luni, 23 octombrie 2017

Femeile din Cobadin, coafate ca pentru defilarea pe catwalk: 'Nu am curaj să ies așa pe stradă!' - VIDEO

Zeci de femei din comuna constănţeană Cobadin au uitat, petnru câteva ore, de treburile din gospodărie şi s-au lăsat pe mâna hair-styliştilor. Au fost tunse, vopsite şi coafate gratuit, în cadrul unei campanii care îşi propune să le redea femeilor de la ţară frumuseţea şi încrederea în ele.

Căminul Cultural din comuna Cobadin și-a deschis porțile astăzi nu pentru un spectacol, ci pentru o surpriză de proporții dedicată doamnelor.

Daniela are 41 de ani și a venit la coaforul improvizat, îndemnată de fiica ei.

O doamnă a avut parte de o coafură care a lăsat-o mută de uimire.

Stilistul nu a fost însă prea inspirat, spune tânăra. I-ar fi plăcut ceva mai simplu. S-a ales în schimb cu o coafură de seară, care frizează ridicolul.

Rând pe rând, doamnele și domnișoarele au trecut prin mâinile specialiștilor. La final, fiecare s-a ales cu o înfățișare nouă, asezonată cu un zâmbet larg.

Caravana "Descoperă-ți frumusețea“, organizată de o firmă de produse de îngrijire personală si de Asociația „Împreună pentru Viitor“ le va da întâlnire cu oglinda și femeilor din comunele Corbu și Lumina.

Comenteaza aceasta stire

Constănțenii, cuprinși de febra celebrei sărbători americane Halloween! Cluburile promit surprize... de groază!
De Andreea Bajdechi 23 octombrie 2017

Mai este o săptămână până la celebra sărbătoare americană Halloween, iar febra pregătirilor a început și printre români. Constănțenii, de exemplu, ne-au spus că scot din buzunar chiar și câteva sute de lei pentru a-și cumpăra costume inedite pe care să le poarte la petrecerile de groază. Comercianții s-au aprovizionat din timp, căci știu din experiența anilor trecuți apetitul românilor pentru sărbătoarea spiritelor.

CONSTANȚA. Ce se întâmplă cu prețul gigacaloriei în această iarnă - anunțul făcut de Decebal Făgădău
De Andreea Filip 23 octombrie 2017

Anotimpul rece bate la ușă, dar sărăcia nu-i lasă să pună un leu deoparte pentru lemne sau factura la căldură. Vorbim despre nevoiașii Constanței, care găsesc salvarea în subvenția acordată de municipalitate. De miercuri, 25 octombie, constănțenii care au nevoie de ajutor pot începe să depună dosarele la trei dintre sediile primăriei, în funcție de tipul de încălzire a locuințelor.

O nouă amânare în Dosarul Colectiv. Strigătul de disperare al părinților: Vinovații sunt liberi, copiii noștri sunt în mormânt
De Neptun TV 23 octombrie 2017

O nouă amânare, restul a fost doar spectacol. De două luni despre asta discutăm. Ba nu sunt traducători, ba s-a citit, dar nu s-a citit.

CONSTANȚA! Mama unui îngeraș de 2 ani, ÎN STARE CRITICĂ după un accident! Nicoleta are nevoie URGENT de sânge pentru a trăi
De Neptun TV 23 octombrie 2017

Nicoleta, o tânără mămică internată în Spitalul Județean Constanța, în stare critică după un accident auto, are nevoie de ajutor pentru a putea trăi.

15 bănci AMENDATE cu peste 500.000 de lei pentru că au folosit practici comerciale INCORECTE de publicitate!
De Neptun TV 23 octombrie 2017

Cele 15 bănci sunt Raiffeisen Bank, Piraeus BANK, BCR, Bancpost, UNICREDIT, Credit Europe, CEC BANK, OTP BANK, BRD, GARANTI BANK, ALPHA BANK, ING, LIBRA INTERNET BANK, Banca Transilvania și Leumi Bank.

Unui polițist i s-a stricat mașina în misiune! Răspunsul superiorilor: 'Descurcă-te'!
De Neptun TV 23 octombrie 2017

Ministerul de Interne numai hârburi ne trimite în teren și ei stau numai cu mașini bengoase. Se plimbă aia mari la București.

Nou termen în dosarul Colectiv! Instanța decide astăzi dacă statul român va garanta plata despăgubirilor
De Neptun TV 23 octombrie 2017

La termenul de astăzi, Tribunalul București ar putea decide dacă statul român va fi chemat ca garant al plății despăgubirilor în procesul Colectiv, în care sunt judecate mai multe persoane, printre care și fostul primar, Cristian Popescu Piedone.

ROMÂNIA. Tânără bolnavă de scleroză multiplă LĂSATĂ FĂRĂ PENSIE pentru că a primit 230 lei după ce a publicat poezii: 'Nu mai am chef să mai lupt'!
De Neptun TV 22 octombrie 2017

Maricica Belearta Mononoke, o tânără bolnavă de scleroză multiplă, acuză că va rămâne fără pensia de invaliditate pentru că primit 230 lei după ce a publicat un volum de poezii. Surse ministeriale au declarat că au fost demarate verificări pentru a se stabili situația de fapt.

Spectacol pe faleza Cazinoului - zeci de mașini de epocă, admirate de constănțeni! Vedeta - un Mercedes din 1938! VIDEO
De Roxana Glăvan 21 octombrie 2017

Mașinile de epocă au făcut paradă astăzi la Constanța. În ultima defilare a anului, bătrânele cochete pe 4 roți s-au lăsat admirate, fotografiate, atinse și chiar încercate. 35 de pasionați, membri ai Retromobil Club România, filiala Constanța, și-au scos autoturismele la plimbare, până pe faleza Cazinoului din Constanța.

'Șmecher' filmat în timp ce vandalizează un tramvai! O tânără îl încurajează: 'Hai că poți! Mai fă o dată!' VIDEO
De Neptun TV 21 octombrie 2017

În timp ce băiatul se plimbă cu bicicleta prin tramvai și distruge mai multe scaune din vagon, o tânără fumează liniștită și-l instigă pe băiat.

'Constanța pedalează', la cea de-a 10 ediție!
De Ştefania Uţă 20 octombrie 2017

Proiectul „Constanța pedalează” se pregătește de cea de-a 10 ediție. Așa cum v-ați obișnuit deja, acțiunea este dedicată celor care iubesc mișcarea, indiferent de vârstă sau de nivelul de pregătire sportivă. Astfel, copii și părinți, dar și bunici care nu au renunțat la un mod de viață sănătos sunt așteptați la start weekendul viitor.

CONSTANȚA. A bătut vântul la Bursa locurilor de muncă - doar 10% din posturile oferite au fost ocupate!
De Ioana Paidos 20 octombrie 2017

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea și Inspectoratul de Jandarmi Constanța au căutat candidați.

Situație disperată pentru o familie din Costinești - zidurile casei se prăbușesc după o lucrare a vecinului!
De Andreea Filip 20 octombrie 2017

Membrii unei familii din Costinești se tem că pot sfârși sub zidurile propriei case din cauza vecinului care s-a apucat de o serie de lucrări ce au afectat foarte grav structura de rezistență a imobilului lor. Unul dintre ziduri s-a prăbușit, iar pereții au crăpat. Disperați, oamenii, au apelat deja la ajutorul primarului și spun că își vor căuta dreptatea în instanță.

Lupta crâncenă a unui polițist cu birocrația! Pus să plătească peste 25.000 de lei, după un accident cu mașina Poliției!
De Neptun TV 20 octombrie 2017

A făcut un accident groaznic, în care putea să își piardă chiar viața, iar Poliția Română i-a imputat daunele provocate.

CONSTANȚA. Educatoare condamnate... cu suspendare, după ce au bătut copiii din grădinița Micul Regat
De Antonia Maer 20 octombrie 2017

Toate educatoarele implicate în dosarul grădiniței Micul Regat din Constanța au fost condamnate la închisoare cu suspendare, iar directoarea instituției achitată de magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța.

JUDEȚUL CONSTANȚA! Taxă pe suferință - o noapte la capela mortuară costă 500 lei!
De Neptun TV 19 octombrie 2017

500 de lei pe noapte. Atât te costă dacă ai avut necazul și ți-a murit un om drag și a fost depus în capela mortuară de la...

Mai multe drumuri care duc spre comuna constănțeană Pantelimon vor fi reabilitate!
De Andreea Bajdechi 19 octombrie 2017

Mai multe drumuri care duc spre comuna constănțeană Pantelimon au intrat într-un proces de reabilitare. De aproximativ zece ani nu au mai fost făcute lucrări și zilnic sunt tranzitate de zeci de mașini de mare tonaj, așa că nu e de mirare că sunt într-o stare deplorabilă. Autoritățile spun că nu mai e mult până când localnicii se vor putea deplasa fără probleme pe drumuri județene care vor arăta ca cele europene.

Trei decenii de la deschiderea navigației pe Canalul Poarta Albă-Midia Năvodari!
De Ioana Paidos 19 octombrie 2017

Puțini sunt cei care cunosc istoria Canalului Poarta Albă – Midia Năvodari. Proiectat inițial ca o cale de transport ieftină a calcarului de la cariera Luminița la o fabrică din Medgidia, a devenit unul dintre cele mai scumpe proiecte realizate vreodată în România comunistă. A costat peste 24 de miliarde de lei, iar peste 33 de mii de oameni au muncit, timp de un an și jumătate, ca să-l termine. Inginerul care l-a proiectat este același care a creat și Transfăgărășanul, unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din lume.

ȚEAPA OMNIA TURISM! Agenții din Constanța, pe lista sutelor de păgubiți!
De Ioana Paidos 19 octombrie 2017

Autoritățile susțin că Omnia Turism a creat cea mai mare pabugă din România din ultimii 30 de ani.

Veteran trimis în judecată la 92 de ani pentru că a înșelat statul cu bilete CFR, pentru a se putea întreține
De Neptun TV 19 octombrie 2017

Un veteran de război, în vârstă de 92 de ani, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani pentru înșelăciune, după ce ar fi efectuat peste 200 de călătorii Botoșani-București, cu diferiți însoțitori.

Fenomenul ZOMBIE - capcana mortală a substanțelor etnobotanice
De Andreea Filip 18 octombrie 2017

Auzim adesea despre tineri care au căzut în capcana etnobotanicelor, și astfel, am ajuns să vorbim despre fenomenul zombie, unul care nu mai poate fi controlat. De ce? Pentru că specialiștii antidrog spun că, în ultima perioadă, compoziția chimică a substanțelor psihoactive nu mai este cunoscută, drept urmare consecințele sunt devastatoare printre consumatori. Fenomenul zombie face ravagii la nivel mondial, iar în România cifrele celor dependenți de astfel de substanțe a crescut de nu mai puțin de 7 ori.