duminică, la antrenament, și ar putea rata participarea la turneul de la Wuhan.

Noul clasament WTA a fost publicat. Simona Halep, pentru a 46-a săptămână pe primul loc. La ce distanță se află față de rivalele sale
De Neptun TV 17 septembrie 2018

Simona Halep a fost eliminată încă din primul tur de la US Open, dar continuă să aibă un avans consistent în fața principalei sale urmăritoare.

Simona Halep nu este singura jucătoare de top care părăsește US Open. După înfrângerea suferită de Angelique Kerber, avantajul româncei în fruntea ierarhiei WTA crește
De Neptun TV 2 septembrie 2018

Dar Cibulkova a fost mai puternică, a eliminat lierul mondial în turul al treilea, iar victoria slovacei e sinonimă cu finalul emoțiilor pentru constănțeancă.

Derby 'în familie' în turul 3 la US Open. Surorile Williams se vor înfrunta din nou, pentru a 30-a oară în 20 de ani
De Mediafax 30 august 2018

Surorile Williams vor juca meciul direct cu numărul 30, vineri, în turul trei la US Open 2018.