joi, 18 octombrie 2018

Fiscul scoate la vânzare mașini de lux la prețuri mai mult decât accesibile - FOTO

Fiscul scoate la vânzare mașini de lux la prețuri mai mult decât accesibile - FOTO

Agenția Națională de Administrare Fiscală a anunțat, astăzi, prin intermediul unei postări pe Facebook, că scoate la licitație mai multe bunuri mobile și imobile, printre care și mai multe mașini de lux care nu au fost încă vândute, iar prețurile au scăzut considerabil.

Astfel, DGRPF Galați va scoate la licitație, pe data de 19 ianuarie, începând cu ora 13.00, un autoturism marca Audi A6 diesel, înmatriculat în România, an de fabricație 2001, culoare neagră, kilometri - 239.167, jante aliaj, taxa de poluare neachitată. Prețul de pornire al licitației este de... 5.852 de lei.

Cei interesați în cumpărarea bunurilor sunt invitați să se prezinte la termenul de vânzare la locul fixat în acest scop și până la acel termen să prezinte oferte de cumpărare. Pentru participarea la licitație ofertanții depun, cu cel puțin o zi înainte de data licitației, următoarele documente:

- oferta de cumpărare pentru fiecare bun în parte;

- dovada plății taxei de participare sau a constituirii garanției sub forma scrisorii de garanție, reprezentând 10% din prețul de pornire a licitației în contul RO56TREZ306500530X015957, beneficiar Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Galati, cod fiscal 3127190, deschis la Trezoreria Galati;

- împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant;

- pentru persoanele juridice române, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerțului;

- pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română;

- pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate;

- pentru persoanele fizice străine, copie de pe actul de identitate/pașaport;

- declarația pe proprie răspundere a ofertantului prin care certifică faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul.

Mai multe detalii despre Audi!

De asemenea, DGRFP Galați scoate la licitație, tot pe 19 ianuarie, începând cu ora 09.00, un autoturism marca BMW 318, 85 kw, înmatriculat în România, anul de fabricație 2002, culoare negru, iar prețul de pornire al licitației este de 7.000 de lei.

Mai multe detalii despre BMW!

Nu în ultimul rând, Fiscul scoate la vânzare un autoturism marca Porsche Cayenne GTS 9PA EP22, înmatriculat în România, an de fabricație 2008, benzină, capacitate cilindrică 4806 cmc, culoare roșu. Prețul de pornire al licitației este de 41.084 lei.

Mai multe amănunte despre Porsche Cayenne!

Comenteaza aceasta stire

Ministrul Mediului: Vrem o nouă TAXĂ AUTO care să nu fie atacată în justiție!
De Neptun TV 4 octombrie 2018

Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a declarat, miercuri, că instituția pe care o conduce pregătește, în colaborare cu alte ministere, o nouă taxă auto, care să nu mai poată fi atacată în instanțe de către români.

UTIL ȘOFERILOR. Acte necesare pentru preschimbarea permisului auto - cinci documente cu care trebuie să te prezinți la ghișeu!
De Neptun TV 2 octombrie 2018

Cei care vor să-și schimbe permisul auto, fie că a expirat sau va expira foarte curând, au nevoie de o serie de documente.

OPERAȚIUNEA 'XENON'. Toate mașinile second hand verificate de ANAF: a doua mașină cumpărată într-un an va fi reținută!
De Neptun TV 26 septembrie 2018

De la începutul anului au fost identificate 38 de firme românești care au realizat achiziții intracomunitare de autoturisme second-hand în valoare de aproximativ 180 milioane lei și s-au sustras de la plata obligațiilor fiscale, cauzând bugetului de stat prejudicii totale calculate la peste 20 de milioane lei.

Cum ar putea SCĂPA șoferii de punctele de penalizare
De Neptun TV 21 septembrie 2018

Măsura apare într-un proiect de act normativ înregistrat de curând la Senat pentru dezbatere.

RABLA 2018. Românii care renunță la mașinile vechi pot cere din nou prima de casare
De Neptun TV 19 septembrie 2018

Regulile din anul 2018 pentru programul Rabla sunt incluse în Ordinul Ministerului Mediului nr. 661/2017 privind aprobarea Ghidului de finanțare a Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto național 2017-2019. Concret, acestea au fost stabilite în 2017 pentru o perioadă de trei ani, astfel că se aplică și în 2018.