miercuri, 22 mai 2019

FOTO/VIDEO. Spectacol de excepție pe străzile Constanței: animale fantastice și personaje de poveste au defilat prin oraș!

Personaje de basm au defilat, sâmbătă seara, pe străzile Constanței, spre încântarea miilor de oameni strânși pe bulevardul Tomis și în Piața Ovidiu.

Parada 'Amare Street Fest' - Festivalul Internațional de Teatru de Stradă a adus în fața constănțenilor și a turiștilor rămași încă pe litoral dansatori, aruncători de steaguri, satiri și nimfe, arlechini, animale fantastice și toboșari. La spectacolul stradal au participat artiști din mai multe țări: Sbandieratori dei Rioni di Cori (Italia), Saurus (Olanda), Mirror Familly (Slovacia), Roo’d (Marea Britanie), Firewinds (România), Harlequins (Slovacia), Blade Strings (România), Fish Drummers (Slovacia), Violoncellisimo (România).

Cine nu a reușit să ajungă este invitat duminică, începând cu ora 16.00, în Piața Ovidiu, pentru un final de săptămână spectaculos. Programul va lua sfârșit în jurul orei 22.00.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

România, prezentă la Cannes 2019, inclusiv în competiția pentru Palme d'Or, prin Porumboiu
De Mediafax 14 mai 2019

România este prezentă în selecțiile oficială și paralele ale celei de-a 72-a ediții a Festivalului de Film de la Cannes, prin cel mai nou lungmetraj al lui Corneliu Porumboiu, "La Gomerra", care concurează pentru prestigiosul Palme d'Or, dar și prin programul Romanian Short Waves.