luni, 17 decembrie 2018

Foliile auto montate pe geamuri reduc consumul de carburant! Iată cum!

Foliile auto montate pe geamuri reduc consumul de carburant! Iată cum!

Crezi că aplicarea foliilor negre pe geamurile mașinii este doar o chestiune de moft? Dacă răspunsul tău este da, atunci îți spun că te înșeli amarnic.

Șoferii care aplică astfel de folii știu ceva ce poate ție îți scapă - acest moft duce la reducerea consumului de carburant pe timp de vara, scrie cars.ro.

Este și motivul pentru care cei care montează astfel de folii sunt luați cu asalt de șoferi odată cu venirea căldurii. Dacă vrei să faci schimbi ceva la mașină ta, atunci specialiștii în domeniu te sfătuiesc să intri pe site-ul Registrului Auto Român și să cauți acolo un service autorizat să monteze folii. Nu de altă, dar sunt extrem de mulți neaveniți care îți iau banii degeaba.

Când te decizi să îți pui folie, gândește-te că te costă atât folia în sine, cât și manoperă. Costurile pleacă de la 400 de lei.

Oricum te-ai decide, ai grijă la protecția termică pe care o oferă. Dacă alegi ceea ce trebuie, atunci pe timp de vara, când pornești aerul condiționat, te vei bucură de o scădere a consumului de combustibil. Unde mai pui că și un filtru UV corespunzător, îți protejează interiorul mașinii.

Comenteaza aceasta stire

Cum arată NOUA TAXĂ DE POLUARE. Cine va plăti și ce autoturisme sunt scutite
De Neptun TV 27 noiembrie 2018

Nivelul acesteia va fi calculat în funcție de...

Sfaturi de la polițiști pentru șoferi pe vreme rea!
De Neptun TV 17 noiembrie 2018

Evenimentul cultural se desfășoară sub egida Centenarului „România 100” și reunește un număr mare de organizații și instituții implicate în realizarea lui.