luni, 15 iulie 2019

Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge vin la pachet cu o cameră ce filmează la 360 de grade

Samsung a prezentat noile telefoane Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge, dar și tehnologie pentru realitate virtuală. Noua cameră Gear 360, proiectată să funcţioneze cu smartphone-urile de la Samsung, filmează şi face poze la 360 de grade, care pot fi urcate direct pe Facebook şi Youtube.

Noile telefoane, care vor ajunge în magazine pe 11 martie, au un display de 13 centimetri pentru Galaxy S7 și de 14 centimetri în cazul modelului Edge.

Procesoarele încorporate sunt produse de Samsung, iar noutatea constă în reintroducerea slot-ului pentru card de memorie, care permite o extensie de până la 200GB. Grupul sud-coreean a prezentat la Congresul Mondial al Telefoniei Mobile din Barcelona și o cameră capabilă să filmeze la 360 de grade. Ea a fost proiectată să funcționeze împreună cu S7.

"Ceea ce încercăm să facem atunci când scoatem pe piață un nou telefon este să ascultăm cererile clienților noștri. S6 avea una dintre cele mai bune camere foto, dar ne-am gândit că se poate și mai bine. Noua cameră oferă aceeași calitate pentru filmările pe timp de zi, dar și pentru cele pe timp de noapte", a declarat Jean Daniel Ayme, vicepreședintele Samsung Europa.

Gear 360 face fotografii și filmări la 360 de grade, ce pot fi uploadate direct pe Facebook sau Youtube, permițându-i utilizatorului să devină creatorul propriului conținut de realitate virtuală.

"Datorită parteneriatului dintre Samsung și Facebook, astăzi este ziua în care putem să vă oferim excelența Samsung în ceea ce privește domeniul hardware și pe cea a Facebook în ceea ce privește compartimentul software, dar și tehnologia Oculus", a explicat Mark Zuckerberg, co-fondatorul Facebook.

Noile telefoane Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge sunt echipate cu baterii mult mai performante decât cele de pe modelele precedente. Galaxy S7 rezistă la apă până la 30 de minute, la adâncimi de maximum 1,5 metri.

Modelul este disponibil în culorile auriu, argintiu, alb și negru. De asemenea, noile telefoane pot fi încărcate wireless. La Congresul Mondial al Telefoniei Mobile din Barcelona participă și 14 companii românești.

Comenteaza aceasta stire