vineri, 19 iulie 2019

FMI la Cotroceni

FMI la Cotroceni

Delegația Fondului Monetar Internațional s-a întâlnit, astăzi, la Cotroceni, cu președintele Traian Băsescu. După discuțiile avute cu acesta, șeful delegației FMI, Jeffrey Franks, a declarat că inflația din România a scăzut mai mult decât se aștepta, iar aceasta este o veste bună pentru economie. Franks spune că producția agricolă din acest an împinge creșterea economică în sus. La rândul său, președintele a declarat că vede o ușoară creștere a consumului. Cu siguranță că acesta va scădea în următoarele luni, având în vedere prețul pe care populația îl va plăti pentru încălzire ca urmare a eliminării subvenției de către Guvernul Boc. Însă, niciunul dintre cei doi nu a anunțat ce se va întâmpla la anul cu salariile bugetarilor și cu pensiile, în condițiile în care ambii au spus că împrumuturile guvernamentale vor fi serios diminuate.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Klaus Iohannis nu intră în cursa pentru președinția Consiliului European: Vreau să rămân președintele României
De Mediafax 29 iunie 2019

Președintele Klaus Iohannis a primit cea mai înaltă distincție a Forumului Democrat al Germanilor din România pentru modul în care a condus FDGR ca președinte și pentru modul în care a condus Sibiul ca primar 13 ani.

Congresul extraordinar al PSD: Social-democrații își aleg noua conducere a partidului
De Neptun TV 29 iunie 2019

Chestionată dacă are un favorit, o persoană cu care ar lucra mai bine, în cazul în care va fi aleasă șa șefia PSD, Viorica Dăncilă a replicat că are încredere că vor fi aleși colegii și colegele care se bucură de credibilitate și care vor putea contribui la succesul alegerilor următoare.