duminică, 22 octombrie 2017

Festivalul Neversea, mină de aur pentru Constanța! Ce avantaje aduce evenimentul pentru oamenii de la malul mării - VIDEO

Constanţa se pregăteşte pentru cel mai mare festival de muzică organizat vreodată pe o plajă din România. Timp de 3 zile şi 3 nopţi, Neversea va fi o celebrare a muzicii, a vieţii şi a aventurilor pline de farmec de la malul mării. Pentru Constanţa, găzduirea unui eveniment de o asemenea anvergură înseamnă, în primul rând, un număr mare de turişti şi, implicit, câştiguri uriaşe.

Evenimente precum celebrul festival de muzică electronică Untold s-au dovedit a fi benefice pe plan financiar pentru România.

Anul trecut, în Cluj, festivalul a generat pentru agenții economici venituri de 32 de milioane de euro. Organizarea Neversea în Constanța poate fi un prim pas pentru obținerea unor câștiguri fabuloase.

Cei mai mulți constănțeni sunt entuziasmați că cel mai așteptat eveniment al verii de pe litoralul românesc va avea loc chiar în orașul lor.

Am putea spune că succesul Neverseaeste deja anunțat, având în vedere numărul mare de abonamente deja vândute, dar și de rezervărifăcute pentru un loc de cazareîn perioada 7-9 iulie.

Neversea este singurul festival din Europa ce va transforma experiența muzicală de la malul Mării Negre într-o călătorie unică. Festivalul adus pe litoral de organizatorii UNOTLD va avea 7 scene pe care vor urca peste 100 de artiști internaționali.

Comenteaza aceasta stire

O săptămână de vară în mijlocul toamnei: zile cu 25 de grade la jumătatea lui octombrie
De Andreea Bajdechi 17 octombrie 2017

S-au inversat anotimpurile pe litoral. Am trecut, calendaristic, de jumătatea toamnei, dar afară este vară. Au fost 25 de grade Celsius, astăzi, la malul mării, o vreme excelentă pentru bronz și chiar o baie. Ce-i drept, marea e destul de rece, dar nu suficient cât să nu o încerci. Veștile meteorologilor sunt bune și pentru restul săptămânii.

CONSTANȚA. Băi în mare și băi de soare, cu două luni înainte de Crăciun!
De Ioana Paidos 14 octombrie 2017

Dacă vă gândeați că pe măsură ce se apropie iarna litoralul devine pustiu, ei bine, vă înșelați. Turiști români, dar și străini, iubitori de mare, vin să se bucure de plajă chiar și în miez de octombrie. Unii s-au mulțumit doar cu admiratul, însă au fost și persoane care s-au aventurat în apa mării.

Rămășițele nedorite ale sezonului estival: plaja transformată într-un imens tomberon! GALERIE FOTO
De Ioana Paidos 10 octombrie 2017

Vara anului 2017 a trecut. Turiștii au venit, s-au bronzat și au plecat; hotelierii și-au încasat veniturile în funcție de ospitalitatea oferită, iar ceilalți agenți economici au tras linie la final de sezon.

CONSTANȚA. Iubitorii sporturilor nautice nu se sperie de alertele meteo - zeci de pasionați de kitesurfing au ieșit pe mare! GALERIE FOTO
De Roxana Glăvan 7 octombrie 2017

Iubitorii sporturilor nautice nu se sperie de avertizările meteo! Drept dovadă, mai mulți amatori de valuri și adrenalină au decis că vremea de afară este tocmai bună pentru satisface pasiunea. Purtați de rafalele de vânt, într-un echilibru instabil pe plăcile alunecoase, bărbați și femei deopotrivă s-au aventurat în mare.

FURTUNĂ PE LITORAL. Plaja din Eforie Sud, înghițită de valuri! VIDEO
De Neptun TV 28 septembrie 2017

În ultimile zile, județul Constanța s-a aflat sub cod galben de vânt puternic, cu rafale ce au depășit 55 de kilometri/ oră, conform Administrației Naționale de Meteorologie.

SPECTACOL MARIN. Cu zmeele în aer și plăcile sub picioare, pasionații de kitesurfing înfruntă vântul și valurile
De Ioana Paidos 27 septembrie 2017

Dacă vântul puternic dă tuturor bătăi de cap, sunt și persoane care îl așteaptă cu sufletul la gură. Ne referim la pasionații de kitesurf, care vin din toate colțurile țării la Mamaia pentru a înfrunta valurile. Cu zmeul în aer și placa sub picioare, reușesc să se ridice metri întregi deasupra apei și să prindă viteze amețitoare.

Hotelurile ar putea administra suprafețe de plajă, în funcție de numărul locurilor de cazare
De Neptun TV 25 septembrie 2017

Hotelurile de pe litoral ar putea administra suprafețe de plajă în funcție de numărul locurilor de cazare, a declarat astăzi, la Constanța, ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, precizând însă că acest lucru se poate întâmpla de anul viitor, transmite agenția Mediafax.