sîmbătă, 23 iunie 2018

FESTIVALUL NEVERSEA. Tot ce trebuie să știi despre cel mai așteptat eveniment muzical de pe litoral - care sunt regulile de acces și sistemul de plată!

Festivalul Neversea este tot mai aproape. În acest weekend va debuta cea de-a doua poveste magică a creatorilor UNTOLD. Sute de poliţişti şi jandarmi vor veghea în cele trei zile la siguranţa participanţilor. Începând de mâine vor fi impuse restricţii de circulaţie în zona centrală a oraşului Constanţa. Primarul Decebal Făgădău încurajează locuitorii şi participanţii la festival să folosească transportul în comun în această perioadă.

În aceste zile sunt puse la punct ultimele detalii înaintea debutului celui mai mare festival de muzică electronică de la Marea Neagră: Neversea.

Organizatorii și autoritățile au stabilit toate chestiunile legate de accesul la festival. Gruparea Mobilă de Jandarmi „Tomis” Constanța va fi cea care va avea grijă ca lucrurile să se desfășoare fără incidente.

”Să ne înțeleagă prezența, să înțeleagă că suntem acolo pentru ei, să fie de acord cu măsurile pe care le luăm pentru că totul este pentru siguranța lor. Ce înseamnă acest lucru? Le adresăm rugămintea să nu vină cu bagaje la festival, nu au acces în incinta perimetrului cu bagaje voluminoase. De asemenea, avem rugămintea să apeleze la cel mai apropiat reprezentant al forțelor de ordine sau al firmei de securitate care va asigura ordinea publică în incintă pentru orice fapte antisociale sau care sunt pe lângă legislație pe care le constată sau pe care le observă", a declarat Liviu Uzlău, directorul Inspectoratului General al Jandarmeriei Mobile.

Foarte important de știut este că accesul la festivalul Neversea se va face doar în baza biletului de o zi sau a abonamentului pentru cele trei zile însoțite. Atât biletul, cât și abonamentul trebuie însoțite de un act de identitate cu poză.

"Accesul la festival se va face printr-un singur punct și anume accesul dinspre Portul Tomis spre Plaja Modern. Acolo va fi punctul unde festivalierii vor putea să-și schimbe biletul sau abonamentul cu brățara de festival, Acela este singurul loc unde va putea face acest lucru, iar cei care vor dori să facă acest lucru înaintea acestei zile de festival, o vor putea face începând de joi", a declarat Adrian Chereji, directorul de marketing al Neversea.

În ceea ce privește traficul rutier, autoritățile au anunțat că începând de mâine, mai multe străzi din centrul orașului vor fi închise circulației.

”Avem puncte de închidere a accesului, începând de la strada Traian - Poarta 3, strada Traian - Poarta 1, strada Traian cu Termene Romane, strada Traian cu bulevardul Tomis - strada Negru Vodă cu Ecaterina Varga, bulevardul Mircea cel Bătrân cu strada Negru Vodă, strada Mircea cel Bătrân cu Smârdan, strada Mircea cel Bătrân cu Decebal, Mircea cel Bătrân cu strada Eroilor, strada Bucovina cu strada Eroilor și, nu în ultimul rând, strada Shanghai cu Yokohama”, a declarat șeful Poliției Județene Constanța, Mircea Vizitiu.

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, a declarat că pentru buna desfășurare a festivalului este foarte important ca locuitorii să evite deplasarea cu mașinile personale în zona centrală.

"Recomandăm locuitorilo să nu folosească autoturismele proprii pe perioada festivalului. Aveți încredere în compania noastră de transport în comun. Vă asigur că veți vedea de la an la an o îmbunătățire a transportului în comun", a spus Decebal Făgădău, primarul Constanței.

Făgădău a adăugat că locuitorii din zona peninsulară a orașului Constanța trebuie să se obișnuiască, pentru că astfel de evenimente vor continua să se desfășoare în centrul istoric.

Comenteaza aceasta stire

Serviciile germane de informații, acuzate că ar fi SPIONAT ambasade și ministere de la Viena
De Mediafax 18 iunie 2018

Orice date obținute în Austria și care se află încă în posesia serviciilor de informații din Germania ar trebui șterse, a propus Kurz.

CONSTANȚA. Cetățean ceh, reținut de oamenii legii - vindea droguri în Portul Tomis!
De Neptun TV 13 iunie 2018

Tomáš Kaizner va fi prezentat azi Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.