miercuri, 21 august 2019

Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir: România este la un pas de maidan! Singurii care au de câștigat din situația conflictuală din țara noastră sunt cei din exterior

România este la un pas de maidan. Este avertismentul fostului ofiţer SRI Daniel Dragomir făcută aseară în cadrul emisiunii Contraziceri de la Neptun TV. Acesta a atras atenţia că situaţia conflictuală din România îi afectează pe toţi românii şi singurii care au de câştigat sunt cei din exterior ale căror interese în ţara noastră sunt foarte mari. Fostul ofiţer SRI a explicat faptul că acelaşi interes extern poate fi regăsit şi în dosarul Black Cube, despre care spune că a fost creat pentru şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Tensiunile sociale din ultima perioadă sunt catalogate de fostul ofițer SRI ca fiind parte a unui plan mult mai complex în spatele căruia par a fi și interese externe. Afirmația aparține fostului ofițer SRI Daniel Dragomir și a fost făcută aseară în cadrul emisiunii Contraziceri de la Neptun TV.

Tot la capitolul interese externe, Dragomir a precizat că ce se întâmplă în România cu statul paralel se petrece și Statele Unite, însă  dar la o scară mult mai mare.

Aceleași interese externe se pot regăsi și în dosarul Black Cube. Fostul ofițer SRI a afirmat că că principalul beneficiar al acestui dosar a fost șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

Dragomir a acuzat-o pe laura Kovesi că având calitatea de martor în acest dosar, a sfidat încă odată legile din România

Dragomir a atras atenția că SRI trebuie să fie foarte atent la  manifestările din stradă din ultima perioadă și să preîntâmpine un eventual conflict major între societatea civilă și reprezentanții instituțiilor statului.

Comenteaza aceasta stire