luni, 18 februarie 2019

Exclusivism pe apă

Ce și-ar putea dori într-o vacanță sofisticată pe apă personalități precum fostul președinte rus Mihail Gorbaciov, Condolezza Rice sau George Bush senior. Rafinament, eleganță, bun-gust și servicii de cinci stele. Nu vă gândiți că vorbim despre vreo insulă privată,  ci despre unul dintre cele mai exclusiviste din lume pe care reporterii Neptun Tv au urcat in premieră. Așa că vă invit să urmărim imagini în exclusivitate de pe vasul Silver Wind, care a acostat în această săptămână  în portul Constanța. Silver Wind nu impresionează prin dimensiuni,  ci prin eleganță. Vorbim despre un vas unde opulența nu este afișată ostentativ.  Așa că totul pare familiar, fără a fi lipsit însă de valoare sau de unicitate. Vasul de croazieră este unul dintre cele mai bine cotate din lume. Este suficient să vă spunem  numele  celor care au urcat sau vor urca la bordul său. Vasul are o bibliotecă,    dar și un mic teatru unde pasagerii pot urmării în liniște numeroase spectacole. Iubitorii jocurilor de noroc își  pot petrece timpul la cazinou iar cei care vor să se relaxeze după o masă copioasă pot fuma un trabuc într-o sală amenjată special.  Doamnele au la dispoziție  un spa,  o sala de fitness și un coafor.  La bordul navei de croazieră  lucrează și patru români. Pe unul dintre ei l-am întîlnit și noi. Se numește Andrei și are 24 de ani. Este din București, și de trei săptămâni muncește ca ospătar pe Silver Wind. Spune că este o experiență unică pentru el, mai ales că a fost și pe alte vase de lux, așa că poate face ușor diferența. Pe Silver Wind se imbarcă cei mai bogați oameni ai lumii. Printre ei se numără însă și români de succes. Pe Silver Wind  pot fi cumpărate doar pachete all inclusive, astfel încit  pasagerii să poată beneficia de toate serviciile de la bord. Prețul unei călătorii care durează cîteva săptămîni  poate ajunge  și la 130 de mii de euro.

Comenteaza aceasta stire

Berlinale 2019 începe astăzi. România prezentă cu un singur lungmetraj, după succesul răsunător de anul trecut cu Touch me not
De Mediafax 7 februarie 2019

Cea de-a 69-a ediție a Festivalului de Film de la Berlin debutează joi, iar România este prezentă la eveniment cu un singur lungmetraj, semnat de regizorul Marius Olteanu și inclus în secțiunea necompetițională Forum.