joi, 21 septembrie 2017

Familia tinerei suspectate că și-ar fi înjunghiat fiica, apoi a dat foc apartamentului: 'Fiica și nepoata mea AU FOST UCISE!'

„Fiica şi nepoata mea au fost omorâte de cineva care a schimbat apoi încuietoarea apartamentului ca să pară că este fapta ei. Fata mea îşi iubea fetiţele”. Asta crede tatăl tinerei din Ucraina suspectată că în urmă cu 10 zile ar fi comis o faptă atroce. Ina şi-ar fi înjunghiat fiica cea mică, în vârstă de un 1 şi jumătate, s-a închis în sufragerie alături de micuţă şi de celalată copilă de 4 ani, şi ar fi dat foc locuinţei, ca să moară împreună. Din fericire, copila cea mare a fost scoasă la timp din flăcări de un vecin. Venit tocmai din Odessa să-şi îngroape unica fiică, dar şi pe nepoţica Suzana, bătrânul îi apără memoria, cu lacrimi amare în ochi.

'Fiica și nepoata mea au fost omorâte. Nu știu de cine, dar cercetarea procurorului a fost defectuoasă, nu s-a stabilit încă ce s-a întâmplat cum s-a întâmplat. Îi cer procurorului să facă lumină în acest caz. Dacă nu se va stabili adevărul, o să apelez la instanțele europene', spune tatăl femeii.

Bătrânul din imaginile de mai sus a venit de la mii de kilometri distanță, din Odessa, împreună cu soția sa, dărâmată de durere, să le îngroape pe Inna, unica sa fiică în vârstă de 31 de ani, și pe nepoțica Suzana, în vârstă de un an și jumătate. Femeia este suspectată că și-ar fi înjughiat copila, ar fi închis-o în cameră și pe cea de-a doua fetiță în vârstă de 4 ani apoi ar fi incendiat locuința. Doar fiica cea mare a supraviețuit.

'Cred că totul a fost premeditat, cineva a pus focul și apoi a schimbat încuietoarea de la apartament, ca să dea vina pe fiica mea. Nu știu cine și ce să fi avut cu ele.  O să dau cheile de la apartament unor prieteni ca să verifice dacă am dreptate, dacă broasca a fost înlocuită. Dar și procurorii trebuie să își facă treaba', crede bărbatul.

Bătrânul crede că cineva i-ar fi înscenat totul fiicei sale. Nu are curaj însă să spună că bănuiește că în spatele tragediei s-ar afla ginerele său, care astăzi nu s-a mișcat de lângă el, în timpul interviului, ca să-i audă toate acuzațiile. Acuzațiile unui părinte care știa că fiica lui a dus un trai chinuit cu bărbatul originar din Vrancea și care spune acum că tânăra ar fi vrut să facă o schimbare în viața ei, dar nu a fost lăsată.

'Ea voia să se întoarcă acasă dar era șantajată prin prisma copiilor. Soțul îi spunea că nu o să îi dea copiii și o să o alunge. Ea nu avea cetățenie română, fetițele aveau și nu ar fi avut cum să le scoată din țară fără acordul tatălui. De aceea consider că a fost șantajată să rămână în România, dacă nu vrea să își piardă fetițele', spune tatăl femeii.

Părintele conturează în rusește coordonatele unei povești terminate cu o dublă tragedie. Inna l-ar fi cunoscut pe român cu 5 ani în urmă. O vreme, ar fi locuit în Italia, cu fata cea mare. Bărbatul ar fi convins-o însă să se mute în Constanța, unde, ar fi mințit-o că ar avea rude bogate, care ar putea să-i ajute. În loc de asta, femeia s-a trezit singură, cu două fetițe, într-un apartament închirirat, ca o prizonieră. Părinții erau departe, nimeni nu-i vorbea limba maternă, soțul o lăsase să se descurce cum poate și plecase la muncă peste graniță. Mai mult, spune tatăl, soțul o acuza pe Inna că ar fi avut-o pe Suzana cu un alt bărbat, lucru care o scotea din minți. Vecinii, martori din exterior ai tragediei, cred însă în varianta crimei urmată de sinucidere și spun că unele fapte ale mamei le dau acum de gândit. Un vecin a vorbit cu fetița în spital și cea mică a spus că mama a pus focul.

Soțul femeii nu a vrut să facă nicio declarație, nici măcar să răspundă la acuzațiile amare ale socrului său.

Astăzi mama și fiica ei de un an și jumătate au fost ridicate de la morgă, la zece zile de la nenorocire.

Își vor dormi somnul de veci în cimitirul din Năvodari, tot singure, tot departe pentru totdeauna. Bărbatul care le-a fost soț și, respectiv, tată, locuiește în Vrancea, iar rudele mamei vor se vor întoarce definitiv în Odessa.  

Comenteaza aceasta stire

Mărturia unui fost lunetist în armata irakiană, cazat în Satul de Vacanță din Mamaia: 'Teroriștii mă căutau noaptea acasă să mă omoare, să îmi ucidă mama, soția și copiii'
De Antonia Maer 20 septembrie 2017

În total, 70 dintre cei 157 de refugiați și călăuze din Irak și Iran, populează acum Satul de Vacanță, însă nu pentru mult timp.

CONSTANȚA. Un profesor și două foste eleve de la Liceul Internațional de Informatică au inventat un super-îngrășământ organic
De Neptun TV 20 septembrie 2017

Un profesor din Constanța, împreună cu două foste eleve, acum studente în SUA și Anglia, au brevetat un procedeu pentru obținerea unui îngrășământ organic din subproduse ale industriei lemnului, berii și laptelui, pregătit în laboratoarele Liceului Teoretic Internațional de Informatică din oraș.

CONSTANȚA. Șoferii RATC protestează, cerând salarii mai mari și sporuri pentru condiții grele de muncă! FOTO/VIDEO
De Ioana Paidos 20 septembrie 2017

Mai mulți angajați ai Regiei Autonome de Transport în Comun (RATC) din Constanța protestează, astăzi, în fața Primăriei, solicitând salarii mai mari și sporuri pentru condiții grele de muncă.

Mama medicului mort, declarații sfâșietoare: 'Fiul meu folosea motocicleta ca să ajungă mai ușor, între spitalele unde era chemat să salveze vieți'
De Antonia Maer 19 septembrie 2017

În ambulanță, în drum spre spital, Alin s-a ridicat de pe targă și a spus că nu are aer. Au fost ultimele sale cuvinte.

INCREDIBIL! Ambulanță care se îndrepta spre pacient OPRITĂ de un șef de post, șoferul amendat cu 870 lei pentru viteză!
De Neptun TV 19 septembrie 2017

Poliția Română a început o anchetă internă după ce un șef de post a blocat o ambulanță aflată în misiune, întrucât șoferul lovise un mistreț. ”Omul nu a avut treabă, a țipat la directorul tehnic, mi-a aruncat telefonul”, declară ambulanțierul despre polițistul care l-a amendat cu 870 lei.

Sute de zboruri Ryanair au fost ANULATE - 300.000 de călători afectați!
De Neptun TV 19 septembrie 2017

Compania aeriană Ryanair a publicat lista zborurilor care vor fi anulate în următoarele șase săptămâni. Printre acestea se regăsesc și cele cu pornire și sosire în București.

ANUNȚ IMPORTANT! Constanța rămâne fără apă caldă, timp de trei zile!
De Neptun TV 18 septembrie 2017

Constănțenii vor române fără apă caldă timp de trei zile. Anunțul a fost făcut astăzi de Radet Constanța, printr-un comunicat.

ALARMANT. 475 de imigranți au ajuns în România într-o lună! Frontex monitorizează ruta prin Marea Neagră
De Neptun TV 18 septembrie 2017

Cel puțin 475 de imigranți extracomunitari au ajuns în România, pe Marea Neagră, în ultima lună, anunță Garda de Coastă, în timp ce Agenția UE pentru protecția frontierelor (Frontex) a transmis că monitorizează cu atenție noua rută.

O constănțeancă, lecție de viață pentru copiii de bani gata de la o școală din Italia: 'Cred că tata ar fi mândru de mine'
De Neptun TV 18 septembrie 2017

Tatăl a fost ucis de un cancer la stomac și de atunci „familia mea s-a destrămat”, recunoaște Giorgia.

SISTEM ALERT. Românii vor primi alerte pe telefonul mobil înainte de furtuni, incendii sau alte calamități
De Neptun TV 18 septembrie 2017

Premierul Mihai Tudose a cerut implementarea în cel mai scurt timp a sistemului integrat de alertare a populației în situații de risc major, prin mesaj de urgență transmis pe telefonul mobil, alertele urmând să fie emise în funcție de situațiile de urgență apărute la nivel regional.

49 dintre străinii prinși la bordul unei ambarcațiuni pe Marea Neagră cer azil în România - alți 102, EXPULZAȚI!
De Neptun TV 18 septembrie 2017

49 din străinii prinși la bordul unei ambarcațiuni pe Marea Neagră cer protecția statului român, iar 102 urmează a fi îndepărtați de pe teritoriul României, fiind luați în custodie publică sau tolerați, potrivit Inspectoratului General pentru Imigrări (IGI).

FURTUNĂ ÎN TIMIȘ. Cinci persoane au murit, 49 rănite, cursurile suspendate, zeci de localități fără lumină și apă potabilă | IMAGINI
De Neptun TV 18 septembrie 2017

Cinci persoane au murit, iar alte 49 au fost rănite, șapte fiind copii, 22 de unități de învățământ au fost afectate, în prezent cursurile fiind suspendate total sau parțial în 15 școli și în 4 grădinițe în urma furtunii de ieri seară

Gala 'Zece oameni de valoare pentru Constanța' și-a desemnat câștigătorii!
De Andreea Bajdechi 16 septembrie 2017

A șaptea ediție a Galei “Zece oameni de valoare pentru Constanța” și-a desemnat aseară câștigătorii. Emoția a fost cuvântul cheie al serii. Cu lacrimi în ochi premianții galei și-au exprimat recunoștința față de toți cei care au avut încredere în ei și i-au susținut. Organizatorii au presărat gala cu numeroase surprize, care au contribuit la menținerea suspansului.

CONSTANȚA. Scandal în autobuz - bătrâni la un pas să fie luați la bătaie de un puști, pentru că au închis geamul! VIDEO
De Andreea Jîjîie 16 septembrie 2017

Un conflict izbucnit în linia de autobuz 5-40 a fost la un pas să degenereze într-o bătaie generală.

CONSTANȚA. Comisariatul pentru Protecția Consumatorului trage linie, la finalul sezonului estival: amenzi uriașe, unități închise, turiști nemulțumiți!
De Andreea Filip 15 septembrie 2017

Amenzi record, tone de mâncare expirată, terase și localuri arhi-cunoscute închise și scandaluri, unele chiar și sângeroase. Este bilanțul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului la finalului sezonului estival. Inspectorii CJPC spun că amenzile pe care le-au dat pe litoral au depășit fabuloasa sumă de peste 2.600.000 de lei.

COINCIDENȚE MACABRE. Medicul rezident a fentat moartea o dată - s-a trezit din comă după un accident cu aceeași motocicletă!
De Antonia Maer si Andreea Jîjîie 15 septembrie 2017

Accidentul a avut loc tot la mijlocul lunii septembrie, doar că în 2009. În același loc. Și aproape la aceeași oră.

CONSTANȚA. Bărbatul care a bătut o femeie, în zona Dacia, SCAPĂ fără sancțiune - ce spune Poliția!
De Roxana Glăvan 14 septembrie 2017

Bărbatul care a lovit, ieri, o femeie în intersecția de la Dacia, în prezența copilului de câțiva anișori, scapă fără sancțiune. Victima nu a depus până acum plângere la poliție. A trecut cu vederea momentul, dar nu s-a gândit poate că de pe urma acestei scene are de suferit și micuțul, martor la cele întâmplate.

APEL UMANITAR. Un român a murit în Italia, cu doar câteva ore înainte de a se porni spre casă: 'Ajutați-ne să ne aducem tatăl acasă!'
De Neptun TV 14 septembrie 2017

Era singurul din familie care muncea pentru a-și întreține cele două fetițe bolnave și pe soția sa, care se ocupă de fetițe.

MARE SĂRBĂTOARE astăzi: Înălțarea Sfintei Cruci - tradiții și obiceiuri - ce NU ai voie să faci în această zi!
De Neptun TV 14 septembrie 2017

Potrivit altor tradiții, de Ziua Crucii se strâng ultimele plante de leac (boz, micșunele, mătrăgună, năvalnic), care sunt duse, împreună cu buchet de flori și busuioc, la biserică, pentru a fi puse în jurul crucii și a fi sfințite.

ZIUA POMPIERULUI. Ceremonie impresionantă dedicată salvatorilor români
De Andreea Bajdechi 13 septembrie 2017

Pompierii sunt, astăzi, în sărbătoare. Ceremonia dedicată lor a avut loc în Parcul Carol din Capitală. Prezente au fost 11 unități aflate în subordinea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, inclusiv cea de la Constanța, dar și mai multe oficialități. Cu toții au participat la cea mai grandioasă festivitate din istoria armei din ultimii ani, și anume, înmânarea Drapelelor de Luptă de către președintele Klaus Iohannis.