marţi, 21 noiembrie 2017

FESTIVALUL NEVERSEA. Tot ce trebuie să știi despre cel mai așteptat eveniment muzical de pe litoral - care sunt regulile de acces și sistemul de plată!

Festivalul Neversea este tot mai aproape. În acest weekend va debuta cea de-a doua poveste magică a creatorilor UNTOLD. Sute de poliţişti şi jandarmi vor veghea în cele trei zile la siguranţa participanţilor. Începând de mâine vor fi impuse restricţii de circulaţie în zona centrală a oraşului Constanţa. Primarul Decebal Făgădău încurajează locuitorii şi participanţii la festival să folosească transportul în comun în această perioadă.

În aceste zile sunt puse la punct ultimele detalii înaintea debutului celui mai mare festival de muzică electronică de la Marea Neagră: Neversea.

Organizatorii și autoritățile au stabilit toate chestiunile legate de accesul la festival. Gruparea Mobilă de Jandarmi „Tomis” Constanța va fi cea care va avea grijă ca lucrurile să se desfășoare fără incidente.

”Să ne înțeleagă prezența, să înțeleagă că suntem acolo pentru ei, să fie de acord cu măsurile pe care le luăm pentru că totul este pentru siguranța lor. Ce înseamnă acest lucru? Le adresăm rugămintea să nu vină cu bagaje la festival, nu au acces în incinta perimetrului cu bagaje voluminoase. De asemenea, avem rugămintea să apeleze la cel mai apropiat reprezentant al forțelor de ordine sau al firmei de securitate care va asigura ordinea publică în incintă pentru orice fapte antisociale sau care sunt pe lângă legislație pe care le constată sau pe care le observă", a declarat Liviu Uzlău, directorul Inspectoratului General al Jandarmeriei Mobile.

Foarte important de știut este că accesul la festivalul Neversea se va face doar în baza biletului de o zi sau a abonamentului pentru cele trei zile însoțite. Atât biletul, cât și abonamentul trebuie însoțite de un act de identitate cu poză.

"Accesul la festival se va face printr-un singur punct și anume accesul dinspre Portul Tomis spre Plaja Modern. Acolo va fi punctul unde festivalierii vor putea să-și schimbe biletul sau abonamentul cu brățara de festival, Acela este singurul loc unde va putea face acest lucru, iar cei care vor dori să facă acest lucru înaintea acestei zile de festival, o vor putea face începând de joi", a declarat Adrian Chereji, directorul de marketing al Neversea.

În ceea ce privește traficul rutier, autoritățile au anunțat că începând de mâine, mai multe străzi din centrul orașului vor fi închise circulației.

”Avem puncte de închidere a accesului, începând de la strada Traian - Poarta 3, strada Traian - Poarta 1, strada Traian cu Termene Romane, strada Traian cu bulevardul Tomis - strada Negru Vodă cu Ecaterina Varga, bulevardul Mircea cel Bătrân cu strada Negru Vodă, strada Mircea cel Bătrân cu Smârdan, strada Mircea cel Bătrân cu Decebal, Mircea cel Bătrân cu strada Eroilor, strada Bucovina cu strada Eroilor și, nu în ultimul rând, strada Shanghai cu Yokohama”, a declarat șeful Poliției Județene Constanța, Mircea Vizitiu.

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, a declarat că pentru buna desfășurare a festivalului este foarte important ca locuitorii să evite deplasarea cu mașinile personale în zona centrală.

"Recomandăm locuitorilo să nu folosească autoturismele proprii pe perioada festivalului. Aveți încredere în compania noastră de transport în comun. Vă asigur că veți vedea de la an la an o îmbunătățire a transportului în comun", a spus Decebal Făgădău, primarul Constanței.

Făgădău a adăugat că locuitorii din zona peninsulară a orașului Constanța trebuie să se obișnuiască, pentru că astfel de evenimente vor continua să se desfășoare în centrul istoric.

Comenteaza aceasta stire

CONSTANȚA. Ansamblul 'Alexandrov', recital de excepție pe scena Casei de Cultură!
De Antonia Maer 20 noiembrie 2017

„Kalinka”, „Katiusha” și alte referene rusești celebre au răsunat seara trecută pe scena Casei de Cultură, în interpretarea, ansamblulului Alexandrov, Corul Armatei Roșii. Renăscut după tragedia aviatică de anul trecut în care 64 de artiști au murit, ansamblul a revenit la Constanța pentru doua oară. Artiștii au pregătit și o surpriză constănțenilor care au venit în număr mare să-i urmărească: un recital cu dansuri și melodii populare românești.

CONSTANȚA. Distrusă de durere după moartea fiului de 16 ani: 'De ce din 4 aflați în mașina condusă de un șofer criminal, Te-a ales pe tine, puiul meu frumos'
De Neptun TV 19 noiembrie 2017

La un an și șase luni de la accidentul cumplit de pe Aurel Vlaicu, mama adolescentului care și-a pierdut viața, nu-și găsește liniștea și cere ca șoferul vinovat să fie pedepsit.

BLACK FRIDAY. Vânzări record înregistrate astăzi!
De Antonia Maer 17 noiembrie 2017

Dacă în America încă se fac pregătiri pentru Black Friday, la noi deja se numără bilanțul vânzărilor explozive de peste zi. O mașină de peste 100 de mii de euro a fost vândută dis de dimineață, iar goana după reduceri nu i-a oprit pe consumatori să depășească cele 200 de milioane de lei, totalul de vânzări estimat de specialiști pentru anul 2017.

MOMENT TERIFIANT pentru un șofer român de TIR! Migranții au blocat șoseaua pentru a-l face pe șofer să oprească - VIDEO!
De Neptun TV 16 noiembrie 2017

În imaginile surprinse de camera de bord a TIR-ului, se poate observa cum un bărbat sare în fața camionului. Sorin Soroiu nu oprește însă și-și continuă drumul prin baricada creată de imigranți.

PROGNOZA METEO. Vreme frumoasă pe litoral - unii curajoși s-au aventurat în mare!
De Neptun TV 11 noiembrie 2017

Am avut parte din nou de vreme frumoasă pe Litoral în acest weekend. Astăzi, constănțenii s-au lăsat mângâiați de razele soarelui pe plajă sau au făcut o plimbare mai lungă pe faleza Cazinoului. Au fost și curajoși care nu au ținut cont de data din calendar și s-au aventurat în mare.

CONSTANȚA. Cea mai aglomerată intersecție din oraș, SEMAFORIZATĂ INTELIGENT! Ce înseamnă acest lucru
De Andreea Filip 10 noiembrie 2017

În fiecare zi, cu precădere la orele de vârf, intersecția dintre bulevardele Aurel Vlaicu și Tomis devine un coșmar pentru șoferi

ÎN ATENȚIA ȘOFERILOR! Vor fi montate separatoare de sens pe DN3, porțiunea Constanța - Valu lui Traian!
De Neptun TV 10 noiembrie 2017

Reprezentanții CNAIR au decis să monteze parapete din beton pentru a delimita sensurile de mers pe DN3, porțiunea cuprinsă între Constanța și Valu lui Traian. Asta după ce constănțenii s-au plâns în nenumărate rânduri de numărul mare de accidente care se produc în zonă.

Guvernul a aprobat construirea a cinci spitale regionale, printre care și la CONSTANȚA
De Neptun TV 1 noiembrie 2017

Cinci noi spitale regionale vor fi construite, în perioada următoare, la Constanța, Galați-Brăila, Brașov, Timișoara și Târgu Mureș.

Cu penisul rupt, după ce partenera încerca să se uite la X Factor în timpul partidei!
De Neptun TV 26 octombrie 2017

Tânăra a încercat să privească spectacolul de talente, dar...

ORA DE IARNĂ 2017. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
De Neptun TV 26 octombrie 2017

Medicii consideră că oamenii au nevoie de aproximativ o săptămână pentru a se adapta la ora de iarnă, deoarece trebuie să se culce cu o oră mai devreme decât s-au obișnuit.