sîmbătă, 23 iunie 2018

Festivalul Neversea, mină de aur pentru Constanța! Ce avantaje aduce evenimentul pentru oamenii de la malul mării - VIDEO

Constanţa se pregăteşte pentru cel mai mare festival de muzică organizat vreodată pe o plajă din România. Timp de 3 zile şi 3 nopţi, Neversea va fi o celebrare a muzicii, a vieţii şi a aventurilor pline de farmec de la malul mării. Pentru Constanţa, găzduirea unui eveniment de o asemenea anvergură înseamnă, în primul rând, un număr mare de turişti şi, implicit, câştiguri uriaşe.

Evenimente precum celebrul festival de muzică electronică Untold s-au dovedit a fi benefice pe plan financiar pentru România.

Anul trecut, în Cluj, festivalul a generat pentru agenții economici venituri de 32 de milioane de euro. Organizarea Neversea în Constanța poate fi un prim pas pentru obținerea unor câștiguri fabuloase.

Cei mai mulți constănțeni sunt entuziasmați că cel mai așteptat eveniment al verii de pe litoralul românesc va avea loc chiar în orașul lor.

Am putea spune că succesul Neverseaeste deja anunțat, având în vedere numărul mare de abonamente deja vândute, dar și de rezervărifăcute pentru un loc de cazareîn perioada 7-9 iulie.

Neversea este singurul festival din Europa ce va transforma experiența muzicală de la malul Mării Negre într-o călătorie unică. Festivalul adus pe litoral de organizatorii UNOTLD va avea 7 scene pe care vor urca peste 100 de artiști internaționali.

Comenteaza aceasta stire