marţi, 25 iunie 2019

Fitch intenționează să scadă ratingul Statelor Unite, de la o perspectivă stabilă la una negativă - update

Fitch intenționează să scadă ratingul Statelor Unite, de la o perspectivă stabilă la una negativă - update

Agenția de evaluare financiară Fitch Ratings intenționează să scadă ratingul Statelor Unite, de la o perspectivă stabilă la una negativă. Decizia anunțară ieri vine după ce discuțiile din Congres, care vizau modalitățile și cuantumul de reducere a deficitului au eșuat. Agenția și-a exprimat neîncrederea în capacitatea americanilor de a adopta măsurile bugetare necesare pentru a duce finanțele publice ale Statelor Unite pe o cale viabilă. Principalii analiști spun că măsura este una așteptată, dar că nu va influența piețele. Pentru luarea acestei decizii, agenția de rating a analizat mai mulți factori, printre care posibilele rezultatele ale alegerilor prezidențiale și expirarea, la sfârșitul anului 2012, a reducerilor de taxe.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

La un pas de RĂZBOI! Donald Trump a aprobat o serie de ATACURI împotriva Iranului, pe care le-a anulat ulterior
De Mediafax 21 iunie 2019

Momentul adevărului era probabil inevitabil din ziua în care Donald Trump a decis retragerea Statelor Unite din Acordul nuclear semnat de marile puteri cu Iranul. Cu economia afectată de sancțiunile americane, Iranul are înclinația de a lansa provocări, forțându-l pe Donald Trump să opteze între război și pace.

CRIZĂ politică în Rep. Moldova. Parlamentul a fost dizolvat. Alegeri anticipate în 6 septembrie
De Mediafax 9 iunie 2019

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, suspendat temporar din funcție în urma unei decizii CCM, a declarat că există două soluții la criza politică actuală, organizarea de proteste masive sau presiunea din partea partenerilor externi.

Momente emoționante: Polițist german, în lacrimi după ce a ajutat românii din diaspora să voteze. Clipul, preluat de Poliția din Munchen! VIDEO
De Mediafax 29 mai 2019

Într-un clip postat de unul din românii care au așteptat la coadă ca să voteze la consulatul din Munchen, Marius Șortan, se observă cum românii scandează ”Polizei! Danke polizei!” și îi aplaudă pe polițiștii germani care au lărgit perimetrul instituției cu garduri mobile astfel încât să poată vota cât mai mulți oameni.