marţi, 25 septembrie 2018

FC Barcelona ar putea părăsi La Liga, pentru a evolua în Anglia, Franța sau Italia!

FC Barcelona ar putea părăsi La Liga, pentru a evolua în Anglia, Franța sau Italia!

Președintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, a confirmat faptul că gigantul catalan va demara o serie de discuții legate de părăsirea primei ligi spaniole, pentru a evolua în eșalonul de elită al altui campionat, în cazul în care Catalunia își va câștiga în cele din urmă independența.

”Până acum nu ne-am confruntat cu astfel de situație. Dar acum, ținând cont de lucrurile care se pot întâmplă în viitor, situația trebuie analizată. În cazul în care se va ajunge la independența, alături de conducerea clubului vom lua calm cea mai bună decizie”, a declarat Bartomeu.

Ligue 1 sau Primeira Liga portugheză ar fi două dintre competițiile în care Barcelona ar putea cere acceptul să evolueze. Există însă zvonuri potrivit cărora catalanii ar fi pregătiți să solicite chiar trecerea în Premier League, alături de granzii din Manchester, Chelsea, Liverpool sau Arsenal.

La referendumul desfășurat duminică în Catalunia, 90% din votanți au ales independența. Cu toate acestea, referendumul a fost considerat ilegal de guvernul de Madrid, pe fondul unor reprimări violente ale manifestațiilor pro independența.

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a accidentat și ar putea renunța la turneul de la Wuhan: '24 de ore foarte dificile'! Niculescu, învinsă în primul tur
De Mediafax 24 septembrie 2018

Simona Halep, locul I WTA, a anunțat că a simțit dureri la spate duminică, la antrenament, și ar putea rata participarea la turneul de la Wuhan.

Noul clasament WTA a fost publicat. Simona Halep, pentru a 46-a săptămână pe primul loc. La ce distanță se află față de rivalele sale
De Neptun TV 17 septembrie 2018

Simona Halep a fost eliminată încă din primul tur de la US Open, dar continuă să aibă un avans consistent în fața principalei sale urmăritoare.

Simona Halep nu este singura jucătoare de top care părăsește US Open. După înfrângerea suferită de Angelique Kerber, avantajul româncei în fruntea ierarhiei WTA crește
De Neptun TV 2 septembrie 2018

Dar Cibulkova a fost mai puternică, a eliminat lierul mondial în turul al treilea, iar victoria slovacei e sinonimă cu finalul emoțiilor pentru constănțeancă.

Derby 'în familie' în turul 3 la US Open. Surorile Williams se vor înfrunta din nou, pentru a 30-a oară în 20 de ani
De Mediafax 30 august 2018

Surorile Williams vor juca meciul direct cu numărul 30, vineri, în turul trei la US Open 2018.