sîmbătă, 23 martie 2019

'Filarmonica de comedie', piesă de teatru de excepție pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța

'Filarmonica de comedie', piesă de teatru de excepție pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța

Piesa „Filarmonica de comedie” de Radu Gabriel, avându-i în distribuție pe Marius Florea Vizante, Gheorghe Ifrim, Radu Gabriel, Leonid Doni, Mihai Munteniță, se va juca pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța pe data de 4 noimebrie, începând cu ora 20. Prețul unui bilet este de 50 de lei. 

 Este un spectacol de miniaturi umoristice, scrise de Radu Gabriel si avându-i ca interpreți principali pe Radu Gabriel, Marius Florea Vizante si Gheorghe Ifrim, trei actori de comedie cunoscuți din aparițiile de pe micul ecran (grupul Vouă, serialele “Las Fierbinți”, ” Pariu cu viața”, “Ultimul stinge lumina”) cărora li se alătură Leonid Doni și Mihai Munteniță.
Autorul spectacolului, Radu Gabriel, ne-a spus câteva cuvinte despre acest proiect:„De-a lungul timpului am scris pentru televiziune peste 400 de scheciuri, scenete, miniaturi satirice. Unele au rămas în amintirea telespectatorilor, altele au rămas pe YouTube… Cele mai multe au fost uitate… Dar oricare ar fi fost soarta lor, fiind niște produse de televiziune, nu au trecut niciodată prin proba de foc a întâlnirii directe cu publicul. Am făcut acest spectacol-cocktail pentru a da ocazia celor care le-au vazut să le revadă pe scenă, iar celor care erau prea tineri, ori prea ocupați ca să se uite la televizor să le prilejuim o întâlnire cu comedii scurte, cu și depre români”.
Vrajba vecinilor dintr-un bloc, milionarul de carton care cumpără o filarmonică, provincialul care caută să răzbească în București, muncitori cu probleme metafizice… Satira unei lumi pestrițe, cu țâfnele, candoarea și gândirea abisală a eternului locatar din spațiul Carpato- Danubiano- Pontic.

 

Comenteaza aceasta stire

Oscar 2019. Culorile vii, nuanțele metalice și stilul glam rock al anilor 70 au dominat covorul roșu!
De Neptun TV 25 februarie 2019

Culorile vii, tari, clasicele nuanțe metalice - auriu și argintiu - și stilul glam rock al anilor 1970 au dominat ținutele vedetelor care au pășit pe covorul roșu la cea de-a 91-a ediție a galei Oscar, care a avut loc duminică noapte, la Dolby Theatre din Los Angeles.

OSCAR 2019. 'Green Book' a primit premiul pentru cel mai bun film! Lista completă a câștigătorilor
De Mediafax 25 februarie 2019

Prezentăm mai jos lista completă a câștigătorilor celei de-a 91-a ediții a premiilor Oscar, care a avut loc duminică noapte, la Dolby Theatre din Los Angeles.