luni, 19 august 2019

FC Barcelona ar putea părăsi La Liga, pentru a evolua în Anglia, Franța sau Italia!

FC Barcelona ar putea părăsi La Liga, pentru a evolua în Anglia, Franța sau Italia!

Președintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, a confirmat faptul că gigantul catalan va demara o serie de discuții legate de părăsirea primei ligi spaniole, pentru a evolua în eșalonul de elită al altui campionat, în cazul în care Catalunia își va câștiga în cele din urmă independența.

”Până acum nu ne-am confruntat cu astfel de situație. Dar acum, ținând cont de lucrurile care se pot întâmplă în viitor, situația trebuie analizată. În cazul în care se va ajunge la independența, alături de conducerea clubului vom lua calm cea mai bună decizie”, a declarat Bartomeu.

Ligue 1 sau Primeira Liga portugheză ar fi două dintre competițiile în care Barcelona ar putea cere acceptul să evolueze. Există însă zvonuri potrivit cărora catalanii ar fi pregătiți să solicite chiar trecerea în Premier League, alături de granzii din Manchester, Chelsea, Liverpool sau Arsenal.

La referendumul desfășurat duminică în Catalunia, 90% din votanți au ales independența. Cu toate acestea, referendumul a fost considerat ilegal de guvernul de Madrid, pe fondul unor reprimări violente ale manifestațiilor pro independența.

Comenteaza aceasta stire