sîmbătă, 23 februarie 2019

Finala iUmor 2017. Glumele cu care actrița Doina Teodoru a câștigat premiul de 20.000 de euro - VIDEO

Finala iUmor 2017. Glumele cu care actrița Doina Teodoru a câștigat premiul de 20.000 de euro - VIDEO

Actrița Doina Teodoru, în vârstă de 26 de ani, este câștigătoarea celui de-al treilea sezon al show-ului „iUmor“. Tânăra a reușit să impresioneze atât juriul, cât și publicul cu un roast și astfel a câștigat marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Doina a prezentat un moment de stand-up comedy în care i-a luat la „roast“ atât pe membrii juriului – Delia, Mihai Bendeac și Cheloo –, dar și pe vedetele Antenei 1, printre care Cosmin Seleși, Aurelian Temișan, Ozana Barabancea și Diana Munteanu, precum și nume de la alte posturi, precum Mihaela Rădulescu, Andreea Marin și Adrian Enache, scrie adevarul.ro.

„E dementă fata asta!“, a declarat Șerban Copoț, unul dintre prezentatorii emisiunii iUmor. Glumele dure se pare că nu i-au deranjat pe cei trei membri ai juriului iUmor, care au trimis-o în etapa următoare: votul telespectatorilor.

Din cei zece finaliști doar cinci au primit numărul maxim de „Like-uri“ din partea juriului – Ioana Roman, Mikael Szanyiel, Dima Cubreaco, Doina Teodoru și Comedy Zebra Show –, iar actrița Doina Teodoru a fost preferata publicului, fiind desemnată câștigătoarea iUmor.

Comenteaza aceasta stire

Ce nu știi despre OSCAR 2019
De Neptun TV 22 februarie 2019

În urma nominalizărilor, se pare că „Roma” și „The Favorite” se află în fruntea clasamentului, cu câte 10 nominalizări fiecare. Pentru că mai sunt doar câteva zile până la marele eveniment, criticii de film au început deja să facă primele previziuni în ceea ce privește favoriții la Premiile Oscar de anul acesta.

OSCAR 2019: INEDIT - 12 DETALII ciudate despre cele mai așteptate premii din cinematografie
De Mediafax 20 februarie 2019

Aceasta este a treia oară când Amy Adams și Christian Bale joacă împreună într-un film și primesc amândoi nominalizări la premiile Oscar. Au fost pe genericul "Luptătorul/ The Fighter", din 2010, al "Țeapă în stil american/ American Hustle", în 2013, iar acum amândoi au fost nominalizați pentru rolurile interpretate în "Vicele/ Vice". Până acum, numai Bale a plecat acasă cu un Oscar, pentru rolul interpretat în producția din 2010.