miercuri, 17 iulie 2019

Gabriel Tamaș ridicat de Poliție, pentru tulburarea ordinii publice

Gabriel Tamaș ridicat de Poliție, pentru tulburarea ordinii publice

Fundașul lui West Bromwich Albion dar și al echipei naționale, Gabriel Tamaș a fost încătușat de forțele de ordine, după ce a spart ușa unui bloc din Capitală . Martorii evenimentului au declarat că fotbalistul era sub influența băuturilor alcoolice și că părea agitat și confuz. Sosiți la fața locului, polițiștii l-au imobilizat pe sportiv și l-au dus la Secția 1 Poliție, pentru a fi audiat.

Cei prezenți la fața locului au precizat că internaționalul român a urcat până la etajul unu și s-a întins pe jos, după care le-a spus forțelor de ordine că nu știe cum a ajuns în acel loc. Înainte de această ispravă Gabi Tamaș se afla printre jucătorii convocați de Victor Pițurcă pentru amicalul cu Trinidad-Tobago de marți, însă selecționerul a renunțat la Tamaș și l-a chemat în locul acestuia pe Dragoș Grigore. O știre de ultimă oră anunță că fotbalistul lui West Bromwich a primit interdicție de a părăsi țara timp de 30 de zile. Lucrurile par să se complice.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon
De Neptun TV 9 iulie 2019

Halep a egalat situația în meciurile directe cu Zhang, 2-2, după ce asiatica a învins în 2016 în primul tur la Australian Open, cu 6-4, 6-3, și în același an la Beijing, cu 6-0, 6-3, în optimi. Singura victorie anterioară a Simonei s-a înregistrat în 2012, în primul tur la Indian Wells, cu 6-1, 6-1.

Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3
De Neptun TV 3 iulie 2019

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din București, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3×3!
De Neptun TV 28 iunie 2019

Turneul are loc pe 29 și 30 iunie în Piațeta Perla din Mamaia iar accesul publicului este gratuit.