luni, 19 noiembrie 2018

Emil Boc și-a condus tatăl pe ultimul drum - update

Emil Boc și-a condus tatăl pe ultimul drum - update

Ioan Boc, tatăl premierului a fost înmormântat astăzi la Răchițele, în satul natal. La funeralii au participat 150 de localnici, dar au fost prezenți și câțiva membrii ai Cabinetului Boc și președintele Traian Băsescu. Slujba a fost oficiată de un sobor format din cinci preoți, în frunte cu mitropolitul Clujului, Înalt Prea Sfințitul Andrei Andreicuț. Tatăl premierului a murit, marți seară, la Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca, la vârsta de 87 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. Medicii spun că în ultimii ani a suferit trei atacuri vascular-cerebrale. Ioan Boc nu a avut prea multe apariții publice din 2008, de când fiul său a fost numit pentru prima dată în postul de premier.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Premierul Viorica Dăncilă anunță schimbările din Guvern. Cum arată Executivul remanierat
De Neptun TV 19 noiembrie 2018

„Eu vreau să nu privesc înapoi. Eu vreau să privesc spre viitor. Eu cred că vor performa în această echipă și faptul trebuie să arate că sunt în stare să își ducă la îndeplinire programul de guvernare, vor fi un stimulent pentru ei", a mai spus premierul.

Gheorghe Donțu a anunțat candidații PSD la alegerile locale din 2020
De Neptun TV 14 noiembrie 2018

Invitat în această seară la emisiunea „Audiență în direct“, moderată de Măriuca Androne, consilierul județean PSD și președintele organizație de seniori PSD Constanța a anunțat în premieră numele candidaților PSD la alegerile locale din 2020.

Tăriceanu: În condițiile războiului politic total, România nu este pregătită să preia președinția Consiliului UE
De Neptun TV 25 octombrie 2018

În opinia sa, "cine crede că liderii europeni vor fi înțelegători, când în an electoral oamenii politici de la București se vor în război, se înșală", iar "România deja pierde teren și va avea enorm de pierdut dacă lucrurile nu se schimbă de urgență".