duminică, 26 martie 2017

Gala Fashiontv Tourism Awards: cele mai bune locații de pe litoral au fost premiate! Fotbalistul Ciprian Marica - printre câștigători!

Evenimentul Fashiontv Tourism Awards a strâns, noaptea trecută, zeci de investitori şi reprezentanţi ai turismului de pe litoral, oameni de afaceri şi vedete, într-un resort de 5 stele din Costineşti. În cadrul galei au fost premiate cele mai bune locaţii de pe litoral, dar şi cele mai bune servicii din turism. Printre câştigători se regăseşte şi fotbalistul Ciprian Marica. El a plecat acasă cu premiul pentru cea mai fashion plajă.

loading...

Ajuns aproape de final, sezonul estival 2016 și-a desemnat câștigătorii în cadrul ediției cu numărul zece a Galei Turismului de pe Litoralul Românesc.

"De la an la an avem mai multe de recunoscut ca și valoare și asta înseamnă progres și ne onorează pe toți. Noi trebuie să înțelegem, concurăm cu o lume întreagă nu doar aici în România și e timpul ca românia să se poziționeze la justa valoare pe piețele emergente, dar și pe plan internațional", a declarat Anca Nedea Pavel, președintele Autorității Naționale pentru Turism.

"Eu cred că ceea ce vedem în seara aceasta, de fapt, este rezultatul muncii tuturor agenților implicați în bunul mers pe litoralul românesc. Nu trebuie să se supere nimeni, ei au fost cei care au avut rezultate mai bune. Toți au aportul lor în bunul mers al activității pe litoralul românesc", a spus  Nicolae Bucovală, vicepreședintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc.

În cadrul evenimentului, desfășurat la Costinești, au fost premiate cele mai apreciate destinații de pe litoral din toate categoriile de servicii: hoteluri, restaurante, plaje, terase, baruri sau cluburi. Printre câștigători a fost și fotbalistul Ciprian Marica. Acesta a luat premiul pentru cea mai fashion plajă de pe litoralul românesc.

"Mă simt onorat, este o motivație pentru noi, am dovedit că putem fi cei mai buni și ne dorim să ne menținem și anul viitor, să luăm acest trofeu să fim și mai buni. Totul a plecat dintr-o pasiune, ne dorim să facem lucruri frumoase pentru litoral și pentru a promova litoralul românesc", a spus Ciprian Marica.

Litoralul românesc este puternic susținut și în Parlamentul European.

"În primul rând eu sunt un avocat ar turismului românesc la Bruxelles și mă lupt ca turismul românesc să fie din ce în ce mai apreciat acolo pentru că are un potențial turistic imens și litoralul românesc poate deveni o comoară adevărată a tot ceea ce înseamnă turism în sud-estul Europei și cred că trebuie să muncim și să stim să ne promovăm mai mult", a precizat Claudia Țapardel, deputat european.

Evenimentul a fost presărat cu surprize din partea organizatorilor.  Una dintre acestea a fost prezentarea colecțiilor Horses și Vigo semnate Cătălin Botezatu.

"Au fost niște colecții în premieră așa cum v-am obișnuit la Summer Fashion Festival. Horses o colecție mixtă pentru femei și bărbați cu foarte multe accesorii, cu foarte multă manualitate și colecția Vigo, o colecție destinată doar bărbatului elegant care se dorește în mijlocul atenției", a spus Cătălin Botezatu.

Fashiontv Tourism Awards s-a încheiat după miezul nopții cu un imens foc de artificii. 

loading...

Comenteaza aceasta stire

Zeci de mii de turiști străini sunt așteptați în acest sezon estival pe litoralul românesc - VIDEO
De Ioana Paidos 22 martie 2017

Litoralul românesc și potențialul său sunt promovate intens peste hotare. Operatorii de turism din Mamaia sunt convinși că în acest sezon estival vor primi zeci de mii de turiști din țările nordice, dar și din Belgia, Israel și Rusia.

Pregătirile sunt în toi pe litoralul românesc pentru minivacanța de 1 Mai! Cu ce oferte vin hotelierii și proprietarii de pensiuni de la malul mării - VIDEO
De Andreea Filip 22 martie 2017

Zilele însorite din ultima perioadă, ne duc cu gândul la minivacanța de 1 Mai. Deși mai avem de așteptat mai bine de o lună până atunci, mulți turiști și-au rezervat deja vacanța la malul mării.

Gheorghe Hagi, despre vânzarea hotelului IAKI din Mamaia: 'Hotelul merge foarte bine și nu intenționez să-l scot la vânzare'
De Neptun TV 20 martie 2017

Fostul fotbalist Gheorghe Hagi încearcă să vândă cu 9 milioane de euro hotelul Iaki din Mamaia, după ce în ultimii trei ani a cochetat cu ideea renunțării la business-ul în turism și chiar a avut câteva discuții cu mai mulți investitori, mai întâi pentru 12, apoi pentru 10 milioane de euro, potrivit mai multor surse din turism.

Investiții importante pe litoralul românesc! Chinezii vor să construiască sute de apartamente de vacanță la Saturn!
De Neptun TV 19 martie 2017

Mai mulți investitori chinezi, care au cumpărat două hoteluri din stațiunea Saturn nefuncționale, vor construi în locul acestora câteva sute de apartamente de vacanță, a anunțat pentru profit.ro ministrul Turismului, Mircea Dobre, care a semnat recent avizul pentru certificatul de urbanism al investiției.

Sate de poveste din Dobrogea pe care să le explorezi în vacanță - GALERIE FOTO
De Alin Tarnovschi 16 martie 2017

Dobrogea este una dintre cele mai interesante zone din punct de vedere cultural, pentru că aici poți găsi și tradiții românești, dar și pe cele turcești, tătărești sau lipovenești. Dincolo de o ofertă culinară diversă, turiștii găsesc aici și vinuri deosebite.

Frații Micula vând 11 din cele 12 hoteluri pe care le dețin pe litoralul românesc! Niciunul nu a fost renovat de peste 15 ani - VIDEO
De Ioana Paidos 15 martie 2017

Anunțul vânzării hotelurilor fraților Micula este o veste bună pentru inteprinzătorii și autoritățile din turism. Și asta pentru că cele mai multe dintre aceste clădiri erau o pată neagră pentru turismul din sudul litoralului, aveau mobilier vechi de 30 de ani și fațadele distruse de vreme.

Lista evenimentelor organizate în această vară pe litoralul românesc: sute de mii de turiști, distracție fără limite, concerte și petreceri pe plajă!
De Alin Tarnovschi 3 martie 2017

Sezonul estival 2017 se deschide pe 15 aprilie! Asociația Litoral - Delta Dunării a alcătuit o listă cu evenimentele importante ce se vor desfășura în această vară pe litoralul românesc.

Sezonul estival 2017 se deschide la 15 aprilie: 40.000 de turiști sunt așteptați pe litoralul românesc - VIDEO
De Neptun TV 3 martie 2017

Asociația Litoral – Delta Dunării va finaliza în câteva zile calendarul de evenimente al verii pentru Mamaia, Litoral și Delta Dunării, iar potrivit primelor planuri sezonul estival se va deschide la 15 aprilie!

Promenada din stațiunea Mamaia, îngropată sub gunoaie și munți de nisip și noroi - FOTO/VIDEO
De Alin Tarnovschi 27 februarie 2017

Promenada din stațiunea Mamaia a fost distrusă după furtunile din ultimele zile. Ploaia și vântul puternic au transformat faleza într-un munte de noroi și nisip.