joi, 22 august 2019

Finala iUmor 2017. Glumele cu care actrița Doina Teodoru a câștigat premiul de 20.000 de euro - VIDEO

Finala iUmor 2017. Glumele cu care actrița Doina Teodoru a câștigat premiul de 20.000 de euro - VIDEO

Actrița Doina Teodoru, în vârstă de 26 de ani, este câștigătoarea celui de-al treilea sezon al show-ului „iUmor“. Tânăra a reușit să impresioneze atât juriul, cât și publicul cu un roast și astfel a câștigat marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Doina a prezentat un moment de stand-up comedy în care i-a luat la „roast“ atât pe membrii juriului – Delia, Mihai Bendeac și Cheloo –, dar și pe vedetele Antenei 1, printre care Cosmin Seleși, Aurelian Temișan, Ozana Barabancea și Diana Munteanu, precum și nume de la alte posturi, precum Mihaela Rădulescu, Andreea Marin și Adrian Enache, scrie adevarul.ro.

„E dementă fata asta!“, a declarat Șerban Copoț, unul dintre prezentatorii emisiunii iUmor. Glumele dure se pare că nu i-au deranjat pe cei trei membri ai juriului iUmor, care au trimis-o în etapa următoare: votul telespectatorilor.

Din cei zece finaliști doar cinci au primit numărul maxim de „Like-uri“ din partea juriului – Ioana Roman, Mikael Szanyiel, Dima Cubreaco, Doina Teodoru și Comedy Zebra Show –, iar actrița Doina Teodoru a fost preferata publicului, fiind desemnată câștigătoarea iUmor.

Comenteaza aceasta stire