luni, 19 august 2019

Forfotă în ajun de Black Friday

Forfotă în ajun de Black Friday

În ajun de Black Friday, în mall-urile din Constanța nu e magazin în care ofertele cu reduceri să nu fie puse la înaintare. După ce săptămâna trecută retailerii de electronice și electrocasnice din țara au dat lovitura cu mult mai devreme de startul oficial al adevăratului Black Friday, acum niciun manager de magazin nu ar rata ocazia de a-și dubla, sau chiar tripla vânzările. Ne spun că totul este pus la vânzare cu prețuri ajustate.

„De exemplu, o rochiță care este în momentul de față la prețul de 950 de lei, la jumătate va costa doar 475 de lei“, a afirmat Mădălina Comănescu, manager magazin.

În oferta de Black Friday intră produse dintre cele mai neașteptate. Totul este să cutreierați magazinele de la un capăt la altul pentru a găsi ceea ce căutați. Pulovere, cămăși, pantaloni de toate felurile și chiar lenjerie intimă, toate au prețuri modificate special pentru sărbătoarea promoțiilor de mâine, după cum se laudă comercianții.

„Cele mai interesante oferte vor fi la produsele de lenjerie colorate, unde va fi de 30% discount-ul, și anume un produs care costă acum 211 va ajunge undeva la 163 de lei“, a spus Mirela Bran, manager magazin.

Nici pantofii nu ies din tiparul ofertelor. Există zone de “black”, cum le numesc managerii de magazin, în care reducerea este cuvântul dominant.

„Avem reduceri de la 30 la 45% la gama de pantofi. Probabil mâine este ziua marelui succes“, a declarat Claudia Evdochim, manager magazin.

Și să nu vă gândiți că magazinele cu electrocasnice și produse IT care au avut vânzări istorice săptămâna trecută s-ar aștepta la vânzări mai mici și de această dată.

„Între 22 și 24 noiembrie am cumulat toată rețeaua vânzări de 15,1 milioane de euro. Media zilnică a vânzărilor în aceste zile a depășit  de 10 ori media zilnică standard“, a precizat Radu Tofan, șef de magazin.

Zilele acestea clienții au timp să consulte oferta.

„Avem program prelungit de reduceri extreme. Începem ziua de la 8.00 dimineața și încheiem programul  la ora 24.00, la miezul nopții“, a afirmat Lavinia Gheorghe, PR mall.

În Statele Unite, Black Friday sau Vinerea Neagră, deschide de aproape 5 decenii sezonul de cumpărături pentru Crăciun.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire