marţi, 21 noiembrie 2017

Familia tinerei suspectate că și-ar fi înjunghiat fiica, apoi a dat foc apartamentului: 'Fiica și nepoata mea AU FOST UCISE!'

„Fiica şi nepoata mea au fost omorâte de cineva care a schimbat apoi încuietoarea apartamentului ca să pară că este fapta ei. Fata mea îşi iubea fetiţele”. Asta crede tatăl tinerei din Ucraina suspectată că în urmă cu 10 zile ar fi comis o faptă atroce. Ina şi-ar fi înjunghiat fiica cea mică, în vârstă de un 1 şi jumătate, s-a închis în sufragerie alături de micuţă şi de celalată copilă de 4 ani, şi ar fi dat foc locuinţei, ca să moară împreună. Din fericire, copila cea mare a fost scoasă la timp din flăcări de un vecin. Venit tocmai din Odessa să-şi îngroape unica fiică, dar şi pe nepoţica Suzana, bătrânul îi apără memoria, cu lacrimi amare în ochi.

'Fiica și nepoata mea au fost omorâte. Nu știu de cine, dar cercetarea procurorului a fost defectuoasă, nu s-a stabilit încă ce s-a întâmplat cum s-a întâmplat. Îi cer procurorului să facă lumină în acest caz. Dacă nu se va stabili adevărul, o să apelez la instanțele europene', spune tatăl femeii.

Bătrânul din imaginile de mai sus a venit de la mii de kilometri distanță, din Odessa, împreună cu soția sa, dărâmată de durere, să le îngroape pe Inna, unica sa fiică în vârstă de 31 de ani, și pe nepoțica Suzana, în vârstă de un an și jumătate. Femeia este suspectată că și-ar fi înjughiat copila, ar fi închis-o în cameră și pe cea de-a doua fetiță în vârstă de 4 ani apoi ar fi incendiat locuința. Doar fiica cea mare a supraviețuit.

'Cred că totul a fost premeditat, cineva a pus focul și apoi a schimbat încuietoarea de la apartament, ca să dea vina pe fiica mea. Nu știu cine și ce să fi avut cu ele.  O să dau cheile de la apartament unor prieteni ca să verifice dacă am dreptate, dacă broasca a fost înlocuită. Dar și procurorii trebuie să își facă treaba', crede bărbatul.

Bătrânul crede că cineva i-ar fi înscenat totul fiicei sale. Nu are curaj însă să spună că bănuiește că în spatele tragediei s-ar afla ginerele său, care astăzi nu s-a mișcat de lângă el, în timpul interviului, ca să-i audă toate acuzațiile. Acuzațiile unui părinte care știa că fiica lui a dus un trai chinuit cu bărbatul originar din Vrancea și care spune acum că tânăra ar fi vrut să facă o schimbare în viața ei, dar nu a fost lăsată.

'Ea voia să se întoarcă acasă dar era șantajată prin prisma copiilor. Soțul îi spunea că nu o să îi dea copiii și o să o alunge. Ea nu avea cetățenie română, fetițele aveau și nu ar fi avut cum să le scoată din țară fără acordul tatălui. De aceea consider că a fost șantajată să rămână în România, dacă nu vrea să își piardă fetițele', spune tatăl femeii.

Părintele conturează în rusește coordonatele unei povești terminate cu o dublă tragedie. Inna l-ar fi cunoscut pe român cu 5 ani în urmă. O vreme, ar fi locuit în Italia, cu fata cea mare. Bărbatul ar fi convins-o însă să se mute în Constanța, unde, ar fi mințit-o că ar avea rude bogate, care ar putea să-i ajute. În loc de asta, femeia s-a trezit singură, cu două fetițe, într-un apartament închirirat, ca o prizonieră. Părinții erau departe, nimeni nu-i vorbea limba maternă, soțul o lăsase să se descurce cum poate și plecase la muncă peste graniță. Mai mult, spune tatăl, soțul o acuza pe Inna că ar fi avut-o pe Suzana cu un alt bărbat, lucru care o scotea din minți. Vecinii, martori din exterior ai tragediei, cred însă în varianta crimei urmată de sinucidere și spun că unele fapte ale mamei le dau acum de gândit. Un vecin a vorbit cu fetița în spital și cea mică a spus că mama a pus focul.

Soțul femeii nu a vrut să facă nicio declarație, nici măcar să răspundă la acuzațiile amare ale socrului său.

Astăzi mama și fiica ei de un an și jumătate au fost ridicate de la morgă, la zece zile de la nenorocire.

Își vor dormi somnul de veci în cimitirul din Năvodari, tot singure, tot departe pentru totdeauna. Bărbatul care le-a fost soț și, respectiv, tată, locuiește în Vrancea, iar rudele mamei vor se vor întoarce definitiv în Odessa.  

Comenteaza aceasta stire

Vacanța de iarnă, mai scumpă în țară decât în străinătate! Cât costă să-ți petreci Crăciunul în Amsterdam, comparativ cu Poiana Brașov
De Andreea Bajdechi 20 noiembrie 2017

Cum sărbătorile de iarnă înseamnă pentru mulți dintre români perioada potrivită pentru a pune la cale o vacanță bine-meritată, agențiile de turism au început să se întreacă în oferte. Oamenii din turism spun că multe dintre destinațiile de pe meleagurile noastre sunt mai piperate decât cele de peste hotare. Așa se face că pentru un sejur pe Valea Prahovei ajungeți să scoateți din buzunar chiar și câteva mii de euro, în timp ce în unele destinații din Europa vacanța poate costa la jumătate.

CONSTANȚA. Incendiul din Km 5, pus intenționat de un militar de 22 de ani! Cascheta sa, descoperită la fața locului
De Neptun TV 20 noiembrie 2017

Incendiul care a mistuit, la sfârșitul săptămânii, trecute un apartament situat în zona Km 5 a fost pus intenționat de un militar, declarat dezertor.

Prima unitate de cercetare a cutremurelor de suprafață din România, a fost deschisă! La ce valoare se ridică investiția
De Neptun TV 20 noiembrie 2017

Stația seismică din Galați va oferi detalii despre structura solului și va contribui la întocmirea hărților de risc.

Aviz favorabil pentru achiziția primului sistem Patriot în ROMÂNIA - când va deveni operațional!
De Neptun TV 20 noiembrie 2017

Comisia de Apărare din Senat a adoptat, astăzi, în unanimitate raportul privind legea ce vizează achiziția rachetelor Patriot.

Vis îndeplinit pentru un constănțean de 27 de ani - a devenit campion mondial la culturism!
De Neptun TV 19 noiembrie 2017

Paul Cătrună a devenit la 27 de ani camion mondial la Culturism în cadrul concursului Musclemania Open Lightweight, ce s-a desfășurat la Las Vegas, SUA.

Alimentele s-au scumpit nejustificat. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a sesizat Consiliul Concurenței
De Robert Nenciu 18 noiembrie 2017

Prețurile la unele produse de bază au crescut simțitor la raft în ultima perioada, și asta chiar dacă la producători prețul a scăzut. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat că scupirile la raft sunt reale și nejustificate, motiv pentru care a sesizat Consiliul Concurenței pentru o analiză. În tot acest timp cei care suferă de pe urma acestor scumpiri sunt românii care sunt obligați să scoată mai mulți bani din buzunar atunci când merg la cumpărături.

Organizația Mensa a testat constănțenii - ce vor putea să facă cei mai inteligenți tineri
De Cristina Puşcaşu 18 noiembrie 2017

Mensa România a pornit în căutarea celor mai inteligenți constănțeni. Astăzi, la Universitatea Ovidius, 38 de candidați s-au arătat interesați să își afle coeficientul de inteligență. În cazul în care vor depăși pragul de 132, ei vor putea deveni membri activi ai organizației elitiste. Potrivit statisticilor, doar două procente din populația globului au un coeficient de inteligență peste această valoare.

ATENȚIE șoferi! Vreme rea în toată țara - recomandările poliției române!
De Neptun TV 18 noiembrie 2017

Polițiștii recomandă evitarea acționarea bruște a sistemului de frânare și a mecanismului de direcție, deoarece autovehiculul poate derapa.

Fostul principe Nicolae: 'Nu am semnat niciodată retragerea titlului'
De Neptun TV 18 noiembrie 2017

Declarația mea din august 2015, referitoare la acceptul retragerii titlului, nu a fost scrisă de mine.

Legea vaccinării, contestată de parlamentari. Controverse acerbe între părinți
De Neptun TV 17 noiembrie 2017

Amenzi colosale, decăderea din drepturile părintești sau chiar închisoarea. Sunt măsurile care ar putea fi luate împotriva părinților care refuză să își imunizeze copiii. Vorbim depre prevederile legii vaccinării care a trecut rapid de Senat și a ajuns în Camera Deputaților, for decizional unde nu a fost încă adoptată. Deputatul de Constanța Cristina Dumitrache, alături de alți parlamentari contestă vehement obligativitatea vaccinării. Împreună trag un semnal de alarmă după ce au depus mai multe amendamente legii.

CONSTANȚA. Număr alarmant de nașteri premature!
De Andreea Bajdechi 17 noiembrie 2017

Constanța se află în top 10 al orașelor din România cu cele mai multe nașteri premature. Este un bilanț trist, dar este realitatea de care au parte medicii de la Spitalul Clinic Județean Constanța. Cum numărul copiilor născuți înainte de termen este extrem de mare, secția de Neonatologie duce lipsă de dotări și echipamente de specialitate. Medicii speră însă ca această problemă să fie rezolvată până la sfârșitul anului viitor cu sprijinul unor fundații care i-au ajutat și cu alte ocazii.

ATENȚIE la capcanele de la rafturi! Protecția Consumatorului avertizează asupra tentativelor de fraudă!
De Neptun TV 17 noiembrie 2017

Obișnuiți să se bucure de reducerile de Black Friday, mulți români au pus bani deoparte ca să își cumpere tot ce își doresc. Cuprinși de febra cumpărăturilor, aceștia nu s-au gândit și la capcanele întinse de escrocii infiltrați în sistem.

Sorin Strutinsky arestat în baza unor stenograme falsificate
De Neptun TV 17 noiembrie 2017

Interceptările din dosarul pe care DNA i l-a făcut omului de afaceri Sorin Strutinsky au fost modificate grosolan: “deci sunt” a devenit “cinci sute de mii”, “până mai facem și socoteli” s-a transformat în “până mai facem și un hotel”, “ce lucrezi?” a fost transcris “la cine te-ai dus?”, “s-ar putea să nu poată” a ajuns “s-ar putea să-ți pară rău”, iar “Da, am” a fost modificat în “Da, am luat”.

Zeci de câini periculoși, pentru lupte ilegale, descoperiți în curtea unui interlop! GALERIE FOTO
De Neptun TV 17 noiembrie 2017

Totodată, bărbatul a fost și sancționat cu amendă, în valoare de 1.000 lei, pentru contravenția de creștere și deținere de câini din categoria celor supuși înregistrării, de proprietari care au suferit condamnări contra persoanei, în conformitate cu prevederile legii OUG 55/2002 privind regimul de detinere al câinilor periculosi sau agresivi.

PERCHEZIȚII DE AMPLOARE la Constanța! Persoane ÎNȘELATE în urma unor lucrări de reparații la acoperișuri - 9 bărbați REȚINUȚI!
De Neptun TV 17 noiembrie 2017

Au fost vizate 12 persoane fizice și două persoane juridice, bănuite de constituire a unui grup infracțional organizat, precum și de comiterea unor fapte de înșelăciune, șantaj și evaziune fiscală.

BLACK FRIDAY 2017. S-a dat startul reducerilor - ce recomandări au specialiștii!
De Neptun TV 16 noiembrie 2017

Pentru evitarea fraudelor și a virușilor informatici, compania Bitdefender a emis un set de recomandări destinate cumpărătorilor de Black Friday. Bitdefender arată că principalul vector folosit de răufăcătorii care operează în perioada de Black Friday este „țintirea potențialilor clienți cu e-mail-uri care promit chilipiruri”.

Ziua Națională anti-tutun, marcată la Constanța!
De Andreea Bajdechi 16 noiembrie 2017

Tutunul dăunează grav sănătății tale, dar și celor din jur. Este mesajul pe care fumătorii îl aud cel mai des, însă prea puțini sunt cei care sunt dispuși să renunțe la acest viciu. Tocmai de aceea, Agenția Națională Antidrog a desfășurat astăzi la Constanța o campanie menită să marcheze Ziua Națională anti-tutun.

INCENDIUL DE LA CITY MALL. Sute de persoane aflate în cinematograf, evacuate: 'Mult fum.. Era din ce în ce mai greu să respiri'
De Ana-Maria Stancu 16 noiembrie 2017

Momente de panică într-un centru comercial din Constanța. Un incendiu a izbucnit într-un magazin de îmbrăcăminte, iar fumul degajat i-a alertat pe paznici. Mall-ul era închis și doar câțiva angajați se mai aflau în interior. Aproximativ 200 de persoane se aflau însă la cinematograful situat la etajul întâi. Din fericire cu toții au fost exacuați la timp și nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

CONSTANȚA. Jandarmul de 41 de ani a murit strivit în mașină după ce șoferul TIR-ului a încercat să întoarcă pe loc!
De Antonia Maer 16 noiembrie 2017

Mașina jandarmului a fost efectiv strivită iar câteva bucăți, printre care și volanul, proiectate la zeci de metri distanță.

ATENȚIE ȘOFERI! Conducătorii auto care consumă alcool, după producerea unui accident cu victime, pedepsiți cu închisoare
De Neptun TV 16 noiembrie 2017

Guvernul a adoptat un proiect de lege pentru modificarea și completarea mai multor legi din Codul Penal.