sîmbătă, 29 aprilie 2017

Gala Fashiontv Tourism Awards: cele mai bune locații de pe litoral au fost premiate! Fotbalistul Ciprian Marica - printre câștigători!

Evenimentul Fashiontv Tourism Awards a strâns, noaptea trecută, zeci de investitori şi reprezentanţi ai turismului de pe litoral, oameni de afaceri şi vedete, într-un resort de 5 stele din Costineşti. În cadrul galei au fost premiate cele mai bune locaţii de pe litoral, dar şi cele mai bune servicii din turism. Printre câştigători se regăseşte şi fotbalistul Ciprian Marica. El a plecat acasă cu premiul pentru cea mai fashion plajă.

loading...

Ajuns aproape de final, sezonul estival 2016 și-a desemnat câștigătorii în cadrul ediției cu numărul zece a Galei Turismului de pe Litoralul Românesc.

"De la an la an avem mai multe de recunoscut ca și valoare și asta înseamnă progres și ne onorează pe toți. Noi trebuie să înțelegem, concurăm cu o lume întreagă nu doar aici în România și e timpul ca românia să se poziționeze la justa valoare pe piețele emergente, dar și pe plan internațional", a declarat Anca Nedea Pavel, președintele Autorității Naționale pentru Turism.

"Eu cred că ceea ce vedem în seara aceasta, de fapt, este rezultatul muncii tuturor agenților implicați în bunul mers pe litoralul românesc. Nu trebuie să se supere nimeni, ei au fost cei care au avut rezultate mai bune. Toți au aportul lor în bunul mers al activității pe litoralul românesc", a spus  Nicolae Bucovală, vicepreședintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc.

În cadrul evenimentului, desfășurat la Costinești, au fost premiate cele mai apreciate destinații de pe litoral din toate categoriile de servicii: hoteluri, restaurante, plaje, terase, baruri sau cluburi. Printre câștigători a fost și fotbalistul Ciprian Marica. Acesta a luat premiul pentru cea mai fashion plajă de pe litoralul românesc.

"Mă simt onorat, este o motivație pentru noi, am dovedit că putem fi cei mai buni și ne dorim să ne menținem și anul viitor, să luăm acest trofeu să fim și mai buni. Totul a plecat dintr-o pasiune, ne dorim să facem lucruri frumoase pentru litoral și pentru a promova litoralul românesc", a spus Ciprian Marica.

Litoralul românesc este puternic susținut și în Parlamentul European.

"În primul rând eu sunt un avocat ar turismului românesc la Bruxelles și mă lupt ca turismul românesc să fie din ce în ce mai apreciat acolo pentru că are un potențial turistic imens și litoralul românesc poate deveni o comoară adevărată a tot ceea ce înseamnă turism în sud-estul Europei și cred că trebuie să muncim și să stim să ne promovăm mai mult", a precizat Claudia Țapardel, deputat european.

Evenimentul a fost presărat cu surprize din partea organizatorilor.  Una dintre acestea a fost prezentarea colecțiilor Horses și Vigo semnate Cătălin Botezatu.

"Au fost niște colecții în premieră așa cum v-am obișnuit la Summer Fashion Festival. Horses o colecție mixtă pentru femei și bărbați cu foarte multe accesorii, cu foarte multă manualitate și colecția Vigo, o colecție destinată doar bărbatului elegant care se dorește în mijlocul atenției", a spus Cătălin Botezatu.

Fashiontv Tourism Awards s-a încheiat după miezul nopții cu un imens foc de artificii. 

loading...

Comenteaza aceasta stire

FENOMEN SPECTACULOS LA MAMAIA ! Ceața a înghițit întreaga plajă !
De Neptun TV 28 aprilie 2017

Fenomen spectaculos surprins de un telespectator Neptun Tv în Mamaia, în urmă cu doar două ore. Un val imens de ceață groasă, care a venit din largul mării a înghițit,...

NEVERSEA CONSTANȚA. Artiști precum Dua Lipa, Tiesto sau Fatboy Slim vor veni la Constanța! Lista completă a artiștilor care vor urca pe scenă - VIDEO
De Cristi Popovici 26 aprilie 2017

Organizatorii NeverSea Festival, care va avea loc în Constanța în perioada 7-9 iulie, au dat astăzi publicității lista cu primii artiști care au confirmat că vor urca pe cele 7 scene amplasate pe plajă.

Primii turiști au ajuns deja la Vama Veche pentru minivacanța de 1 mai! Tinerii îi ajută pe patronii teraselor pentru a face rost de bani - VIDEO
De Andreea Filip 25 aprilie 2017

Vama Veche rămâne prima opțiune pentru mulți dintre turiștii care vor să petreacă fără limite de 1 Mai. Și pentru că ingeniozitatea nu le-a lipsit niciodată, unii dintre tineri au găsit metoda perfectă pentru a face rost de bani pentru distracție. Aceștia au venit mai devreme pe litoral și îi ajută pe patroni la renovarea teraselor și restaurantelor.

Cât costă sejururile pe litoralul românesc și în străinătate în minivacanța de 1 mai
De Neptun TV 25 aprilie 2017

Litoralul Mării Negre este principala destinație pentru turiștii români care vor să petreacă minivacanța de 1 Mai departe de casă. Chiar dacă cererea este foarte ridicată, mai există locuri disponibile în hotelurile din țară și de peste granițe, inclusiv la mare, pentru cei care se hotărăsc în ultimul moment să plece într-un sejur.

Mamaia și Vama Veche, cele mai populare stațiuni. Câți turiști sunt așteptați la malul mării în minivacanța de 1 mai
De Alin Tarnovschi 22 aprilie 2017

Aproximativ 40.000 de turiști sunt așteptați să petreacă minivacanța de 1 Mai pe litoralul românesc. Cele mai populare stațiuni de la malul mării rămân Mamaia și Vama Veche, unde gradul de ocupare este de aproape 100%, potrivit Asociației Litoral – Delta Dunării.

Uber lansează o cursă specială pentru litoralul românesc! La mare cu numai... 50 de lei!
De Mediafax 20 aprilie 2017

Uber va derula serviciul-pilot UberVAMA în minivacanța de 1 Mai, când șoferii vor putea lua până la trei pasageri în mașină, în drumul spre Vama Veche, costul unei curse fiind de 150 de lei pe sens, sumă ce poate fi împărțită egal între pasageri, potrivit unui comunicat al companiei publicat astăzi.

Corina Martin, înlocuită la șefia Asociației Litoral - Delta Dunării de Cristian Bărhălescu!
De Andreea Filip 20 aprilie 2017

Cristian Bărhălescu este noul președinte al Asociației Litoral Delta Dunării. Acesta i-a luat locul Corinei Martin care a condus instituția timp de 10 ani. Decizia a fost luată de membrii fondatori ai asociației, în urma alegerilor care au avut loc astăzi.

40.000 de turiști sunt așteptați pe litoralul românesc în minivacanța de 1 mai! Ce evenimente pregătesc autoritățile - VIDEO
De Ioana Paidos 19 aprilie 2017

Dacă în minivacanța de Paște, litoralul românesc nu a fost pe lista destinațiilor turistice, reprezentanții din turism anunță că se vor revanșa pe 1 Mai. 40.000 de turiști sunt așteptați să petreacă pe litoral, cei mai mulți în Mamaia și Vama Veche.

Festivalul UNTOLD vine la Constanța! Unde va fi organizată petrecerea care va dura trei zile și trei nopți - VIDEO
De Robert Nenciu 10 aprilie 2017

Organizatorii celebrului festival UNTOLD au anunțat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă la care a participat și primarul Constanței, Decebal Făgădău, data și locul unde se va desfășura festivalul ce va deveni o tradiție pentru litoralul românesc.

LA MARE CU AVIONUL. 4 zboruri interne și 4 externe vor ateriza la Constanța!
De Neptun TV 4 aprilie 2017

Începând cu luna aprilie, litoralul românesc va fi conectat cu patru destinații interne și alte patru destinații externe prin intermediul unor noi zboruri, unele dintre ele introduse în premieră.

CONSTANȚA. Sezonul estival se deschide în mai puțin de două săptămâni! Cum arată stațiunea Mamaia - VIDEO
De Ana-Maria Stancu 3 aprilie 2017

Stațiunea Mamaia se pregătește pentru deschiderea sezonului estival. Bătăi de ciocane, miros de vopsea și utilajele care lucrează de zor, asta găsim mai la tot pasul.

CONSTANȚA. Reguli STRICTE pentru comercianții din stațiunile Vama Veche și 2 Mai - VIDEO
De Mediafax 30 martie 2017

Consilierii locali din Limanu au introdus un set de reguli stricte privind organizarea și desfășurarea activităților comerciale, fiind vizate în special în stațiunile Vama Veche și 2 Mai, unde, în acest sezon estival, muzica va fi ascultată mai încet, iar comerțul ambulant va fi interzis.