marţi, 20 martie 2018

Fostul colonel al SRI, Daniel Dragomir, atac la adresa jurnalistului care scrie la comanda lui Coldea: 'Pentru a mia oară coloneleasa Ioana Dogioiu emite un text după dictare'

Fostul colonel al SRI, Daniel Dragomir, atac la adresa jurnalistului care scrie la comanda lui Coldea: 'Pentru a mia oară coloneleasa Ioana Dogioiu emite un text după dictare'

Fostul colonel al SRI, Daniel Dragomir, a scris pe Facebook o postare la adresa jurnalistei Ioana Ene Dogioiu, de la Ziare.com. Acesta susține că jurnalista este unealta lui Florian Coldea, fostul prim-adjunct al SRI, prin care se lansează mesajele publice dorite.

"Trăim în stalinism. Coldea îi dictează articole colonelesei Dogioiu.

Pentru a mia oară coloneleasa Ioana Dogioiu emite un text după dictare. Un text stalinist.

Din sintagma “retragerea SRI în cazărmi” întrevedem duhoarea hoitului lui Coldea care nu stă deloc cuminte în ultimul timp, face ce știe el mai bine: minte, păcălește, amenință, conspiră, pune la cale lucruri, scoate dosare pitite, dar mai ales. Mai ales este speriat că se apropie vremea când va răspunde. Alături de Kovesi.

Un articol care ne arată unde a dus Statul paralel România în acești ani: în cea mai gravă bătaie de joc a drepturilor fundamentale, instigarea la încălcarea dreptului la liberă circulație, abuzive intruziuni în viață privată, distorsionarea legii în interes dictatorial.

Iată două pasaje că să înțelegeți cum scrie această unealtă a statului paralel de la spa-ul lui Pescariu:

“Codul de procedura penală nu impune vreo limitare anume a duratei interdicției de a părăși țară stabilită de instanța de judecată, iar CEDO vorbește, în materie de măsuri preventive, despre "durata rezonabilă", deci una raportată la circumstanțele concrete ale cauzei.”

“În plus, să nu ne ascundem după degete. A fost atât de mult circ în privința "câmpului tactic" din justiție tocmai pentru că el făcea mai dificile actele de corupție din timpul proceselor.

Dacă Stan Mustață e acum la pușcărie nu în robă, nu împărțind sentințe cadou pentru alde Dan Voiculescu, este pentru că a existat "câmpul tactic" care a realizat interceptări ambientale astăzi imposibile în investigațiile penale. Așa cum nu mai sunt posibile nici filajele.”

De aici vedem ura și lipsa de orice fundament juridic, vedem crasă necunoaștere a legii și stilul Coreii de Nord imprimat de Coldea și Kovesi.

Instigările colonelesei la nerespectarea legii și a ordinui constituționale ar trebui investigate de SRI (care are o Direcție anume desemnată pentru astfel de elemente anti-naționale). Mai ales că din fericire, actualul director Hellvig chiar nu are nimic de împărțit cu gașcă celor care au condus SRI înainte și o alimentează pe Dogioiu, ilegal, în continuare, cu informații.

“Toată lumea într-o mare închisoare că așa vrem noi”.

S-a dus vremea aceea tovarăși. Pregătiți-va să înfruntați urgia celor iubitori de libertate.

Există o parte specială a iadului pregătită pentru trădătorii de țară ca voi"

Comenteaza aceasta stire

Noi dezvăluiri ale lui Sebastian Ghiță: DNA este 'noua Securitate'! Coldea era protectorul lui Kovesi
De Neptun TV 19 martie 2018

Fostul deputat Sebastian Ghiță a declarat azi, într-un interviu pentru Evenimentul Zilei, că fostul prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, era protectorul procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi și că, deși SRI ajuta mai multe Parchete, DNA primea mai mult sprijin.

Noi acuzații împotriva procurorilor DNA
De Antonia Maer 8 martie 2018

O nouă înregistrare scandaloasă din sediul DNA a fost făcută publică seara trecută. De această dată este vorba de o filmare în care fosta șefă a Autorității Electorale Permanente, Ana Maria Pătru, plânge în timp ce semnează o declarație ce i-ar fi fost redactată de procurori. În respectiva declarație recunoștea toate învinuirile aduse de procurori, sub amenințarea că în caz contrar urma să înfunde pușcăria. Mai mult, aceasta era asistată de un avocat plătit chiar de către cea care a denunțat-o și care i-ar fi fost recomandat de procurorii DNA.

România 3.0: Dreptate până la capăt, pentru toți. Dumbravă la brutărie!

Au trecut deja trei luni de la audierea lui Dumbravă în Comisia SRI și de la devoalarea abuzurilor în care a fost implicat. Au trecut trei luni de când Parlamentul României a cerut declasificarea audierii și demiterea lui Dumbravă.

România 3.0: Terorism judiciar!

Site-ul luju.ro a scos ieri la iveală o probă a terorismului judiciar. O probă că PFA Kovesi are nevoie de o condamnare împotriva Antena 3 pentru a susține manipularea cu “festivalul inculpaților”.

Companie belgiană în negocieri cu Rompetrol, condamnată în Elveția pentru corupție!

Potrivit România Liberă, justiția elvețiană a condamnat DEME pentru corupție într-un caz de contracte gigantice cu Nigeria.

Daniel Dragomir: DNA nu avea temei juridic pentru datele Agenției de Cadastru. Legea nu era în vigoare
De Neptun TV 1 martie 2018

Daniel Dragomir susține că DNA nu avea temei juridic pentru a accesa baza de date a Agenției de Cadastru, pentru că, în 2013, când Direcția a semnat protocol cu Agenția de Cadastru, nu era în vigoare articolul din Codul de Procedură Penală invocat de procurorii DNA.

Daniel Dragomir: 'DNA a avut acces direct, fără mandat, la toate datele personale și documentele notariale ale românilor începând cu anul 2013'

Începând din anul 2013, chiar după numirea sa, Kovesi a încheiat și semnat personal un Protocol cu Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară.

FLUX24: Șefa DNA a mințit la CSM! Prinsă la CEDO cu un caz șocant. TORTURĂ
De Neptun TV 27 februarie 2018

Procurorul șef al DNA, Laura Kovesi, a declarat azi, în cadrul ședinței CSM, că nu există nicio condamnare la CEDO în dosare instrumentate de DNA după anul 2013 și nu i se poate imputa acest motiv în propunerea MJ de revocare din funcție, scriu jurnaliștii de la flux24.ro.

Ministerul Justiției a publicat raportul privind DNA - documentul conține discursul lui Toader și 11 anexe!
De Neptun TV 23 februarie 2018

Ministerul Justiției a publicat, azi, raportul privind activitatea conducerii DNA, acesta conținând discursul lui Tudorel Toader de joi seara, când a prezentat motivele pentru care solicită revocarea Laurei Codruța Kovesi. Documentul conține și 11 anexe, decizii ale unor instituții și regulamente

Ministrul Justiției a cerut revocarea din funcție a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi!
De Neptun TV 22 februarie 2018

Ministrul Justiției Tudorel Toader a anunțat că raportul managerial de la DNA presupune activitatea Laurei Codruța Kovesi timp de un an, din februarie 2017 și până în februarie 2018.