vineri, 24 noiembrie 2017

Focuri de armă în Constanța pentru prinderea unui șofer beat, drogat și fără permis!

Focuri de armă în Constanța pentru prinderea unui șofer beat, drogat și fără permis!

Polițiștii rutieri au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare, în această dimineață, pentru a opri un tânăr beat, drogat și fără permis, care conducea o mașină pe un bulevard aglomerat din Constanța.

În jurul orei 07.15, polițiștii l-au depistat pe tânărul de 31 de ani, din Eforie Sud, care conducea pe bulevardul Aurel Vlaicu, dinspre bulevardul Alexandru Lăpușneanu către bulevardul Mamaia.

Pentru că nu a oprit la semnalul regulamentar, un polițist a tras un foc de avertisment în plan vertical. Astfel, șoferul a fost reținut și testat cu aparatul etilotest, rezultatul alcoolemiei fiind de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, acesta avea permisul anulat.

Surpriza a venit în momentul în care polițiștii s-au gândit să îl testeze și pentru droguri, iar rezultatul a fost pozitiv.

Pe numele tânărului, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală.

Comenteaza aceasta stire

Școala de bune practici în turism - primarii din Constanța și Tulcea, învățați cum să promoveze atracțiile turistice!
De Andreea Bajdechi 3 noiembrie 2017

Turismul nu se face doar în Constanța, ci în toată Dobrogea, căci avem un pământ încărcat de istorie. Este premisa de la care au pornit organizatorii „Școlii de bune practici în turism”. Așa se face că, în cadrul celor trei zile de desfășurare a evenimentului, primarii din mai multe localități, atât din Constanța, cât și din Tulcea, au învățat de la specialiști cum să-și promoveze punctele de atracție turistică.