sîmbătă, 29 aprilie 2017

Fotograful român care a uimit SUA revine cu un nou proiect inedit: mai multe vedete au pozat în oameni ai străzii în scop caritabil - FOTO

loading...
Fotograful român care a uimit SUA revine cu un nou proiect inedit: mai multe vedete au pozat în oameni ai străzii în scop caritabil - FOTO

Fotograful Horia Manolache, devenit celebru în SUA datorită unui proiect fotografic inedit dedicat oamenilor străzii, uimește din nou, de această dată cu o inițiativă prin care să ajute la reintegrarea românilor fără adăpost în societate.

Tânărul a fotografiat mai multe persoane publice, printre care Adrian Despot și Amalia Enache, în chip de cerșetori, pentru a sublinia titlul demersului, 'Puteam să fiu eu', scrie adevarul.ro.

"«Puteam să fiu eu. Viața din sens opus!» nu este despre regret, despre ce-ar fi putut să fie rău și n-a fost, ce-ar fi putut să fie bine și nu e. Nu e despre decizii ireversibile și irevocabile, nu e despre ce-aș face dacă aș da timpul înapoi. E despre ce putem face acum și aici pentru a le schimba viața în bine. E și despre puterea prezentului, despre asumarea deciziilor. E despre conștientizarea faptului că în orice moment viața nu doar că ți se poate schimba, ci că ți se schimnă. Ne propunem să strângem bani pentru a le oferi oamenilor străzii nu doar o masă pe ziua de azi, nu haine și un loc unde să doarmă. Ci un viitor mai bun. Nu doar o pâine, ci o zi de mâine! Ne propunem în primul rând să îi ajutăm să își găsească un job, un sens, ne propunem să-i reintegrăm în societate! Ajută-ne și tu!", a scris echipa pe site-ul dedicat proiectului.

Galerie foto

loading...

Comenteaza aceasta stire

'Sfârșitul Nopții' a ajuns la malul Mării Negre! Cea mai bună carte a anului 2016 a fost lansată la Constanța - VIDEO
De Ioana Paidos 10 aprilie 2017

Cea mai bună carte a anului 2016, desemnată de cititori, a fost lansată în Constanța. „Sfârșitul nopții“, scrisă de jurnalista Petronela Rotar, cuprinde povești reale îmbrăcate în fantezie, narațiuni care au ajuns rapid la sufletul cititorilor.

Trotuarul senzorial, un proiect unic în România destinat copiilor speciali, a fost inaugurat la Constanța - GALERIE FOTO
De Alin Tarnovschi 5 aprilie 2017

Adrian Gemănaru, psihologul român nominalizat, anii trecuți, la World Autism Festival, a elaborat un nou proiect destinat copiilor cu nevoi speciale din Constanța.

Povestea emoționantă a bărbatului abandonat de șapte luni în spitalul din Medigdia - VIDEO
De Cristi Popovici 3 aprilie 2017

Destin crunt pentru un bărbat din Iași. Omul a fost uitat de rude și de cei doi copii și stă abandonat, de 7 luni, în spitalul din Medigidia. A ajuns aici în toamnă, când i s-a făcut rău pe stradă și a fost preluat de o ambulanță. După tratament, medicii nu s-au îndurat să-l arunce în stradă, iar acum trăiește din mila personalului.