joi, 13 decembrie 2018

'Ești fata mea, dar e ultima oară când te văd că lupți așa'. Mesajul emoționant al Taniei Halep pentru Simona, în unul dintre cele mai grele momente din cariera liderului mondial

'Ești fata mea, dar e ultima oară când te văd că lupți așa'. Mesajul emoționant al Taniei Halep pentru Simona, în unul dintre cele mai grele momente din cariera liderului mondial

Simona Halep s-a numărat printre jucătoarele care au povestit, pentru site-ul WTA, momente emoționante cu ocazia Zilei Mamei. Liderul mondial a vorbit despre un moment petrecut imediat după finala de la Australian Open, pierdută în fața Carolinei Wozniacki, când Tania Halep i-a transmis un mesaj special.

"După finala de la Melbourne, am avut nevoie de îngrijiri medicale și mama mi-a spus 'e ultima oară când lupți așa. Ești fata mea și prefer să te văd sănătoasă decât să câștigi un meci de tenis'", a dezvăluit constănțeanca, pentru site-ul oficial al circuitului feminin.

La primul turneu de Mare Șlem din 2018, Simona a avut un parcurs eroic, terminat abia într-un ultim act pe care mulți l-au considerat unul dintre cele mai strânse din istoria recentă a finalelor de Mare Șlem. 

Accidentată la gleznă în timpul meciului cu Destanee Aiava, din primul tur, Halep a trecut peste problemele fizice, a luptat din răsputeri și a câștigat dramatic meciurile cu Lauren Davis (15-13 în decisiv) și Angelique Kerber (9-7 în decisiv), salvând nu mai puțin de cinci mingi de meci, iar efortul extraordinar pe care l-a depus s-a simțit din plin în timpul finalei cu daneza Caroline Wozniacki.

 

 

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep, desemnată din nou favorita fanilor: Acest trofeu înseamnă mult pentru mine
De Neptun TV 8 decembrie 2018

Jucătoarea de tenis Simona Halep, liderul WTA, le-a mulțumit fanilor care au votat-o ca fiind preferata lor în circuitul WTA, pentru cel de-al doilea an consecutiv, precizând că acest trofeu înseamnă mult pentru ea.

Darren Cahill, pe larg despre despărțirea de Simona Halep: Face parte din familia mea, știa ce urmează
De Neptun TV 3 decembrie 2018

După despărțirea de Darren, Simona a hotărât să meargă la primele turnee din 2019 fără antrenor. Numărul 1 mondial și-a început pregătirea sub comanda lui Florin Segărceanu, care nu o va însoți însă și la turnee.