joi, 19 octombrie 2017

Fițele din nordul stațiunii Mamaia s-au mutat la Eforie - cât costă o noapte într-un apartament de lux din zona exclusivistă!

Pretenţiile şi fiţele din nordul staţiunii Mamaia au ajuns şi în staţiunile dinspre sudul litoralului. Hotelurile din Eforie fac concurenţă serioasă nordului când vine vorba despre condiţii de cazare, cu atât mai mult cu cât preţurile sunt încă mici. Nu este de mirare că zonele exclusiviste din Eforie sunt, la această, oră arhipline. Staţiunea nu a renunţat însă la parfumul de epocă şi mai are încă de lucrat la capitolul investiţii.

De Roxana Glăvan 19:22, 11 august 2017 466 vizite LITORAL

Ne aflăm într-o zonă exclusivistă de pe litoral și nu suntem în Mamaia. De pe terasa apartamentului de 280 de metri pătrați, ne bucurăm de azurul mării și de servicii ireproșabile.

Turiștii care se cazează în Eforie Nord au parte de condiții de lux. Cei care optează pentru acest apartament cu jacuzzi pe terasă trebuie să dea în schimb peste 350 de euro pe noapte.

 Complexul de apartamente de lux cuprinde șase astfel de unități de cazare, pe țărmul mării, la Eforie Nord. 

O nimica toată dacă ținem cont că în stațiunea Mamaia, doar pentru o noapte, turiștii plătesc chiar și 1.500 de euro, în regim all inclusive. Dar all inclusive găsesc și la Eforie, poate mai mult ca în orice altă stațiune. Este și motivul pentru stațiunea este căutată cu precădere de familiile cu copii. 

În iulie, august și chiar la început de septembrie, Eforie se poate lăuda cu un grad mare de ocupare. Nu atât pe cât și-ar fi dorit, dar cu investiții poate ajunge din urmă Mamaia. 

Eforie Nord nu este doar o zonă de odihnă și relaxare. Străjuită de o faleză înaltă, stațiunea este de o frumusețe nemărginită, care păstrează încă aerul boem, de epocă, ce a cucerit-o pe regina Elisabeta. Aceasta venea aici să se trateze cu vestitul nămol de Techirghiol. Mii de turiști o fac și acum.

 Eforie Nord renaște cu fiecare sezon turistic, nu este de mirare că stațiunea reginei capătă, încet, dar sigur, aer exclusivist.

Comenteaza aceasta stire

O săptămână de vară în mijlocul toamnei: zile cu 25 de grade la jumătatea lui octombrie
De Andreea Bajdechi 17 octombrie 2017

S-au inversat anotimpurile pe litoral. Am trecut, calendaristic, de jumătatea toamnei, dar afară este vară. Au fost 25 de grade Celsius, astăzi, la malul mării, o vreme excelentă pentru bronz și chiar o baie. Ce-i drept, marea e destul de rece, dar nu suficient cât să nu o încerci. Veștile meteorologilor sunt bune și pentru restul săptămânii.

CONSTANȚA. Băi în mare și băi de soare, cu două luni înainte de Crăciun!
De Ioana Paidos 14 octombrie 2017

Dacă vă gândeați că pe măsură ce se apropie iarna litoralul devine pustiu, ei bine, vă înșelați. Turiști români, dar și străini, iubitori de mare, vin să se bucure de plajă chiar și în miez de octombrie. Unii s-au mulțumit doar cu admiratul, însă au fost și persoane care s-au aventurat în apa mării.

Rămășițele nedorite ale sezonului estival: plaja transformată într-un imens tomberon! GALERIE FOTO
De Ioana Paidos 10 octombrie 2017

Vara anului 2017 a trecut. Turiștii au venit, s-au bronzat și au plecat; hotelierii și-au încasat veniturile în funcție de ospitalitatea oferită, iar ceilalți agenți economici au tras linie la final de sezon.

CONSTANȚA. Iubitorii sporturilor nautice nu se sperie de alertele meteo - zeci de pasionați de kitesurfing au ieșit pe mare! GALERIE FOTO
De Roxana Glăvan 7 octombrie 2017

Iubitorii sporturilor nautice nu se sperie de avertizările meteo! Drept dovadă, mai mulți amatori de valuri și adrenalină au decis că vremea de afară este tocmai bună pentru satisface pasiunea. Purtați de rafalele de vânt, într-un echilibru instabil pe plăcile alunecoase, bărbați și femei deopotrivă s-au aventurat în mare.

FURTUNĂ PE LITORAL. Plaja din Eforie Sud, înghițită de valuri! VIDEO
De Neptun TV 28 septembrie 2017

În ultimile zile, județul Constanța s-a aflat sub cod galben de vânt puternic, cu rafale ce au depășit 55 de kilometri/ oră, conform Administrației Naționale de Meteorologie.

SPECTACOL MARIN. Cu zmeele în aer și plăcile sub picioare, pasionații de kitesurfing înfruntă vântul și valurile
De Ioana Paidos 27 septembrie 2017

Dacă vântul puternic dă tuturor bătăi de cap, sunt și persoane care îl așteaptă cu sufletul la gură. Ne referim la pasionații de kitesurf, care vin din toate colțurile țării la Mamaia pentru a înfrunta valurile. Cu zmeul în aer și placa sub picioare, reușesc să se ridice metri întregi deasupra apei și să prindă viteze amețitoare.

Hotelurile ar putea administra suprafețe de plajă, în funcție de numărul locurilor de cazare
De Neptun TV 25 septembrie 2017

Hotelurile de pe litoral ar putea administra suprafețe de plajă în funcție de numărul locurilor de cazare, a declarat astăzi, la Constanța, ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, precizând însă că acest lucru se poate întâmpla de anul viitor, transmite agenția Mediafax.