luni, 21 mai 2018

EXPLOZIE LA METROU. Cel puțin zece oameni au murit după ce o bombă a explodat la Sankt Petersburg - IMAGINI ȘOCANTE

Cel puțin zece persoane au murit, iar alte 37 au fost rănite în explozia produsă astăzi într-un stație de metrou din orașul rus Sankt-Petersburg, afirmă surse citate de site-ul Life News.

UPDATE. Bilanțul exploziei produse la metroul din Sankt-Petersburg este de zece morți și 37 de răniți, a anunțat luni seară ministrul rus al Sănătății, Veronica Skvorțova, citată de site-ul agenției Sputnik.

"În prezent, sunt 47 de victime. Șapte persoane au murit pe loc, una în drum spre spital, iar 39 au fost spitalizate. Două persoane rănite au decedat la spital", a declarat Skvorțova.

"Persoanele rănite primesc toată asistența medicală necesară. Șase sunt în stare gravă", a spus Skvorțova.

Bilanțul anunțat anterior de autoritățile ruse era de nouă morți și 50 de răniți.

UPDATE. Comitetul Național Antitero a precizat că nouă persoane au murit și 20 au fost rănite în explozie.

Conform unui bilanț anterior citat de media ruse, 10 persoane ar fi murit și între 20 și 50 ar fi fost rănite în explozia cauzată de o bombă artizanală care conținea șrapnel.

UPDATE. Forțele de securitate ruse au dezamorsat dispozitivul explozibil găsit la o stație de metrou din centrul orașului Sankt-Petersburg, după deflagrația produsă anterior într-o altă stație, a anunțat, într-un comunicat, Comitetul Național Antitero, conform căruia nouă persoane au murit și 20 au fost rănite, transmite Reuters.

UPDATE. Explozia produsă într-o stație de metrou din Sankt-Petersburg a fost provocată de un dispozitiv artizanal, afirmă surse citate de postul Rossiya-24, relatează site-ul agenției Sputnik. 

"A fost un dispozitiv exploziv fabricat cu elemente distructive", a transmis postul Rossiya-24.

O explozie a avut loc, astăzi, într-o stație de metrou din orașul rus Sankt-Petersburg, mai multe persoane fiind rănite, relatează agențiile de știri ruse.

"Explozia a avut loc în stația de metrou Sennaya Ploșcead, mai multe persoane fiind rănite", a declarat un oficial din cadrul serviciilor de securitate din Sankt-Petersburg, citat de site-ul agenției Tass.

Conform unor surse, de fapt ar fi avut loc două explozii, produse în două vagoane ale unui tren de metrou.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

CLIPE DE TEROARE la Paris! Mai mulți trecători înjunghiați pe stradă - ISIS a revendicat atacul!
De Neptun TV 13 mai 2018

Autorul atacului cu cuțit este un tânăr de 21 de ani născut în Cecenia, afirmă surse judiciare citate de site-ul cotidianului Le Figaro.

EXPLOZIE: 30 de persoane au fost rănite în timpul unui festival
De Neptun TV 3 mai 2018

Potrivit martorilor, explozia s-a produs după ce un foc de tabără a cuprins mai multe materiale inflamabile.

Cel puțin 18 morți în urma unui incendiu într-un club. Un suspect, reținut. Ce ar fi făcut acesta înainte de a provoca tragedia
De Mediafax 24 aprilie 2018

Potrivit autorităților, incendiul a izbucnit în jurul orei locale 00.30 (04.30, ora României), într-un club de karaoke din orașul Qingyuan.

Raport CRITIC al Departamentului de Stat al SUA, la adresa României: Nu a reușit să atingă standardele UE privind închisorile
De Neptun TV 21 aprilie 2018

În luna iulie, aproximativ 24.813 de persoane erau închise în închisori care aveau o capacitate de doar 18.127 de deținuți. Potrivit raportului, presa a relatat că gardienii aveau un comportament violent față de prizionieri, iar uneori deținuții își agresau colegii.