miercuri, 17 iulie 2019

Eric Abidal nu va mai continua să joace la FC Barcelona din sezonul viitor

Eric Abidal nu va mai continua să joace la FC Barcelona din sezonul viitor

Unul dintre cei mai buni fundași ai lumii, Eric Abidal, a trecut prin momente grele la FC Barcelona. Francezul a fost diagnosticat în 2011 cu cancer la ficat și părea că va fi nevoit să își încheie cariera. S-a operat și miracolul s-a produs. În mai puțin de trei luni a fost capabil să joace în finala Ligii Campionilor din acel sezon, câștigată de catalani cu 3-1 în fața lui Manchester United. Acum, a venit timpul să se despartă de Barcelona. Contractul cu echipa spaniolă îi expiră. La intrarea în sala de conferințe, Abidal a fost aplaudat de toți jucătorii din echipa catalană.  Cu ochii în lacrimi, francezul a anunțat că își va căuta o altă formație la care să evolueze din sezonul viitor. Abidal a mărturisit că vrea să mai joace cel puțin doi ani.Abidal a ținut să menționeze de ce s-a produs despărțirea dintre el și clubul catalan.Următoarea destinație a lui Abidal este pentru moment necunoscută, însă fundașul a declarat că ar vrea să joace tot într-un campionat din Europa.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon
De Neptun TV 9 iulie 2019

Halep a egalat situația în meciurile directe cu Zhang, 2-2, după ce asiatica a învins în 2016 în primul tur la Australian Open, cu 6-4, 6-3, și în același an la Beijing, cu 6-0, 6-3, în optimi. Singura victorie anterioară a Simonei s-a înregistrat în 2012, în primul tur la Indian Wells, cu 6-1, 6-1.

Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3
De Neptun TV 3 iulie 2019

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din București, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3×3!
De Neptun TV 28 iunie 2019

Turneul are loc pe 29 și 30 iunie în Piațeta Perla din Mamaia iar accesul publicului este gratuit.