sîmbătă, 20 iulie 2019

Francois Delecour a câștigat Raliul Deltei

Francois Delecour s-a instalat confortabil în poziția de lider al clasamentului general la Raliul Deltei Dunării încă din prima zi! Francezul a făcut spectacol în superspeciala zilei inaugurale și a reușit să țină ritmul și în cea de-a doua zi.

Traseele propuse de organizatori nu au avut niciun secret pentru perechea Delecour/Savignoni care, la bordul unui Peugeot 207, a făcut legea în Raliul Deltei. Nici restul podiumului nu a suferit modificări în decursul zilei de astăzi. Astfel, poziția a doua a fost ocupată de echipajul Gergo/Karoly, pe Mitsubishi Lancer Evo 10, în timp ce pe ultima treaptă a podiumului a urcat echipajul Marișca/Itu, care a alergat pe Mitsubishi Lancer Evo 9.

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon
De Neptun TV 9 iulie 2019

Halep a egalat situația în meciurile directe cu Zhang, 2-2, după ce asiatica a învins în 2016 în primul tur la Australian Open, cu 6-4, 6-3, și în același an la Beijing, cu 6-0, 6-3, în optimi. Singura victorie anterioară a Simonei s-a înregistrat în 2012, în primul tur la Indian Wells, cu 6-1, 6-1.

Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3
De Neptun TV 3 iulie 2019

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din București, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3×3!
De Neptun TV 28 iunie 2019

Turneul are loc pe 29 și 30 iunie în Piațeta Perla din Mamaia iar accesul publicului este gratuit.