luni, 18 februarie 2019

Fiscul a scos la vânzare noi autoturisme. Ce mașină are prețul de pornire 250 de lei - LISTĂ

Fiscul a scos la vânzare noi autoturisme. Ce mașină are prețul de pornire 250 de lei - LISTĂ

Fiscul scoate din nou la vânzare câteva zeci de mașini, oferta fiind variată, de la Dacia 1310 și Moskvich la Audi, BMW și Mercedes. Prețurile variază de la 250 de lei la 7.550 lei.

Vedete sunt însă o motocicletă Aprilia și un Hummer H3, acesta din urmă având un preț de pornire în cadrul licitației de 66.000 de lei, fără TVA. Cele mai multe dintre aceste mașini, 25, sunt scoase la vânzare de Administrația Județeană a Finanțelor Publice Botoșani, prin licitație sau vânzare directă, scrie profit.ro.

RECOMANDARE - Ești în căutarea unei mașini bune? ANAF scoate la vânzare zeci de mașini, iar prețurile pornesc de la 600 de lei!

Licitația va fi organizată pe 26 mai la sediul finanțelor publice Botoșani, însă dosarele de participare trebuie depuse până la 25 mai.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

Sfaturi de la polițiști pentru circulație în siguranță pe vreme rea! Nu vă angajați în depășiri riscante
De Neptun TV 12 februarie 2019

Pentru o călătorie în siguranță, în contextul avertizărilor meteorologice, polițiștii vă sfătuiesc să circulați cu viteză redusă și să nu vă angajați în depășiri riscante.

Mii de vehicule verificate în trafic de RAR anul trecut prezentau pericol de accidente. Componentele la care au fost descoperite cele mai multe probleme
De Mediafax 11 februarie 2019

Registrul Auto Român a verificat, anul trecut, din punct de vedere tehnic în trafic, 67.807 vehicule, în toată țara, și a constatat că aproape jumătate dintre acestea erau neconforme, informează un comunicat al autorității.

ATENȚIE, ȘOFERI! Schimbări ale taxei de drum pentru transportatorii care circulă în Ungaria, din 3 februarie
De Neptun TV 29 ianuarie 2019

MAE anunță că, de la 3 februarie, transportatorii care tranzitează Ungaria vor fi obligați să introducă noi informații în sistemul de colectare a taxelor de drum HU-GO, precum marca autovehicului, certificatul de înmatriculare și anul fabricației, pentru verificarea încadrării în normelor de poluare