sîmbătă, 23 iunie 2018

Gala Fashiontv Tourism Awards: cele mai bune locații de pe litoral au fost premiate! Fotbalistul Ciprian Marica - printre câștigători!

Evenimentul Fashiontv Tourism Awards a strâns, noaptea trecută, zeci de investitori şi reprezentanţi ai turismului de pe litoral, oameni de afaceri şi vedete, într-un resort de 5 stele din Costineşti. În cadrul galei au fost premiate cele mai bune locaţii de pe litoral, dar şi cele mai bune servicii din turism. Printre câştigători se regăseşte şi fotbalistul Ciprian Marica. El a plecat acasă cu premiul pentru cea mai fashion plajă.

Ajuns aproape de final, sezonul estival 2016 și-a desemnat câștigătorii în cadrul ediției cu numărul zece a Galei Turismului de pe Litoralul Românesc.

"De la an la an avem mai multe de recunoscut ca și valoare și asta înseamnă progres și ne onorează pe toți. Noi trebuie să înțelegem, concurăm cu o lume întreagă nu doar aici în România și e timpul ca românia să se poziționeze la justa valoare pe piețele emergente, dar și pe plan internațional", a declarat Anca Nedea Pavel, președintele Autorității Naționale pentru Turism.

"Eu cred că ceea ce vedem în seara aceasta, de fapt, este rezultatul muncii tuturor agenților implicați în bunul mers pe litoralul românesc. Nu trebuie să se supere nimeni, ei au fost cei care au avut rezultate mai bune. Toți au aportul lor în bunul mers al activității pe litoralul românesc", a spus  Nicolae Bucovală, vicepreședintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc.

În cadrul evenimentului, desfășurat la Costinești, au fost premiate cele mai apreciate destinații de pe litoral din toate categoriile de servicii: hoteluri, restaurante, plaje, terase, baruri sau cluburi. Printre câștigători a fost și fotbalistul Ciprian Marica. Acesta a luat premiul pentru cea mai fashion plajă de pe litoralul românesc.

"Mă simt onorat, este o motivație pentru noi, am dovedit că putem fi cei mai buni și ne dorim să ne menținem și anul viitor, să luăm acest trofeu să fim și mai buni. Totul a plecat dintr-o pasiune, ne dorim să facem lucruri frumoase pentru litoral și pentru a promova litoralul românesc", a spus Ciprian Marica.

Litoralul românesc este puternic susținut și în Parlamentul European.

"În primul rând eu sunt un avocat ar turismului românesc la Bruxelles și mă lupt ca turismul românesc să fie din ce în ce mai apreciat acolo pentru că are un potențial turistic imens și litoralul românesc poate deveni o comoară adevărată a tot ceea ce înseamnă turism în sud-estul Europei și cred că trebuie să muncim și să stim să ne promovăm mai mult", a precizat Claudia Țapardel, deputat european.

Evenimentul a fost presărat cu surprize din partea organizatorilor.  Una dintre acestea a fost prezentarea colecțiilor Horses și Vigo semnate Cătălin Botezatu.

"Au fost niște colecții în premieră așa cum v-am obișnuit la Summer Fashion Festival. Horses o colecție mixtă pentru femei și bărbați cu foarte multe accesorii, cu foarte multă manualitate și colecția Vigo, o colecție destinată doar bărbatului elegant care se dorește în mijlocul atenției", a spus Cătălin Botezatu.

Fashiontv Tourism Awards s-a încheiat după miezul nopții cu un imens foc de artificii. 

Comenteaza aceasta stire