sîmbătă, 24 august 2019

Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir: Zeci de persoane din conducerea statului, ascultate de SRI!

 

Poliție politică la alegerile prezidențiale din 2014! Seria dezvăluirilor despre implicarea DNA în activitatea politică a fost continuată astăzi de fostul colonel de securitate Daniel Dragomir.

Călin Popescu Tăriceanu, Vasile Blaga, Eugen Teodorovici, Mihnea Costoiu, Ioan Rus, Bogdan Chireac sau Valerian Vreme sunt printre cele 80 de persoane pentru care s-a emis mandatul de ascultare, monitorizare video și urmărire în perioada iulie-noiembrie 2014. Daniel Dragomir a declarat că acest mandat este un exemplu clar de poliție politică având în vedere că unul dintre cei urmăriți era candidat la alegerile prezidențiale.

Direcția Națională Anticorupție a făcut poliție politică în perioada alegerilor prezidențiale din 2014. Este afirmația fostului colonel SRI Daniel Dragomir. Acesta a prezentat astăzi mandatul care cuprinde, printre altele, interceptarea comunicațiilor, video, audio și localizare, precum și urmărirea prin mijloace tehnice, fiind un mandat care are peste 80 de persoane ca ținte.

Mandatul despre care Daniel Dragomir a vorbit și pe care l-a făcut public a fost acordat de colonelul Valentin Șelaru, judecător la Înalta Curte de Casației și Justiție. Dragomir a mai spus că din acest dosar s-a desprins dosarul Microsoft.

Dragomir a spus că faptele la care face referire respectivul mandat acordat de judecătorul Valentin Șelaru erau din anul 2000.

Fostul ofițer SRI spune că România ar fi arătat astăzi altfel dacă serviciile nu s-ar fi implicat în politică și campanii electorale, dar și că românii nu au fost lăsați să voteze, ci li s-a transmis ce să voteze. Singurul care a reacționat după aceste noi dezvăluiri a fost președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, care a declarat că nu a știut că a fost urmărit.

 

Mai jos, aveți întreaga conferință de presă susținută de fostul ofițer SRI.

 

 

 

 la

"Documentele prezentate azi in conferinta de presa. Proba regina a politiei politice din timpul campaniei la prezidentialele din 2014. Va astept alaturi de mine si de Romania 3.0. Dumnezeu e cu noi. #nuvafiefrica", a scris Daniel Dragomir pe Facebook.

Lista completă cu documente poate fi citită AICI

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire