luni, 28 mai 2018

Familia tinerei suspectate că și-ar fi înjunghiat fiica, apoi a dat foc apartamentului: 'Fiica și nepoata mea AU FOST UCISE!'

„Fiica şi nepoata mea au fost omorâte de cineva care a schimbat apoi încuietoarea apartamentului ca să pară că este fapta ei. Fata mea îşi iubea fetiţele”. Asta crede tatăl tinerei din Ucraina suspectată că în urmă cu 10 zile ar fi comis o faptă atroce. Ina şi-ar fi înjunghiat fiica cea mică, în vârstă de un 1 şi jumătate, s-a închis în sufragerie alături de micuţă şi de celalată copilă de 4 ani, şi ar fi dat foc locuinţei, ca să moară împreună. Din fericire, copila cea mare a fost scoasă la timp din flăcări de un vecin. Venit tocmai din Odessa să-şi îngroape unica fiică, dar şi pe nepoţica Suzana, bătrânul îi apără memoria, cu lacrimi amare în ochi.

'Fiica și nepoata mea au fost omorâte. Nu știu de cine, dar cercetarea procurorului a fost defectuoasă, nu s-a stabilit încă ce s-a întâmplat cum s-a întâmplat. Îi cer procurorului să facă lumină în acest caz. Dacă nu se va stabili adevărul, o să apelez la instanțele europene', spune tatăl femeii.

Bătrânul din imaginile de mai sus a venit de la mii de kilometri distanță, din Odessa, împreună cu soția sa, dărâmată de durere, să le îngroape pe Inna, unica sa fiică în vârstă de 31 de ani, și pe nepoțica Suzana, în vârstă de un an și jumătate. Femeia este suspectată că și-ar fi înjughiat copila, ar fi închis-o în cameră și pe cea de-a doua fetiță în vârstă de 4 ani apoi ar fi incendiat locuința. Doar fiica cea mare a supraviețuit.

'Cred că totul a fost premeditat, cineva a pus focul și apoi a schimbat încuietoarea de la apartament, ca să dea vina pe fiica mea. Nu știu cine și ce să fi avut cu ele.  O să dau cheile de la apartament unor prieteni ca să verifice dacă am dreptate, dacă broasca a fost înlocuită. Dar și procurorii trebuie să își facă treaba', crede bărbatul.

Bătrânul crede că cineva i-ar fi înscenat totul fiicei sale. Nu are curaj însă să spună că bănuiește că în spatele tragediei s-ar afla ginerele său, care astăzi nu s-a mișcat de lângă el, în timpul interviului, ca să-i audă toate acuzațiile. Acuzațiile unui părinte care știa că fiica lui a dus un trai chinuit cu bărbatul originar din Vrancea și care spune acum că tânăra ar fi vrut să facă o schimbare în viața ei, dar nu a fost lăsată.

'Ea voia să se întoarcă acasă dar era șantajată prin prisma copiilor. Soțul îi spunea că nu o să îi dea copiii și o să o alunge. Ea nu avea cetățenie română, fetițele aveau și nu ar fi avut cum să le scoată din țară fără acordul tatălui. De aceea consider că a fost șantajată să rămână în România, dacă nu vrea să își piardă fetițele', spune tatăl femeii.

Părintele conturează în rusește coordonatele unei povești terminate cu o dublă tragedie. Inna l-ar fi cunoscut pe român cu 5 ani în urmă. O vreme, ar fi locuit în Italia, cu fata cea mare. Bărbatul ar fi convins-o însă să se mute în Constanța, unde, ar fi mințit-o că ar avea rude bogate, care ar putea să-i ajute. În loc de asta, femeia s-a trezit singură, cu două fetițe, într-un apartament închirirat, ca o prizonieră. Părinții erau departe, nimeni nu-i vorbea limba maternă, soțul o lăsase să se descurce cum poate și plecase la muncă peste graniță. Mai mult, spune tatăl, soțul o acuza pe Inna că ar fi avut-o pe Suzana cu un alt bărbat, lucru care o scotea din minți. Vecinii, martori din exterior ai tragediei, cred însă în varianta crimei urmată de sinucidere și spun că unele fapte ale mamei le dau acum de gândit. Un vecin a vorbit cu fetița în spital și cea mică a spus că mama a pus focul.

Soțul femeii nu a vrut să facă nicio declarație, nici măcar să răspundă la acuzațiile amare ale socrului său.

Astăzi mama și fiica ei de un an și jumătate au fost ridicate de la morgă, la zece zile de la nenorocire.

Își vor dormi somnul de veci în cimitirul din Năvodari, tot singure, tot departe pentru totdeauna. Bărbatul care le-a fost soț și, respectiv, tată, locuiește în Vrancea, iar rudele mamei vor se vor întoarce definitiv în Odessa.  

Comenteaza aceasta stire

TRAGEDIA DIN UNGARIA. Trupurile neînsuflețite ale celor nouă români morți în accident, aduse în țară
De Neptun TV 27 mai 2018

Nouă români au murit, marți seara, în urma coliziunii între un microbuz înmatriculat în România și un camion, în zona Cegledbercel, Ungaria, a comunicat Poliția din zona Pest.

MINIVACANȚA DE RUSALII. Poliția vânează vitezomanii cu peste 300 de radare - trafic monitorizat cu elicopterul! Amenzi de aproape 3.000.000 lei, date în ultimele 24 de ore
De Neptun TV 27 mai 2018

Poliția Română anunță că în urma acțiunilor din ultimele 24 de ore au fost date peste 10.500 amenzi în valoare de aproape 3.000.000 de lei.

APEL LA UMANITATE! Gabriela a fost găsită fără suflare în TIR-ul pe care lucra - familia are nevoie de bani pentru repatriere!
De Neptun TV 27 mai 2018

Femeia moartă la doar 33 de ani a lăsat în urmă două fetițe în vârstă de 11, respectiv 13 ani, care o așteptau nerăbdătoare acasă.

SĂRBĂTOARE MARE astăzi: Rusaliile sau Pogorârea Duhului Sfânt! Tradiții, obiceiuri și superstiții - ce NU ai voie să faci în această zi!
De Neptun TV 27 mai 2018

În satele din Bistrița-Năsăud se păstrează tradiția ca în ziua de Rusalii să se ducă la biserică pentru sfințire crengi de tei și de paltin, crenguțe care se agață apoi la streașina caselor sau la icoane pentru a apăra familia de rele.

AMENZI de peste 2.800.000 de lei, aplicate șoferilor în ultimele 24 de ore
De Neptun TV 26 mai 2018

Pentru siguranța cetățenilor, peste 10.600 de polițiști au acționat, la data de 25 mai a.c., la nivel național, în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

PREVEDERILE noului Regulament UE pentru protecția datelor, care intră în vigoare astăzi!
De Neptun TV 25 mai 2018

În plus, în cazul în care date personale sunt pierdute ori sustrase, compania care le stoca este obligată să informeze fiecare persoană, fără întârziere, în caz contrar riscând să fie amendată.

CONSTANȚA. Donează sânge și primești bilete gratuite la Neversea sau Untold!
De Neptun TV 25 mai 2018

Realizată împreună cu Institutul Național de Transfuzii Sanguine și cu platforma tehnologică de donare de sânge „Și Eu Donez”, campania, care la edițiile trecute a mobilizat mii de tineri din România, se desfășoară în acest an în perioada 29 mai - 29 iunie, în toate centrele de transfuzii din țară.

MOȘII DE VARĂ. Ce NU ai voie să dai de pomană de Sâmbăta Morților
De Neptun TV 25 mai 2018

Pentru ca această reîntoarcere să se desfășoare fără incidente, oamenii săvârșeau rituri de înduplecare și de îmbunare a spiritelor morților: împodobeau gospodăriile și mormintele cu ramuri de tei și făceau pomeni fastuoase, practici ce s-au păstrat până astăzi în satele bucovinene.

Spectacol aniversar la Căminul de bătrâni cu prilejul a 41 de ani de existență
De Neptun TV 24 mai 2018

Manifestarea se va desfășura vineri, 25 mai, în curtea Căminului din strada Unirii nr.104, la ora 14.00. Programul artistic cuprinde atât muzică populară și ușoara românească, grecească și armânească.

CARNAGIUL DIN UNGARIA. Nouă vieți pentru un live pe Facebook - microbuzul nu avea talon sau licență de transport!
De Neptun TV 24 mai 2018

Preocupat cu transmisiunea live, șoferul nu era suficient de atent la drum. Ținea telefonul în mână, privea în cameră și le arata celor care îl urmăreau atmosfera relaxată din mașină, dar și scene din trafic.

RUSALII 2018. În ce zi sărbătorim Rusaliile anul acesta și ce semnifică! Tradiții și superstiții
De Mediafax 24 mai 2018

În ziua de Rusalii nu e bine să te cerți cu alții fiindcă....

CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE! Și-a ucis cu sânge rece soția de 26 de ani, apoi a intrat cu mașina într-un stâlp! GALERIE FOTO/VIDEO
De Neptun TV 24 mai 2018

Împreună cu soțul său, locuia doar de câteva zile în apartamentul în care s-a întâmplat nenorocirea.

SFÂȘIETOR. Scrisoare pentru Alex Hogea, victima cu numărul 60 din Colectiv. 'Au trecut 30 de luni... este prea greu, mult prea greu fără Tine'
De Neptun TV 24 mai 2018

Mesajul este o scrisoare adresată fiului său în care tatăl scrie că a ținut să facă o vizită la școala din Sinaia pe care l-a absolvit și Alex special pentru a le ura success la BAC și la examenul de admitere celor care termina acum liceul.

CONSTANȚA. Sentință DEFINITIVĂ în dosarul 'Grădinița Groazei' - ce pedeapsă au primit educatoarele care i-au maltratat pe micuți!
De Neptun TV 23 mai 2018

Magistrații de la Judecătoria Constanța au dat sentința astăzi în dosarul „Grădinița groazei”.

CONSTANȚA. Un tânăr de 18 ani are nevoie de ajutorul nostru - Ionuț a rămas imobilizat după o operație!
De Neptun TV 23 mai 2018

Coșmarul lui a început în urmă cu trei ani când a fost depistată boala, iar mama lui l-a dus în București, unde băiatul a fost operat de mai multe ori.

CURĂȚĂM CONSTANȚA NOASTRĂ! 900 de tone de gunoaie și amenzi de 300.000 de lei!
De Neptun TV 22 mai 2018

Pentru nerespectarea normelor de curățenie au fost emise aproape 800 de sancțiuni și au fost aplicate amenzi în valoare de aproximativ 300 de mii de lei.

ANGAJĂRI ARMATĂ! MApN anunță 3.400 de posturi disponibile - cum se aplică pentru un post și care sunt salariile oferite!
De Neptun TV 22 mai 2018

Conform unei propuneri de modificare legislativă, rezerviștii voluntari vor primi în cont...

Atenție, se oprește apa în Constanța! Vezi consumatorii afectați
De Neptun TV 22 mai 2018

Pentru executarea unor lucrări de extindere a rețelei de apă potabilă în municipiul Constanța, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile joi, 24 mai 2018, în intervalul orar 09.00 – 15.00.

CONSTANȚA. Restaurantul Tamara, ÎNCHIS! Ce au găsit comisarii de la Protecția Consumatorului
De Neptun TV 21 mai 2018

Printre neregulile descoperite de către OPC, se numără...