joi, 20 iunie 2019

Fiscul scoate la vânzare mașini de lux la prețuri mai mult decât accesibile - FOTO

Fiscul scoate la vânzare mașini de lux la prețuri mai mult decât accesibile - FOTO

Agenția Națională de Administrare Fiscală a anunțat, astăzi, prin intermediul unei postări pe Facebook, că scoate la licitație mai multe bunuri mobile și imobile, printre care și mai multe mașini de lux care nu au fost încă vândute, iar prețurile au scăzut considerabil.

Astfel, DGRPF Galați va scoate la licitație, pe data de 19 ianuarie, începând cu ora 13.00, un autoturism marca Audi A6 diesel, înmatriculat în România, an de fabricație 2001, culoare neagră, kilometri - 239.167, jante aliaj, taxa de poluare neachitată. Prețul de pornire al licitației este de... 5.852 de lei.

Cei interesați în cumpărarea bunurilor sunt invitați să se prezinte la termenul de vânzare la locul fixat în acest scop și până la acel termen să prezinte oferte de cumpărare. Pentru participarea la licitație ofertanții depun, cu cel puțin o zi înainte de data licitației, următoarele documente:

- oferta de cumpărare pentru fiecare bun în parte;

- dovada plății taxei de participare sau a constituirii garanției sub forma scrisorii de garanție, reprezentând 10% din prețul de pornire a licitației în contul RO56TREZ306500530X015957, beneficiar Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Galati, cod fiscal 3127190, deschis la Trezoreria Galati;

- împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant;

- pentru persoanele juridice române, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerțului;

- pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română;

- pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate;

- pentru persoanele fizice străine, copie de pe actul de identitate/pașaport;

- declarația pe proprie răspundere a ofertantului prin care certifică faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul.

Mai multe detalii despre Audi!

De asemenea, DGRFP Galați scoate la licitație, tot pe 19 ianuarie, începând cu ora 09.00, un autoturism marca BMW 318, 85 kw, înmatriculat în România, anul de fabricație 2002, culoare negru, iar prețul de pornire al licitației este de 7.000 de lei.

Mai multe detalii despre BMW!

Nu în ultimul rând, Fiscul scoate la vânzare un autoturism marca Porsche Cayenne GTS 9PA EP22, înmatriculat în România, an de fabricație 2008, benzină, capacitate cilindrică 4806 cmc, culoare roșu. Prețul de pornire al licitației este de 41.084 lei.

Mai multe amănunte despre Porsche Cayenne!

Comenteaza aceasta stire