sîmbătă, 29 aprilie 2017

Femeile din Cobadin, coafate ca pentru defilarea pe catwalk: 'Nu am curaj să ies așa pe stradă!' - VIDEO

Zeci de femei din comuna constănţeană Cobadin au uitat, petnru câteva ore, de treburile din gospodărie şi s-au lăsat pe mâna hair-styliştilor. Au fost tunse, vopsite şi coafate gratuit, în cadrul unei campanii care îşi propune să le redea femeilor de la ţară frumuseţea şi încrederea în ele.

loading...

Căminul Cultural din comuna Cobadin și-a deschis porțile astăzi nu pentru un spectacol, ci pentru o surpriză de proporții dedicată doamnelor.

Daniela are 41 de ani și a venit la coaforul improvizat, îndemnată de fiica ei.

O doamnă a avut parte de o coafură care a lăsat-o mută de uimire.

Stilistul nu a fost însă prea inspirat, spune tânăra. I-ar fi plăcut ceva mai simplu. S-a ales în schimb cu o coafură de seară, care frizează ridicolul.

Rând pe rând, doamnele și domnișoarele au trecut prin mâinile specialiștilor. La final, fiecare s-a ales cu o înfățișare nouă, asezonată cu un zâmbet larg.

Caravana "Descoperă-ți frumusețea“, organizată de o firmă de produse de îngrijire personală si de Asociația „Împreună pentru Viitor“ le va da întâlnire cu oglinda și femeilor din comunele Corbu și Lumina.

loading...

Comenteaza aceasta stire

'Sfârșitul Nopții' a ajuns la malul Mării Negre! Cea mai bună carte a anului 2016 a fost lansată la Constanța - VIDEO
De Ioana Paidos 10 aprilie 2017

Cea mai bună carte a anului 2016, desemnată de cititori, a fost lansată în Constanța. „Sfârșitul nopții“, scrisă de jurnalista Petronela Rotar, cuprinde povești reale îmbrăcate în fantezie, narațiuni care au ajuns rapid la sufletul cititorilor.

Trotuarul senzorial, un proiect unic în România destinat copiilor speciali, a fost inaugurat la Constanța - GALERIE FOTO
De Alin Tarnovschi 5 aprilie 2017

Adrian Gemănaru, psihologul român nominalizat, anii trecuți, la World Autism Festival, a elaborat un nou proiect destinat copiilor cu nevoi speciale din Constanța.

Povestea emoționantă a bărbatului abandonat de șapte luni în spitalul din Medigdia - VIDEO
De Cristi Popovici 3 aprilie 2017

Destin crunt pentru un bărbat din Iași. Omul a fost uitat de rude și de cei doi copii și stă abandonat, de 7 luni, în spitalul din Medigidia. A ajuns aici în toamnă, când i s-a făcut rău pe stradă și a fost preluat de o ambulanță. După tratament, medicii nu s-au îndurat să-l arunce în stradă, iar acum trăiește din mila personalului.