sîmbătă, 24 august 2019

Focuri de armă pentru oprirea unui șofer; acesta a fugit, acroșând o mașină a Poliției

Focuri de armă pentru oprirea unui șofer; acesta a fugit, acroșând o mașină a Poliției

Un echipaj al Poliției rutiere din municipiul Buzău a folosit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, focuri de armă în cazul unui șofer care a refuzat să oprească la semnalul oamenilor legii și a fugit, acroșând, ulterior, o mașină a Poliției.

"În jurul orei 2,30, un echipaj de poliție a efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, înmatriculat în Prahova, însă conducătorul auto și-a continuat deplasarea, refuzând să oprească. S-a procedat la urmărirea autoturismului, împreună cu alte două echipaje de poliție, în afara municipiului, pe raza comunelor Mărăcineni și Poșta Câlnău", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, inspectorul principal Ane-Marie Vrapciu.

Potrivit sursei citate, în urmărire, conducătorul auto a acroșat o autospecială de poliție, moment în care s-au executat focuri de armă în plan vertical și asupra autovehiculului.

"Autovehiculul s-a oprit, iar conducătorul auto a fugit, au fost identificați trei ocupanți ai mașinii, care au fost conduși la sediul poliției, pentru audieri. Din verificări, a rezultat că șoferul nu posedă permis de conducere și ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice, în continuare fiind efectuate activități de căutare a acestuia", a arătat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău.

În urma evenimentului rutier, nu au rezultat vătămări corporale, autoturismul implicat și o autospecială de poliție fiind avariate.

Comenteaza aceasta stire