marţi, 19 februarie 2019

Foliile auto montate pe geamuri reduc consumul de carburant! Iată cum!

Foliile auto montate pe geamuri reduc consumul de carburant! Iată cum!

Crezi că aplicarea foliilor negre pe geamurile mașinii este doar o chestiune de moft? Dacă răspunsul tău este da, atunci îți spun că te înșeli amarnic.

Șoferii care aplică astfel de folii știu ceva ce poate ție îți scapă - acest moft duce la reducerea consumului de carburant pe timp de vara, scrie cars.ro.

Este și motivul pentru care cei care montează astfel de folii sunt luați cu asalt de șoferi odată cu venirea căldurii. Dacă vrei să faci schimbi ceva la mașină ta, atunci specialiștii în domeniu te sfătuiesc să intri pe site-ul Registrului Auto Român și să cauți acolo un service autorizat să monteze folii. Nu de altă, dar sunt extrem de mulți neaveniți care îți iau banii degeaba.

Când te decizi să îți pui folie, gândește-te că te costă atât folia în sine, cât și manoperă. Costurile pleacă de la 400 de lei.

Oricum te-ai decide, ai grijă la protecția termică pe care o oferă. Dacă alegi ceea ce trebuie, atunci pe timp de vara, când pornești aerul condiționat, te vei bucură de o scădere a consumului de combustibil. Unde mai pui că și un filtru UV corespunzător, îți protejează interiorul mașinii.

Comenteaza aceasta stire

Sfaturi de la polițiști pentru circulație în siguranță pe vreme rea! Nu vă angajați în depășiri riscante
De Neptun TV 12 februarie 2019

Pentru o călătorie în siguranță, în contextul avertizărilor meteorologice, polițiștii vă sfătuiesc să circulați cu viteză redusă și să nu vă angajați în depășiri riscante.

Mii de vehicule verificate în trafic de RAR anul trecut prezentau pericol de accidente. Componentele la care au fost descoperite cele mai multe probleme
De Mediafax 11 februarie 2019

Registrul Auto Român a verificat, anul trecut, din punct de vedere tehnic în trafic, 67.807 vehicule, în toată țara, și a constatat că aproape jumătate dintre acestea erau neconforme, informează un comunicat al autorității.

ATENȚIE, ȘOFERI! Schimbări ale taxei de drum pentru transportatorii care circulă în Ungaria, din 3 februarie
De Neptun TV 29 ianuarie 2019

MAE anunță că, de la 3 februarie, transportatorii care tranzitează Ungaria vor fi obligați să introducă noi informații în sistemul de colectare a taxelor de drum HU-GO, precum marca autovehicului, certificatul de înmatriculare și anul fabricației, pentru verificarea încadrării în normelor de poluare