joi, 22 februarie 2018

FESTIVALUL NEVERSEA. Tot ce trebuie să știi despre cel mai așteptat eveniment muzical de pe litoral - care sunt regulile de acces și sistemul de plată!

Festivalul Neversea este tot mai aproape. În acest weekend va debuta cea de-a doua poveste magică a creatorilor UNTOLD. Sute de poliţişti şi jandarmi vor veghea în cele trei zile la siguranţa participanţilor. Începând de mâine vor fi impuse restricţii de circulaţie în zona centrală a oraşului Constanţa. Primarul Decebal Făgădău încurajează locuitorii şi participanţii la festival să folosească transportul în comun în această perioadă.

În aceste zile sunt puse la punct ultimele detalii înaintea debutului celui mai mare festival de muzică electronică de la Marea Neagră: Neversea.

Organizatorii și autoritățile au stabilit toate chestiunile legate de accesul la festival. Gruparea Mobilă de Jandarmi „Tomis” Constanța va fi cea care va avea grijă ca lucrurile să se desfășoare fără incidente.

”Să ne înțeleagă prezența, să înțeleagă că suntem acolo pentru ei, să fie de acord cu măsurile pe care le luăm pentru că totul este pentru siguranța lor. Ce înseamnă acest lucru? Le adresăm rugămintea să nu vină cu bagaje la festival, nu au acces în incinta perimetrului cu bagaje voluminoase. De asemenea, avem rugămintea să apeleze la cel mai apropiat reprezentant al forțelor de ordine sau al firmei de securitate care va asigura ordinea publică în incintă pentru orice fapte antisociale sau care sunt pe lângă legislație pe care le constată sau pe care le observă", a declarat Liviu Uzlău, directorul Inspectoratului General al Jandarmeriei Mobile.

Foarte important de știut este că accesul la festivalul Neversea se va face doar în baza biletului de o zi sau a abonamentului pentru cele trei zile însoțite. Atât biletul, cât și abonamentul trebuie însoțite de un act de identitate cu poză.

"Accesul la festival se va face printr-un singur punct și anume accesul dinspre Portul Tomis spre Plaja Modern. Acolo va fi punctul unde festivalierii vor putea să-și schimbe biletul sau abonamentul cu brățara de festival, Acela este singurul loc unde va putea face acest lucru, iar cei care vor dori să facă acest lucru înaintea acestei zile de festival, o vor putea face începând de joi", a declarat Adrian Chereji, directorul de marketing al Neversea.

În ceea ce privește traficul rutier, autoritățile au anunțat că începând de mâine, mai multe străzi din centrul orașului vor fi închise circulației.

”Avem puncte de închidere a accesului, începând de la strada Traian - Poarta 3, strada Traian - Poarta 1, strada Traian cu Termene Romane, strada Traian cu bulevardul Tomis - strada Negru Vodă cu Ecaterina Varga, bulevardul Mircea cel Bătrân cu strada Negru Vodă, strada Mircea cel Bătrân cu Smârdan, strada Mircea cel Bătrân cu Decebal, Mircea cel Bătrân cu strada Eroilor, strada Bucovina cu strada Eroilor și, nu în ultimul rând, strada Shanghai cu Yokohama”, a declarat șeful Poliției Județene Constanța, Mircea Vizitiu.

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, a declarat că pentru buna desfășurare a festivalului este foarte important ca locuitorii să evite deplasarea cu mașinile personale în zona centrală.

"Recomandăm locuitorilo să nu folosească autoturismele proprii pe perioada festivalului. Aveți încredere în compania noastră de transport în comun. Vă asigur că veți vedea de la an la an o îmbunătățire a transportului în comun", a spus Decebal Făgădău, primarul Constanței.

Făgădău a adăugat că locuitorii din zona peninsulară a orașului Constanța trebuie să se obișnuiască, pentru că astfel de evenimente vor continua să se desfășoare în centrul istoric.

Comenteaza aceasta stire

Revin ninsorile la Constanța! Avertizare meteo de ultimă oră!
De Neptun TV 10 februarie 2018

Vor fi intervale de timp în care ninsoarea va fi asociată cu intensificări ale vântului, cu viteze de 45…55 km/h, astfel încât aceasta va fi viscolită, iar vizibilitatea scăzută.

Fenomen astronomic rar - Superluna Albastră Sângerie! IMAGINI LIVE NASA
De Neptun TV 31 ianuarie 2018

Fenomenul de Luna Albastră se produce atunci când au loc două luni pline în aceeași lună calendaristică.

PROGNOZĂ METEO. Vremea se schimbă radical - temperaturi de primăvară în următoarele zile!
De Neptun TV 26 ianuarie 2018

Meteorologii anunță că valorile termice vor continua să crească în majoritatea zonelor, totuși dimineața și noaptea vor fi reci, local geroase. În Capitală, vremea va fi ușor mai caldă decât în mod obișnuit la sfârșitul lunii ianuarie. Săptămâna viitoare, mercurul din termometre va ajunge până la 15 grade Celsius.

DRAMĂ! Ea este tânăra înjunghiată în coafor, de iubitul militar! Alexandra avea doar 25 de ani!
De Neptun TV 23 ianuarie 2018

Alexandra Elena Marin este tânăra care a murit astăzi după ce a fost înjunghiată de iubitul său, într-un coafor din Titu, județul Dâmbovița. Alexandra avea doar 25 de ani. Cei doi aveau împreună o fetiță.