joi, 18 aprilie 2019

Eveniment caritabil organizat de Rotary Pontus Euxinus!

Seară Culturală a Excelenței, organizată de Clubul Rotary Pontus Euxinus, în parteneriat cu Fundația Art by Fuego.

Oameni de afaceri, oameni de cultură, dar și constănțeni iubitori de artă au participat vineri seară la evenimentul caritabil intitulat „Poartă-mă la tine în suflet”, ce a avut loc în stațiunea Mamaia.

Artistul Paul Surugiu, cunoscut de public sub numele de Fuego,și-a prezentat cea mai recentă colecție de picturi. Operele au fost scoase la vânzare, iar fondurile obținute au ca destinație sprijinirea unor tineri și copii talentați, care provin din familii modeste.

Seara s-a încheiat cu un recital susținut de Fuego, alături de cunoscutele artiste Stela Enache și Marina Florea.  

Comenteaza aceasta stire

Senatorul Ștefan Mihu și deputatul George Vișan, întâlnire cu membri ai Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate Filiala Constanța
De Neptun TV 6 aprilie 2019

Principalele teme abordate sunt legate de nemulțumirile cadrelor militare disponibilizate, legate de reglementările privind pensiile, respectiv Legea nr. 223/2015 a rezerviștilor militari și cele ulterioare - OUG nr. 57/2015, OUG nr. 59/2017 și mai recent OUG nr. 114/2018.

Deputatul constănțean George Vișan, prezent la Adunarea Parlamentară a Cooperarii Economice a Mării Negre de la Istanbul
De Neptun TV 2 aprilie 2019

Deputatul constănțean a luat cuvântul în cadrul întâlnirii și a punctat în discursul său câteva dintre obiectivele țării noastre pentru dezvoltarea și maximizarea potențialului oferit de regiunea Mării Negre.

Senatorul constănțean Ștefan Mihu, interpelare către premierul Viorica Dăncilă în legătură cu fenomenul mamelor minore din România
De Neptun TV 26 martie 2019

Obiectul interpelării îl reprezintă dimensiunile alarmante ale fenomenului mamelor minore din România.

În pofida detractorilor, la jumătatea mandatului Președinția României la Consiliul UE este un succes!
De Neptun TV 22 martie 2019

După nici trei luni de mandat la Președinția Consiliului UE, România a reușit finalizarea negocierilor pentru 82 de dosare legislative cu impact major asupra vieții cetățenilor europeni.