marţi, 25 septembrie 2018

Expertul contabil din dosarul lui Sorin Strutinsky, sancționat de CECCAR pentru expertiza care 'a răspuns doar scopului acuzării'

Expertul contabil din dosarul lui Sorin Strutinsky, sancționat de CECCAR pentru expertiza care 'a răspuns doar scopului acuzării'

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România a dispus sancționarea expertului contabil Adriana Timofte, cea care a întocmit expertiza contabilă în dosarul lui Sorin Strutinsky și al lui Radu Mazăre, după ce Comisia de Disciplină din cadrul CECCAR a descoperit numeroase nereguli în întocmirea expertizei ce a servit numai scopului acuzării, respectiv DNA.

Astfel, în urma hotărârii nr. 78 din 7 decembrie 2016 a Comisiei de Disciplină de pe lângă Consiliul filialei CECCAR București, expertul contabil Adriana Timofte a fost sancționată cu un avertisment scris pentru că, la întocmirea expertizei nu a respectat trei norme profesionale.

Expertiza care nu a respectat normele CECCAR a fost solicitată în dosarul referitor la contractul de salubritate al Primăriei Constana în care Sorin Strutinsky, președintele SC Soti Cable Neptun SRL, este cercetat alături de fostul primar Radu Mazăre.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

Sorin Strutinsky, omul ascultat 7.710 zile, denunță protocoalele PICCJ-SRI
De Neptun TV 1 septembrie 2018

"Mi-am asumat riscurile pe care vi le-am sintetizat. Consecințele sunt în derulare și nu mă aștept la unele favorabile... Rămânerea în pasivitate, speranța că sistemul se va vindeca sunt, în fapt, abuzuri colective, coezionate prin complicitate interinstituțională, care nu fac decât să multiplice și să perpetueze un lanț infinit de încălcări."