luni, 10 decembrie 2018

Final de meci nebun în NFL! Patriots a câștigat la Pittsburgh, Steelers a avut un TD anulat

Dramatismul a atins cote maxime în Liga Naţională de Fotbal American – NFL la meciul dintre Pittsburgh Steelers şi New England Patriots. Campioana a câştigat dramatic la Pittsburgh cu scorul de 27-24. Gazdele au avut un touchdown anulat în ultimele secunde şi au ratat astfel victoria!

Final de meci nebun în NFL! Patriots a câștigat la Pittsburgh, Steelers a avut un TD anulat

Câștigătoarea ultimului Superbowl, New England Patriots, a întors spectaculos rezultatul pe terenul rivalei Pittsburg Steelers, în cel mai dramatic meci din acest sezon al National Football League. Conduși cu 24-19, la intrarea în ultimul sfert, Pats au trecut în avantaj, cu 56 de secunde înainte de finalul partidei, 25-24, printr-un touchdown reușit de Dion Lewis. 

Patriots au transformat și scorul a devenit 27-24. Steelers au avut posesia și, când mai rămăseseră 30 de secunde, Ben Roethlisberger l-a găsit pe Jessie James pentru ceea ce a părut a fi un TD câștigător.

Bucuria gazdelor a fost însă de scurtă durată. La reluare s-a văzut că James nu a deținut controlul balonului până la sfârșitul fazei și s-a trântit cu mingea în terenul advers în timp ce a atins pământul. Decizia arbitrului a făcut liniște pe arena Heinz Field: TD-ul a fost anulat!

Ultima șansă pentru Steelers s-a spulberat cu 6 secunde înaintea finalului, când Roethlisberger i-a pasat senzațional pentru TD lui Darrius Heyward-Bey, dar acesta a fost deposedat înainte de a culca mingea în terenul advers.

New England Patriots va încheia sezonul cu același număr de victorii ca și Steelers, dar câștigă Divizia Est din Fotbalul American și va juca numai pe teren propriu în  play-off. 

 

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep, desemnată din nou favorita fanilor: Acest trofeu înseamnă mult pentru mine
De Neptun TV 8 decembrie 2018

Jucătoarea de tenis Simona Halep, liderul WTA, le-a mulțumit fanilor care au votat-o ca fiind preferata lor în circuitul WTA, pentru cel de-al doilea an consecutiv, precizând că acest trofeu înseamnă mult pentru ea.

Darren Cahill, pe larg despre despărțirea de Simona Halep: Face parte din familia mea, știa ce urmează
De Neptun TV 3 decembrie 2018

După despărțirea de Darren, Simona a hotărât să meargă la primele turnee din 2019 fără antrenor. Numărul 1 mondial și-a început pregătirea sub comanda lui Florin Segărceanu, care nu o va însoți însă și la turnee.

Simona Halep se desparte de antrenorul său, Darren Cahill: Am fost norocoasă să te am alături de mine. Ce parcurs am avut!
De Neptun TV 10 noiembrie 2018

Jucătoarea de tenis din România Simona Halep, locul 1 WTA, i-a mulțumit lui Darren Cahill pentru colaborarea de patru ani, mesajul venind după ce antrenorul a anunțat că renunță la pregătirea ei din motive personale.