duminică, 21 iulie 2019

Fotbaliștii echipei Săgeata Năvodari au petrecut pînă în zori promovarea în Liga Întâi

 Cea mai mare performanță din istoria sportului năvodărean îi obligă pe cei de la Săgeata! Cum cerințele primului eșalon fotbalistic sunt mult mai ridicate, conducerea clubului a pus la punct deja strategia pentru sezonul următor.

Jucătorii, staff-ul tehnic și conducerea administrativă au sărbătorit împreună succesul din acest sezon într-un restaurant de pe Litoral. De la petrecere nu au lipsit nici lăutarii, care au întreținut atmosfera. Clubul Săgeata Năvodari așteaptă luni un verdict final în ceea ce privește acordarea licenței pentru Liga Întâi. Dacă la începutul sezonului următor Săgeata va fi obligată să evolueze la Constanța sau Galați, conducătorii grupării din Năvodari au dat asigurări că, peste 6 luni, echipa va juca pe propriul teren partidele din Liga Întâi, unde năvodărenii abia așteaptă meciurile cu Steaua sau Dinamo.      

 

 

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon
De Neptun TV 9 iulie 2019

Halep a egalat situația în meciurile directe cu Zhang, 2-2, după ce asiatica a învins în 2016 în primul tur la Australian Open, cu 6-4, 6-3, și în același an la Beijing, cu 6-0, 6-3, în optimi. Singura victorie anterioară a Simonei s-a înregistrat în 2012, în primul tur la Indian Wells, cu 6-1, 6-1.

Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3
De Neptun TV 3 iulie 2019

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din București, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3×3!
De Neptun TV 28 iunie 2019

Turneul are loc pe 29 și 30 iunie în Piațeta Perla din Mamaia iar accesul publicului este gratuit.