vineri, 23 august 2019

George, un tânăr care nu poate merge, are nevoie de ajutorul nostru

George Vînturiș, un tânăr de 21 de ani din Costinești, își folosește spatele în locul picioarelor de câte ori vrea să se mute dintr-un loc în altul. De când s-a născut suferă de artrogripoză musculară, o boală care i-a atrofiat în timp mușchii mâinilor și picioarelor. Niciodată nu și-a plâns însă de milă pentru că intact i-a rămas curajul.

Tânărul a suferit 12 operații până la vârsta de 7 ani. La școală a mers doar 4 ani și ne povestește că atunci își susținea stiloul cu ajutorul buzelor pentru a putea scrie. Cu toate că a fost nevoit să abandoneze învățătura, George s-a transformat într-un autodidact.  Laptopul și internetul îl țin conectat la informație.

George spune că dacă nu ar fi avut probleme de sănătate ar fi făcut cercetare în domeniul astrofizicii.

Băiatul este dependent de ajutorul mamei sale în vârstă de 63 de ani. Tocmai de aceea s-a gândit că dacă ar avea un cărucior electric ar putea să se miște mai ușor și să o protejeze astfel și pe ea de efortul considerabil.

Cine îl poate ajuta pe George să-și cumpere un cărucior electric performant, al cărui preț poate ajunge până la 2 mii de euro, îl poate contacta direct la numărul de telefon 0761. 331. 666 sau îi poate scrie pe adresa de mail vinturis.george.1992@gmail.com.

 

 

Comenteaza aceasta stire