sîmbătă, 24 august 2019

Final dramatic pentru polițistul împușcat în cap de iubita sa în urmă cu trei luni. Ce s-a întâmplat cu acesta

Final dramatic pentru polițistul împușcat în cap de iubita sa în urmă cu trei luni. Ce s-a întâmplat cu acesta

Polițistul SCCO Olt, Bogdan Dumitrescu, împușcat în cap din greșeală, în urmă cu trei luni, a murit, la Spitalul Clinic de Urgență Craiova, unde era internat.  

Surse apropiate familiei polițistului au declarat, duminică, că Bogdan Dumitrescu a murit sâmbătă, din cauza unei septicemii.

În urmă cu o săptămână, neurochirurgul Alexandru Cameniță de la Spitalul Clinic de Urgență Craiova, cel care l-a operat pe polițist de trei ori, spunea că tânărul în vârstă de 32 de ani este stabilizat, „deschide ochii, simte durerea, pare că înțelege ce i se spune, dar nu comunică”. Încă de atunci, familia lui Bogdan Dumitrescu făcea demersuri pentru a-l transfera la o clinică din străinătate.

Polițistul SCCO Olt, Bogdan Dumitrescu, a fost împușcat accidental în cap, pe 31 ianuarie, de prietena sa. Procurorii olteni fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, în acest dosar.

Anterior incidentului, cei doi fuseseră în vizită la un alt cuplu, unde consumaseră și băuturi alcoolice. Anchetatorii au mai stabilit că pistolul nu era din dotarea omului legii, ci personal, deținut legal, însă nu avea piedică. Alina Gheorghe și Bogdan Dumitrescu erau de curând împreună. În urma incidentului, tânăra a fost operată la Spitalul Slatina, având o plagă împușcată în palmă.

 

 

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire