luni, 23 octombrie 2017

Gala Fashiontv Tourism Awards: cele mai bune locații de pe litoral au fost premiate! Fotbalistul Ciprian Marica - printre câștigători!

Evenimentul Fashiontv Tourism Awards a strâns, noaptea trecută, zeci de investitori şi reprezentanţi ai turismului de pe litoral, oameni de afaceri şi vedete, într-un resort de 5 stele din Costineşti. În cadrul galei au fost premiate cele mai bune locaţii de pe litoral, dar şi cele mai bune servicii din turism. Printre câştigători se regăseşte şi fotbalistul Ciprian Marica. El a plecat acasă cu premiul pentru cea mai fashion plajă.

Ajuns aproape de final, sezonul estival 2016 și-a desemnat câștigătorii în cadrul ediției cu numărul zece a Galei Turismului de pe Litoralul Românesc.

"De la an la an avem mai multe de recunoscut ca și valoare și asta înseamnă progres și ne onorează pe toți. Noi trebuie să înțelegem, concurăm cu o lume întreagă nu doar aici în România și e timpul ca românia să se poziționeze la justa valoare pe piețele emergente, dar și pe plan internațional", a declarat Anca Nedea Pavel, președintele Autorității Naționale pentru Turism.

"Eu cred că ceea ce vedem în seara aceasta, de fapt, este rezultatul muncii tuturor agenților implicați în bunul mers pe litoralul românesc. Nu trebuie să se supere nimeni, ei au fost cei care au avut rezultate mai bune. Toți au aportul lor în bunul mers al activității pe litoralul românesc", a spus  Nicolae Bucovală, vicepreședintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc.

În cadrul evenimentului, desfășurat la Costinești, au fost premiate cele mai apreciate destinații de pe litoral din toate categoriile de servicii: hoteluri, restaurante, plaje, terase, baruri sau cluburi. Printre câștigători a fost și fotbalistul Ciprian Marica. Acesta a luat premiul pentru cea mai fashion plajă de pe litoralul românesc.

"Mă simt onorat, este o motivație pentru noi, am dovedit că putem fi cei mai buni și ne dorim să ne menținem și anul viitor, să luăm acest trofeu să fim și mai buni. Totul a plecat dintr-o pasiune, ne dorim să facem lucruri frumoase pentru litoral și pentru a promova litoralul românesc", a spus Ciprian Marica.

Litoralul românesc este puternic susținut și în Parlamentul European.

"În primul rând eu sunt un avocat ar turismului românesc la Bruxelles și mă lupt ca turismul românesc să fie din ce în ce mai apreciat acolo pentru că are un potențial turistic imens și litoralul românesc poate deveni o comoară adevărată a tot ceea ce înseamnă turism în sud-estul Europei și cred că trebuie să muncim și să stim să ne promovăm mai mult", a precizat Claudia Țapardel, deputat european.

Evenimentul a fost presărat cu surprize din partea organizatorilor.  Una dintre acestea a fost prezentarea colecțiilor Horses și Vigo semnate Cătălin Botezatu.

"Au fost niște colecții în premieră așa cum v-am obișnuit la Summer Fashion Festival. Horses o colecție mixtă pentru femei și bărbați cu foarte multe accesorii, cu foarte multă manualitate și colecția Vigo, o colecție destinată doar bărbatului elegant care se dorește în mijlocul atenției", a spus Cătălin Botezatu.

Fashiontv Tourism Awards s-a încheiat după miezul nopții cu un imens foc de artificii. 

Comenteaza aceasta stire

O săptămână de vară în mijlocul toamnei: zile cu 25 de grade la jumătatea lui octombrie
De Andreea Bajdechi 17 octombrie 2017

S-au inversat anotimpurile pe litoral. Am trecut, calendaristic, de jumătatea toamnei, dar afară este vară. Au fost 25 de grade Celsius, astăzi, la malul mării, o vreme excelentă pentru bronz și chiar o baie. Ce-i drept, marea e destul de rece, dar nu suficient cât să nu o încerci. Veștile meteorologilor sunt bune și pentru restul săptămânii.

CONSTANȚA. Băi în mare și băi de soare, cu două luni înainte de Crăciun!
De Ioana Paidos 14 octombrie 2017

Dacă vă gândeați că pe măsură ce se apropie iarna litoralul devine pustiu, ei bine, vă înșelați. Turiști români, dar și străini, iubitori de mare, vin să se bucure de plajă chiar și în miez de octombrie. Unii s-au mulțumit doar cu admiratul, însă au fost și persoane care s-au aventurat în apa mării.

Rămășițele nedorite ale sezonului estival: plaja transformată într-un imens tomberon! GALERIE FOTO
De Ioana Paidos 10 octombrie 2017

Vara anului 2017 a trecut. Turiștii au venit, s-au bronzat și au plecat; hotelierii și-au încasat veniturile în funcție de ospitalitatea oferită, iar ceilalți agenți economici au tras linie la final de sezon.

CONSTANȚA. Iubitorii sporturilor nautice nu se sperie de alertele meteo - zeci de pasionați de kitesurfing au ieșit pe mare! GALERIE FOTO
De Roxana Glăvan 7 octombrie 2017

Iubitorii sporturilor nautice nu se sperie de avertizările meteo! Drept dovadă, mai mulți amatori de valuri și adrenalină au decis că vremea de afară este tocmai bună pentru satisface pasiunea. Purtați de rafalele de vânt, într-un echilibru instabil pe plăcile alunecoase, bărbați și femei deopotrivă s-au aventurat în mare.

FURTUNĂ PE LITORAL. Plaja din Eforie Sud, înghițită de valuri! VIDEO
De Neptun TV 28 septembrie 2017

În ultimile zile, județul Constanța s-a aflat sub cod galben de vânt puternic, cu rafale ce au depășit 55 de kilometri/ oră, conform Administrației Naționale de Meteorologie.

SPECTACOL MARIN. Cu zmeele în aer și plăcile sub picioare, pasionații de kitesurfing înfruntă vântul și valurile
De Ioana Paidos 27 septembrie 2017

Dacă vântul puternic dă tuturor bătăi de cap, sunt și persoane care îl așteaptă cu sufletul la gură. Ne referim la pasionații de kitesurf, care vin din toate colțurile țării la Mamaia pentru a înfrunta valurile. Cu zmeul în aer și placa sub picioare, reușesc să se ridice metri întregi deasupra apei și să prindă viteze amețitoare.

Hotelurile ar putea administra suprafețe de plajă, în funcție de numărul locurilor de cazare
De Neptun TV 25 septembrie 2017

Hotelurile de pe litoral ar putea administra suprafețe de plajă în funcție de numărul locurilor de cazare, a declarat astăzi, la Constanța, ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, precizând însă că acest lucru se poate întâmpla de anul viitor, transmite agenția Mediafax.