luni, 19 august 2019

FC Viitorul debutează vineri oficial în 2018

Viitorul joacă primul meci oficial din acest an, vineri seară, de la ora 20.45, pe teren propriu, cu Astra Giurgiu. Hagi i-a pierdut pe Ţucudean, Eric şi Rîmniceanu, dar mizează pe tineri. Ianis s-a întors de la Fiorentina şi a redevenit căpitanul echipei.

FC Viitorul debutează vineri oficial în 2018

Gheorghe Hagi abordează lupta finală pentru play-off cu o echipă schimbată, în care pune accentul pe jucătorii tineri.

”Grosul lotului este bazat pe tinerii din Academie. Lângă ei au venit și alții, ca Lima sau Voduț. Mai avem patru meciuri și suntem pregătiți să câștigăm. Nu este obiectivul nostru, dar tot grupul, vestiarul, antrenorii, ne dorim să mergem în play-off”, spune Hagi.

Ianis Hagi a preluat în cantonamentul din Antalya banderola de căpitan de la Bogdan Țîru. ”Sunt nerăbdător să joc alături de foștii colegi și să reușim cu toții să ne atingem obiectivul”, a declarat Ianis Hagi.

Managerul campioanei l-a taxat pe Stefano Pioli, care a declarat că Ianis s-a grăbit să plece de la Fiorentina: ”Cu tot respectul pentru Pioli, Ianis nu s-a grăbit să plece, pentru că nu i s-a dat nicio șansă să joace”

Hagi a vorbit și despre alegerile pentru președinția federației: “Nu sunt implicat, dar aștept de la președintele federației o strategie pe 10 ani în care să spună cum va dezvolta fotbalul românesc”

Alegerile de la FRF vor avea loc pe 18 aprilie, iar Marcel Pușcaș este deocamdată singurul contracandidat pentru actualul președinte, Răzvan Burleanu.

Comenteaza aceasta stire